- 17 Ocak 2012
- 619
- 26
-
- Konu Sahibi blueseamavi
Merhaba ben 3. Haftamdayım yani yarın doluyor. ağrılarım geçti hareketlerimde ağrıya bağlı kısıtlama yok fakat 3. Hafta olmasına rağmen aşırı hassasiyet var ve dokununca cok acıyor. Yürürken bile o acıyı hissediyorm. Ayrıca taş gibiler halaa. Kendi sürecinizde böyle bi durum yasadınız mı? Normal mi değil mi anlayamıyormİlk bir hafta bende ne yaptım öyle dedim çok zor atlatanlardanım.oyle diye diye 3 hafta geride kaldı umarım hepimiz sonuçlarımızdan mutlu oluruz çektiklerimize değer inş.
Merhaba evet çok normal merak etmeyin aynı durumları yaşadım hatta hala ara ara yaşıyorum diyebilirim, hassasiyet durumu da devam ediyor dr 6 aya kadar olabilir dedi. Hafif hafif masaja başlayınca yumuşama başlıyor, şu an tek sıkıntım göğüs ucu hassasiyeti o da geçer inşallah.Merhaba ben 3. Haftamdayım yani yarın doluyor. ağrılarım geçti hareketlerimde ağrıya bağlı kısıtlama yok fakat 3. Hafta olmasına rağmen aşırı hassasiyet var ve dokununca cok acıyor. Yürürken bile o acıyı hissediyorm. Ayrıca taş gibiler halaa. Kendi sürecinizde böyle bi durum yasadınız mı? Normal mi değil mi anlayamıyorm
Çok geçmiş olsun, ben de böyle ağrılı bir sorun olmadı, sanırım ağrı eşiğim yüksekBenim 6. Günüm ilk 3gun tamamen kabustu ozellikle.geceler hic gecmedi amelyiat agrisindan ote surekli sirt ustu yatmaktan sirt agrisindan öleceğimi sandim ve neden bu ise bulastim diye agliyorudm nefes almak bile cok zor yaninizda biri.olmali.mutlaka tek basiniza yatmaniz kalkmanz mumkun degil ama bugun daha iyiyim kendim yatip kalkiyrm rahat.oturuyorm öyle
Benim kas altı oldu doktorum zaten agrili.olacagini soylemsti,bende okuduklarimdan az cok.biliyordm bikac gun esasli.agrilarimin olacağını, ama bugun iyiyim simdi agrilar gecince dikkat ettim biri buyuk biri küçük ona canm.sıkıliyor esitlenirmi acaba zamanla daha odemli anlayamiyorum tamÇok geçmiş olsun, ben de böyle ağrılı bir sorun olmadı, sanırım ağrı eşiğim yüksek
Zamanla eşitlenecektir diyor herkes, benim de sol meme inmedi, cep dar gibiBenim kas altı oldu doktorum zaten agrili.olacagini soylemsti,bende okuduklarimdan az cok.biliyordm bikac gun esasli.agrilarimin olacağını, ama bugun iyiyim simdi agrilar gecince dikkat ettim biri buyuk biri küçük ona canm.sıkıliyor esitlenirmi acaba zamanla daha odemli anlayamiyorum tam
Sizinde kas altimi acaba kac cc takildi,benimsag gogsum inmedi daha cok erkn ama digerine göre yukarda ve sert, zaten normaldede bi tik.kucuktu sag gogsm doktorum ameliytta bi buyugunu denedim ama.koltuk altinatasti guzel.durmadi dedi ikisinede ayni cc taktms yani offffZamanla eşitlenecektir diyor herkes, benim de sol meme inmedi, cep dar gibi