- 23 Mart 2015
- 35
- 5
- 30
İner diyolarKızlar ameliyatın 5. Günü 325cc silikon takıldı gözümé çok büyük geliyor iner demi bunlar böyle kalırsa fena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İner diyolarKızlar ameliyatın 5. Günü 325cc silikon takıldı gözümé çok büyük geliyor iner demi bunlar böyle kalırsa fena
R canımKızlar bana yardımcı olur musunuz 3 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum sağ kolumdan aşağı doğru inen bi uyuşma var ilk günden beri .Buna benzer bir durym yasayan var mı ???Lütfen yardımcı olur musunuz
Mrb Göğüs dokunuz varmıydı süsten kaç takıyordunuz. Birde nekadar oldu. Benimdd 325cc 5. Günüm çok büyüklerBenim boy 162,ameliyata girerken 52 kiloydum.şimdi 57.Ferruh bey bana narin istersen 300,dolgunca istersen 350 takarım dedi,high profil önerdi.biz eşimle 325 mod plus olsun dedik.Ferruh bey de onay verdi ve onu taktı.Zaten hiç büyük diye şikayet eden hastam olmuyor ama keşke daha büyük olsaydı diyenler oluyor demişti:))Doğru gerçekten göz alıştıkça acaba daha mı büyük olsaydı diye düşünüyor insan
normal denebilir 1 ay içinde geçmezse dr unuza danışın muhtemelen geçicidir geçmiş olsunKızlar bana yardımcı olur musunuz 3 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum sağ kolumdan aşağı doğru inen bi uyuşma var ilk günden beri .Buna benzer bir durym yasayan var mı ???Lütfen yardımcı olur musunuz
ben aml olduğumda 46 kiloydum meme albümüm yok kaldırdım. her protezin her bedende duruşu farklıdır meme yapıları farklıdır anatomik farklılıklar aml sonrasını da etkiler kıyaslamak çok doğru sayılmaz geçmiş olsunFAZLANAZLI bizim boyumuz kilomuz baya yakin sadece ben 46kg genelde suan 45 e dusmus olsam da bana da 300 takildi seninkiye bakablr mym ne kadar fark var merak ediyorum
normal denebilir 1 ay içinde geçmezse dr unuza danışın muhtemelen geçicidir geçmiş olsunKızlar bana yardımcı olur musunuz 3 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum sağ kolumdan aşağı doğru inen bi uyuşma var ilk günden beri .Buna benzer bir durym yasayan var mı ???Lütfen yardımcı olur musunuz
ben aml olduğumda 46 kiloydum meme albümüm yok kaldırdım. her protezin her bedende duruşu farklıdır meme yapıları farklıdır anatomik farklılıklar aml sonrasını da etkiler kıyaslamak çok doğru sayılmaz geçmiş olsunFAZLANAZLI bizim boyumuz kilomuz baya yakin sadece ben 46kg genelde suan 45 e dusmus olsam da bana da 300 takildi seninkiye bakablr mym ne kadar fark var merak ediyorum
Kızlar merhaba kas altı göğüs büyütme ameliyatı oldum şu an 4. günümdeyim ameliyat olmak isteyenlerin sorularını cevaplayabilirim ayrıca benden önce olmuş olanların deneyimlerinden de faydalanmak istiyorum ...
Kızlar bana yardımcı olur musunuz 3 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum sağ kolumdan aşağı doğru inen bi uyuşma var ilk günden beri .Buna benzer bir durym yasayan var mı ???Lütfen yardımcı olur musunuz
Kızlar ameliyatın 5. Günü 325cc silikon takıldı gözümé çok büyük geliyor iner demi bunlar böyle kalırsa fena
İner diyolar
Evet bu durumu ben de yaşadımHatta yazı yazmakta zorlandı.Ameliyat olalı bugün 11.gün ve şimdi bir sıkıntım yokKızlar bana yardımcı olur musunuz 3 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum sağ kolumdan aşağı doğru inen bi uyuşma var ilk günden beri .Buna benzer bir durym yasayan var mı ???Lütfen yardımcı olur musunuz
Ben neden göremiyorum acaba?İzlemeye almama rağmenSelam. Geçmiş olsun. Benim de 325 cc. Gözüne büyük gelmesi çok doğal. Sabretmemiz lazım. Benim de 1 ayı geçti ameliyat olalı. Resimlerimi yayınladım.Bakabilirsin. Beni izlemeye Alman yeterli.
İnecekler Can'ım. Geçmiş olsun. Ben resimlerimi yayınladım. İzlemeye alırsan albümlerimi görebilirsin.
merhaba ben de aynı sıkıntı var.ama resimleri göremiyorum ben izlemeye almama rağmenSelam. Geçmiş olsun. Benim de 325 cc. Gözüne büyük gelmesi çok doğal. Sabretmemiz lazım. Benim de 1 ayı geçti ameliyat olalı. Resimlerimi yayınladım.Bakabilirsin. Beni izlemeye Alman yeterli.
Teşekkür ediyorum
Fark belli oluyor.Benim 250 cc takıldı.Büyük gelmişti ama iniyormuş.Boy 158 kilo 43 olunca fazla geldi.Çok geçmiş olsun