Miks var forumda onun kasüstü hiçbir şikayeti yok veçok güzel duruyolar ben kasaltı yaptırdım memnun değilim ama benimkisi 275 cc
Sağol tatlım ebediyyen sevmek teşekkürederim sağol güzel sölerin için
canım benim de kas üstü ama birleşmesine pek bir etkisi olmadıyani kas üstü diye illaki birleşecek değil. böyle beklentin olmasın. kas silikonu tutarda senin kendi göğsün kasın üstünde zaten p yüzden sarkma konusunda çok faydası olmaz diye düşünüyorum. sen hiç bir doktorla görüştün mü? o ne diyor? herkese her yöntem uymuyormuş, doktor sana bırakırsa kendin düşün derim ben.
Belki de göğüsün birleşik durması yapısal da olabilir bana 275 cc kas zarı altı takıldı;ama ayrık falan durmuyo ben sadece boyutundan şikayetçiyim...
Canım sankı herkes boyutdan sıkayetcı, keske daha buuk olsaydı dıyo. Senın ölçulerın kacdı ve ccye senmı karar verdın?
Bıde ayrık durup durmaması galıba herkesde farklı, benımkıler sımdıden ayrık oldugu ıcın korkuyorum acıkcası.
kas zarı altı dual planmı oluyor?
benimkide dual plan. 325 cc
daha 10 gün oldu ameliyat olalı. iyi bir yöntem diye onu seçtim ama bakalım utandırmazlar beni umarım :)
canım deneyımıne ve zevkıne guvendıgın bır doktorla karar vermenı onerıyorum.herkezın vucud yapısı kılosu boyu vs farklı..eger yapın geregı kasustu olabılırse neden kaslarını kestıresınkı..
benım boyum 173 kılom suan 52 ben olabılecegı en buyuk protezı ıstedım 325cc hıgh profıle yuvarlak sıgmıs.kasaltı oldu nedenı gogusum hıc yoktu.bırkac doktor ıle gorusursen belkı fıkır edınebılırsın..
kızlar benim de bir sorum olacak ve benim de kafam çok karışık. ben kas altının hep daha iyi olduğunu düşünüyordum sadece kasların kesilmesi sağlık açısından sorun olabilr diyordum. şimdi aklıma takılan, barış bey sitesinde kas zarı altı tekniğinin avantajlarını söylerken, bir şeyi uzanıp alırsınz protezlerm oynar mı demezsiniz demiş.
protezler oynuyor mu o şekilde? ya da kas altına koyarsak kasları hissederken kasarken mesela onlar da yerinden mi oynayacak? spor yaptığımda sorun olacak mı? oraya kaynaşma olmuyor mu sonuçta? benim meme dokum varmış kas üstü diyor doktor ama ben kas altı istiyorum kesinlikle, aklıma takılan tek nokta bu şuan. bir de damla protezin dönmesi durumu, hiç böyle bir sorunlar karşılaşan arkadaş oldu mu? ayrıca ayrık durmaları tamamen yapısalmış, ortadaki kemikle ilgili.
İyi yöntem yoktur,kişiye göre yöntem vardır.Sizin vücudunuza hangi yöntem uygunsa o yöntemi tercih etmenizi öneririm.Bunun içinde birçok teknigi yapabilen doktor seçmenizide öneririm.Damla protezin dönme ihtimal evet var,ama tabi öyle her harekette dönecek diye bir durum söz konusu degil,ama sonuçta risk var bu bir gerçek.Gögüslerin ayrık durma meseleside gögüs kafesini ortasındak kemigin kalınlıgı ile ve gögüs şeklinizle ilgili.Kemik kalınsa gögüs ayrık durur,gögsünüz ayrıksa ameliyatla birleştirilmeye çalışılırsada korkunç bir görüntü meydana gelir,meme uçları fazlasıyla dışa dogru bakar...Bence aklınıza yatan birkaç doktora muayene olmaya gitmeniz ve fikir almanız,aklınıza yatan doktorada karar verip ameliyat olmanızdır.
İyi yöntem yoktur,kişiye göre yöntem vardır.Sizin vücudunuza hangi yöntem uygunsa o yöntemi tercih etmenizi öneririm.Bunun içinde birçok teknigi yapabilen doktor seçmenizide öneririm.Damla protezin dönme ihtimal evet var,ama tabi öyle her harekette dönecek diye bir durum söz konusu degil,ama sonuçta risk var bu bir gerçek.Gögüslerin ayrık durma meseleside gögüs kafesini ortasındak kemigin kalınlıgı ile ve gögüs şeklinizle ilgili.Kemik kalınsa gögüs ayrık durur,gögsünüz ayrıksa ameliyatla birleştirilmeye çalışılırsada korkunç bir görüntü meydana gelir,meme uçları fazlasıyla dışa dogru bakar...Bence aklınıza yatan birkaç doktora muayene olmaya gitmeniz ve fikir almanız,aklınıza yatan doktorada karar verip ameliyat olmanızdır.
kaç cc idi eski göğsün arzum ve şimdi kaç cc oldular? ölçün neydi ve kaç cup'a yükseldi?
Canım ameliyat öncesine dolgulu sütyen kullanıyordum B cup dım,ameliyattan sonra ise D cup oldum,iki beden büyüttüm yani..
benim göğüs alt ölçüm 75 üst de 81. çok az göğüs dokum. benden daha bilinçli biri olarak kaç cc önerirsin? doğal görünümü çok önemsiyorum. dokununca da belli olmamalı. senin doktoruna sorular sordum hiçbirini yanıtlamadı. illa ki muayene isteyenlerden. halbuki diğerleri yanıtladı. ki benim cesarete ihtiyacım var. üzüldüm açıkcası yazmamasına...