Hasan beye mail yoluylamı yazdın,anlamadım..Canım bu şekilde ben sana cc öneremem,önermemde yanlış olur zaten.Doktor senin boyunu,kilonu,omuz genişligini,bel ve kalça genişligini bilmeden,kıssacası seni görmeden,mezura ile gögsünün heryerini meme ucundan boyun altına kadar meme ucundan gögüs altına kadar ölçmeden sana kaç cc olur bilgisini veremezki,heleki telefonda yada mail yoluyla hiç olmaz bu iş.Hasan bey evet muayene etmeden bilgi veremez ama sebepler bunlar,muayene ücreti almıyor zaten yani paragöz oldugundan degil bu istegi.Digerleri nasıl yanıtladı,sana kaç cc dediler merak ettim dogrusu??..Bence doktoru ara,görüşme randevusu istedigini söyle cesaretin gelecek ve aklına takılan bütün sorularada yanıt alacaksın canım,bu iş bu şekilde olmaz..
bu tür soru sormadım. ameliyat riskleri, ağrı durumları, normal hayata dönüş gibi sorular sormuştum. korktuğumu vs. diğer doktorlar bilgilendirdi ama o hiç bir soruma yanıt vermedi. yanlış anlaşılmasın, doktoru kötülemiyorum asla. sadece cesarete ihtiyacım var.