kas alti-dual plan-kas ustu

bu tür soru sormadım. ameliyat riskleri, ağrı durumları, normal hayata dönüş gibi sorular sormuştum. korktuğumu vs. diğer doktorlar bilgilendirdi ama o hiç bir soruma yanıt vermedi. yanlış anlaşılmasın, doktoru kötülemiyorum asla. sadece cesarete ihtiyacım var.

Canım bütün doktorların sitelerinde gögüs büyütme bölümünü aç,istedigin bütün bilgilere ulaşabilirsin.Ayrıca telefon açarakta bilgi alabilirsin.Sanırım mail attın Hasan beye,belki mail gitmemiştir,sana dönüş yapılmayacagını düşünmüyorum tekrar dene istersen,mail adresini kontrol et..Zaten mailleri doktorlar degil,sekretlerleri okuyup yanıtlıyorlar.Ama bu şekilde yapma bence zaman kaybı olur,git mutlaka görüş birkaç doktora,fikir al.İnanki kendi kendini bilinçlendireceksin ve cesaretlendireceksin..

e postama dönüldü sadece sorularım yanıtlanmamıştı. o kadar çok okuyorum ki dr sitelerini.
benim en önemli sıkıntılarımdan birisi de gizli olması. yani hiç bir yakınım bilmeyecek ameliyat olduğumu, söyleyemem çünkü kimse beni anlamaz, anlayamaz. psikolojimi etkiliyor desem de anlamazlar. 34 yaşımdayım, yaklaşık yirmi senedir göğüslerimin küçük oluşunu düşünmediğim tek bir günüm olmadı. ve gün içinde defalarca... bunun nasıl bir duygu olduğunu ancak bu sıkıntıyı çeken bilir. evliliğe bile bu yüzden uzak duruyorum. içim çocuk özlemiyle yangın yerine döndü. bunları yazarken de ağladığımı bilmeni isterim. o kadar kötü hissediyorum ki kendimi...

Sana özelden mesaj yazdım,lütfen oku ve lütfen üzülme canım benim..herşey yolunu bulur...

Sana özelden mesaj yazdım,lütfen oku ve lütfen üzülme canım benim..herşey yolunu bulur...

arzum, yazdıklarını okudum. çooook teşekkür ederim. özelden yazamıyorum 100 mesajımın olması gerekiyormuş... buradan yazacağım mecburen.
inan ki, ben yaklaşamam bu göğüslerle bir erkeğe, yaklaşana hep uzak durdum. sütyen takmasam dümdüz görünür göğsüm, bir erkek göğsü gibi... ameliyat olsam, evlendiğimde eşim bilse yetmez mi? benim gibi gizli gizli ameliyat olmak isteyen yok mudur hiç?
röntgende görünür demişsin? örneğin akciğer röntgeninde görünür mü? ya da mamografide?

Canım eşin bilsede yeter tabi,ama ben eşimin ailesiyle aynı binada oturuyorum altlı üstlü.Tamamen gizli ameliyata gitmek sorun olurdu bana...sonrada eve gelip dinlenmek,yatmak gerek..sonra kontroller falan nereye gidiyor bu kız sürekli demezlermi..Senin gibi gizli gizli ameliya olmak isteyen çoktur tabi ama mutlaka ya annenin haberinin olması lazım,yada eşin..Akciger röntgenindene görünür protezler,mamografidede..

offf. sıkıntılar da türlü türlü. bunu da yeni öğrendim. onca endişem varken.. ailemle yaşıyorum üstelik. ayrı yaşasaydım belki daha kolay olurdu bazı şeyler. tayin istememe de daha 2 sene var. o kadar beklemeyi hiç mi hiç istemem.
peki refakatçi istiyorlar mı? ameliyat sonrası kendi işlerimi yapabilir miyim?

Benim ameliyat oldugum hastane Hasan beyin kendi hastanesi,refakatçi istemiyorlar çünkü hemşireler seninle çok ilgileniyorlar.Aynı yutdışındaki hastaneler gibi sistem.Ama normalde tabi refakatçi yanında lazım.Hastaneye göre degişen bir olay yani.Ameliyat sonrasıda sana yardımcı olacak birilerini olması gerek en an bir hafta kadar...

diyelim ailem evde değil. ameliyat olsam, bir hafta kadar sonra kendime gelebilir miyim?
hem özelden yazamıyorum sana hem de fotolarına bakamadım. msnden görüşebilir miyiz, bana özelden adresini göndersen?

diyelim ailem evde değil. ameliyat olsam, bir hafta kadar sonra kendime gelebilir miyim?
hem özelden yazamıyorum sana hem de fotolarına bakamadım. msnden görüşebilir miyiz, bana özelden adresini göndersen?

Msn adresimi gönderiyorum sana,iyi olur çünkü konuyu mahvettik,özel konuşma yapıyoruz burada.10 dakika beklemem gerekiyor sana özel mesaj atmak için bekle gönderecegim...

hayır canım kaszarı altı zarın altına konuluyo..dual plan ıse ust kısmı kasın altında alt kısmı kasın ustunde oluyo..dolgun ve dık bır gorunumu oluyo dual planın

selam :) bu durumda "kas zarı altı" nasıl gorunur "dual plan" nasıl gorunur? spor yapmaya etkılerı nasıldır?

benimkide dual plan. 325 cc

daha 10 gün oldu ameliyat olalı. iyi bir yöntem diye onu seçtim ama bakalım utandırmazlar beni umarım :)

merhaba hayırlı olsun..sımdı nasılsınız memnun musunuz? "dual plan" - "kas zarı altı" yontemlerı arasında kararsızım.. bılgı verır mısınız?

mereba canım yazalı 1 yıl olmuş merak etdim senni çok anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım 29 yaşındatım 1 oğlumdan sonra yaptırdım sen naptın çok merak etdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…