bende kendim hic beceremiyorum, farkli kuoförlerede gittim istedigimden hep ince yaptilar yeni kuaför arayisindayim baselde taniyan varsa adres verebilirlermi harbiden güzel yapan varsa tabiki
1 aydan beri kaşlarımı aldırmıyorum biri çok güsel doluyor ama biri dolmuyor seyreklik var ara dolmadı gitti hep şeklini bozdu hainler herzamnda aynı kuaföre giderim ne biçim insanlar yaaa :mymeka:
ben de kaşlarımı almayı fazla beceremiyorum ve her seferinde kuaförün verdiği şekli bozuyorum çalıştığım için uzatamıyorumda ne yapacağımıda bilmiyorum yine de kendim almaya devam ediyorum.
ya tamam aldıracam şeklinide buldum nası olucağınıda kesin gösterebilirim ama kaş yokkii anasnı satıyım yok yok var uzn ama çook seyrek bi makasla kesmeye kalksa kadın kaş bırakmaz diye korkuom vlla bu arada daha aldırmadımda aldırcam ben bu kaşlara napım bi akıl verin nolur
Ayy evet bende nişanımda aldırmıştım kuaföre,güzel aldı ama çok inceltti,sonra kalınlaştırmak çok zaman aldı,ben kaşımı kendim alırım her zaman,ama uzun zamandır verdiğim şekli bozamıyorum çünkü cesaret edemiyorum bi daha çıkmaz diye küsermiş ya ondan çokta nazlılar canım..
Bende nerde ise 1 aydir biraktim kaslarimi 2-3 ay uzaticam iyice dolsunlar daha sonra guzelce aldircam......Iyice bosluklar dolsun diye badem,ve hint yagi suruyorum ama etkisini gordum 2-3 ay daha uzatirsam eminim daha guzel kalin olcaklara.a.skaslarimiz kusene kadar diger yerlerin tuyleri kusse ne olur sanki yaaaa:roflol: