- 7 Şubat 2018
- 38
- 16
- 30
- Konu Sahibi Ersoyayseersoy0
Kas altı silikon ameliyatı oldum bugun ilk gunum Ama bu kadar agrısı oldugunu bilseydim harbi olurmuydum bıdaha dusunurdum sorusu olan varsa cevaplıyabilirim kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah oyle derim acı eşiğim de yüksektir normalde ama kilodımu bile kaldıramıyorum gece uyuyamıyorum gecmezse bi kac gune ötenazi istiycegim doktora gidipMerak.etme hepsi gececek :)) Dantelli sutyene gectigin ani dusun :) aynaya baktigin zaman ki mutluluk paha bicilmez. Keske daha once olsaymisim diyorsun :))
İnsallah oyle derim acı eşiğim de yüksektir normalde ama kilodımu bile kaldıramıyorum gece uyuyamıyorum gecmezse bi kac gune ötenazi istiycegim doktora gidip
biraz sık dişini :)) sonra ki mutluluk paha biçilmez :))İnsallah oyle derim acı eşiğim de yüksektir normalde ama kilodımu bile kaldıramıyorum gece uyuyamıyorum gecmezse bi kac gune ötenazi istiycegim doktora gidip
Evet beni öldürmesini istiycegim doktordanOtenazinin ne olduğunu bildiginden emin misin? =)
İnsallah doktorum da cok sert bi kadın bu formda daha cok bilgi sahibi oldum desem yeridir dun sporcu sutyenı giydirdi bana ve kollarım agrıdan kalkmıyo bana sen istedin ameliyat olmak falan dıyo bende sımarıklık yapmıyorum gogus bi organ ve yok yanı bende kadınım ama gelişmemiş napabilirim dedım boyle seyler duyunca uxuluyorum bıdeBirkaç gün sonra tekrar fikrini alalım :)
1 haftaya biseyin kalmaz vé iyiki yaptirmisim dersin.Ilk gunlerde hepimiz pismandikKas altı silikon ameliyatı oldum bugun ilk gunum Ama bu kadar agrısı oldugunu bilseydim harbi olurmuydum bıdaha dusunurdum sorusu olan varsa cevaplıyabilirim kızlar
İnsallah yataktan kalkamıyorum bile kollarım yok gibi gercekten bu kadar agrılı olıcagınj dusunmuyodum agrı kesici içmekten perisan oldum1 haftaya biseyin kalmaz vé iyiki yaptirmisim dersin.Ilk gunlerde hepimiz pismandik
Acın geçince yine olsa yine yaptırırım diyeceksin. İnan hiç pişman olmadım.İnsallah doktorum da cok sert bi kadın bu formda daha cok bilgi sahibi oldum desem yeridir dun sporcu sutyenı giydirdi bana ve kollarım agrıdan kalkmıyo bana sen istedin ameliyat olmak falan dıyo bende sımarıklık yapmıyorum gogus bi organ ve yok yanı bende kadınım ama gelişmemiş napabilirim dedım boyle seyler duyunca uxuluyorum bıde
Suan agrıdan bakamıyorum bile o yuzden boyleyım memesizlik daha zor tabi orası ayrı benim hiç gogus dokum olmadıgı için boyum 1.68 kiloda 50 275 cc olur dedı ameliyattan cıktım 325 cc yuvarlak mentor koymus ben zaten buyuk degil olsun istıyodum o derece vahimdi durumumBir hafta 10 gün sonra tekrar yaz buraya düşüncelerini :) boyutu falan nasıl kaç cc.
soylenildiginden fazla buyuk.protez konulunca buradaki arkadaslarin geneli cok seviniyordu. Sen de tam tersi bir durum soz konusu :)) ileride kuculdu diye uzulmektense simdiden buyukler diye sevinebilirsin :)) acilarin gecince bu gunlerini unutacaksin :)) az daha sabırr :))Suan agrıdan bakamıyorum bile o yuzden boyleyım memesizlik daha zor tabi orası ayrı benim hiç gogus dokum olmadıgı için boyum 1.68 kiloda 50 275 cc olur dedı ameliyattan cıktım 325 cc yuvarlak mentor koymus ben zaten buyuk degil olsun istıyodum o derece vahimdi durumum
Agzın bal yesin hadı insallah oturarak uyumaya calısıyorm suan cunku kendime gelıyım resim mesim ne varsa atıcam burayasoylenildiginden fazla buyuk.protez konulunca buradaki arkadaslarin geneli cok seviniyordu. Sen de tam tersi bir durum soz konusu :)) ileride kuculdu diye uzulmektense simdiden buyukler diye sevinebilirsin :)) acilarin gecince bu gunlerini unutacaksin :)) az daha sabırr :))
Gercekten mi ya hadı insallah yarin benimde besinci gunum daha ıyı olucam heralde Fatma girigin tası sarıp kundaklaması gelıyo goguslerime bakınca iki kocaman taş var sankiBen ilk üç gün sadece ağlıyordum kolumu falan normal düzeyde kullanamıyordum zaten ameliyattan sonra gözümü açtığımda taş bağladılar üstüme sandım ama şu kadar diyorum beşinci gün gece kulübüne gidip gayet dans ettim. Heppsii geçiyor için rahat olsun kol egzersizi yapmayı ihmal etme
Bazıları gerçekten çok zor atlatıyor bende onlardan biriyim. 20 gün çektim. 5. Ay içinde hala sırt kaslarımın uyuşuklugu geçmedi. Ama merak etmeyin. 10 gün içinde çok iyi şekilde toparlıyorsunuz. Çok hızlı bir iyileşme dönemi var bu ameliyatın.biraz sabır . :)Bugün 7.günüm, kıyafetlerimi zor giyiyorum yataktan doğrulamıyorum ağlamaktan helak oldum. Ben ne yaptım diye. Böyle olacağını bilsem yaptırmazdım