Kas altı göğüs büyütme ameliyatı olanlar

Bende biraz va
R canım
Mrb Göğüs dokunuz varmıydı süsten kaç takıyordunuz. Birde nekadar oldu. Benimdd 325cc 5. Günüm çok büyükler

normal denebilir 1 ay içinde geçmezse dr unuza danışın muhtemelen geçicidir geçmiş olsun
FAZLANAZLI bizim boyumuz kilomuz baya yakin sadece ben 46kg genelde suan 45 e dusmus olsam da bana da 300 takildi seninkiye bakablr mym ne kadar fark var merak ediyorum
ben aml olduğumda 46 kiloydum meme albümüm yok kaldırdım. her protezin her bedende duruşu farklıdır meme yapıları farklıdır anatomik farklılıklar aml sonrasını da etkiler kıyaslamak çok doğru sayılmaz geçmiş olsun

normal denebilir 1 ay içinde geçmezse dr unuza danışın muhtemelen geçicidir geçmiş olsun
FAZLANAZLI bizim boyumuz kilomuz baya yakin sadece ben 46kg genelde suan 45 e dusmus olsam da bana da 300 takildi seninkiye bakablr mym ne kadar fark var merak ediyorum
ben aml olduğumda 46 kiloydum meme albümüm yok kaldırdım. her protezin her bedende duruşu farklıdır meme yapıları farklıdır anatomik farklılıklar aml sonrasını da etkiler kıyaslamak çok doğru sayılmaz geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun. Yuvarlak mı damla mı acaba proteziniz?

Selam. Benim bir ayı geçti ameliyat olalı ama dediğin gibi bir Ağrı'm hiç olmadı. Ben göğüs büyütme ve dikleştirme oldum. Tüm resimlerimi de yayınladım. Doktoruna danışsana .

Kızlar ameliyatın 5. Günü 325cc silikon takıldı gözümé çok büyük geliyor iner demi bunlar böyle kalırsa fena

Selam. Geçmiş olsun. Benim de 325 cc. Gözüne büyük gelmesi çok doğal. Sabretmemiz lazım. Benim de 1 ayı geçti ameliyat olalı. Resimlerimi yayınladım.Bakabilirsin. Beni izlemeye Alman yeterli.

Evet bu durumu ben de yaşadımHatta yazı yazmakta zorlandı.Ameliyat olalı bugün 11.gün ve şimdi bir sıkıntım yok

İnecekler Can'ım. Geçmiş olsun. Ben resimlerimi yayınladım. İzlemeye alırsan albümlerimi görebilirsin.
Selam. Geçmiş olsun. Benim de 325 cc. Gözüne büyük gelmesi çok doğal. Sabretmemiz lazım. Benim de 1 ayı geçti ameliyat olalı. Resimlerimi yayınladım.Bakabilirsin. Beni izlemeye Alman yeterli.
merhaba ben de aynı sıkıntı var.ama resimleri göremiyorum ben izlemeye almama rağmen

kızlar istanbul anadolu yakasında devlet hastanelerinden önerebilceğiniz doktor hastane varmı hesaplı uygun yapan bana biraz yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…