Kas altı göğüs büyütme ameliyatı olanlar

Bende biraz va
Kızlar bana yardımcı olur musunuz 3 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum sağ kolumdan aşağı doğru inen bi uyuşma var ilk günden beri .Buna benzer bir durym yasayan var mı ???Lütfen yardımcı olur musunuz
R canım
Benim boy 162,ameliyata girerken 52 kiloydum.şimdi 57:KK43:.Ferruh bey bana narin istersen 300,dolgunca istersen 350 takarım dedi,high profil önerdi.biz eşimle 325 mod plus olsun dedik.Ferruh bey de onay verdi ve onu taktı.Zaten hiç büyük diye şikayet eden hastam olmuyor ama keşke daha büyük olsaydı diyenler oluyor demişti:))Doğru gerçekten göz alıştıkça acaba daha mı büyük olsaydı diye düşünüyor insan:KK66:
Mrb Göğüs dokunuz varmıydı süsten kaç takıyordunuz. Birde nekadar oldu. Benimdd 325cc 5. Günüm çok büyükler

Kızlar bana yardımcı olur musunuz 3 gün önce göğüs büyütme ameliyatı oldum sağ kolumdan aşağı doğru inen bi uyuşma var ilk günden beri .Buna benzer bir durym yasayan var mı ???Lütfen yardımcı olur musunuz
normal denebilir 1 ay içinde geçmezse dr unuza danışın muhtemelen geçicidir geçmiş olsun
FAZLANAZLI FAZLANAZLI bizim boyumuz kilomuz baya yakin sadece ben 46kg genelde suan 45 e dusmus olsam da bana da 300 takildi seninkiye bakablr mym ne kadar fark var merak ediyorum
ben aml olduğumda 46 kiloydum meme albümüm yok kaldırdım. her protezin her bedende duruşu farklıdır meme yapıları farklıdır anatomik farklılıklar aml sonrasını da etkiler kıyaslamak çok doğru sayılmaz geçmiş olsun

normal denebilir 1 ay içinde geçmezse dr unuza danışın muhtemelen geçicidir geçmiş olsun
FAZLANAZLI FAZLANAZLI bizim boyumuz kilomuz baya yakin sadece ben 46kg genelde suan 45 e dusmus olsam da bana da 300 takildi seninkiye bakablr mym ne kadar fark var merak ediyorum
ben aml olduğumda 46 kiloydum meme albümüm yok kaldırdım. her protezin her bedende duruşu farklıdır meme yapıları farklıdır anatomik farklılıklar aml sonrasını da etkiler kıyaslamak çok doğru sayılmaz geçmiş olsun

Kızlar merhaba kas altı göğüs büyütme ameliyatı oldum şu an 4. günümdeyim ameliyat olmak isteyenlerin sorularını cevaplayabilirim ayrıca benden önce olmuş olanların deneyimlerinden de faydalanmak istiyorum ...

Öncelikle geçmiş olsun. Yuvarlak mı damla mı acaba proteziniz?

Selam. Benim bir ayı geçti ameliyat olalı ama dediğin gibi bir Ağrı'm hiç olmadı. Ben göğüs büyütme ve dikleştirme oldum. Tüm resimlerimi de yayınladım. Doktoruna danışsana .

Kızlar ameliyatın 5. Günü 325cc silikon takıldı gözümé çok büyük geliyor iner demi bunlar böyle kalırsa fena

Selam. Geçmiş olsun. Benim de 325 cc. Gözüne büyük gelmesi çok doğal. Sabretmemiz lazım. Benim de 1 ayı geçti ameliyat olalı. Resimlerimi yayınladım.Bakabilirsin. Beni izlemeye Alman yeterli.

Evet bu durumu ben de yaşadımHatta yazı yazmakta zorlandı.Ameliyat olalı bugün 11.gün ve şimdi bir sıkıntım yok

İnecekler Can'ım. Geçmiş olsun. Ben resimlerimi yayınladım. İzlemeye alırsan albümlerimi görebilirsin.
Selam. Geçmiş olsun. Benim de 325 cc. Gözüne büyük gelmesi çok doğal. Sabretmemiz lazım. Benim de 1 ayı geçti ameliyat olalı. Resimlerimi yayınladım.Bakabilirsin. Beni izlemeye Alman yeterli.
merhaba ben de aynı sıkıntı var.ama resimleri göremiyorum ben izlemeye almama rağmen

kızlar istanbul anadolu yakasında devlet hastanelerinden önerebilceğiniz doktor hastane varmı hesaplı uygun yapan bana biraz yardımcı olurmusunuz

X