• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El karyola korumalığı 3 parça

• Konu Sahibi Konu Sahibi bscb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bscb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
84
0
96
Kocaeli
Özelden mesaj yazamıyorum.Soran arkadaşlar var.40 cm yüksekliği 130 cm uzunluğu var.20 lira.kocaelideyim.

ok.ancak ben bu siteden hiç satış yapmadım.deneyimlisiniz sanırım bana yardımcı olursanız sevinirim.

Peki siz hesap numarası veriyorsunuz ben ödeme yapıyorum sonra siz kargoya veriyorsunuz ben de hiç satmadım ama alış yaptım . Bugün bir arkadaş hesap numarası yerine kredi kartı numarası verdi ben onun kredi kartına ödedim böylece havale ücreti ödemedim isterseniz öyle yapalım

Peki siz hesap numarası veriyorsunuz ben ödeme yapıyorum sonra siz kargoya veriyorsunuz ben de hiç satmadım ama alış yaptım . Bugün bir arkadaş hesap numarası yerine kredi kartı numarası verdi ben onun kredi kartına ödedim böylece havale ücreti ödemedim isterseniz öyle yapalım

Sizden cevap bekliyorum ama oğlum arada uyanıyor birazdan çıkabiirim buradan onun için Size özelden mailimi atıyorum hesap numaranızı yazarsınız sabah ödemenizi yaparım . İyi geceler.

Sizden cevap bekliyorum ama oğlum arada uyanıyor birazdan çıkabiirim buradan onun için Size özelden mailimi atıyorum hesap numaranızı yazarsınız sabah ödemenizi yaparım . İyi geceler.

Özür dilerim cevaplayamadım.Ürünü deniz-nehire vereceğim söz.Ancak zor bir gece geçirdik şimdi doktora gidiyoruz. bir aksama oldu istemeden.ne olur kusura bakmayın.

Canım çok çok geçmiş olsun boşver örtüyü ıvırı zıvırı kusura bakılacak birşey yok tekrar geçmiş olsun işlerini halledince konuşuruz

Back