• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kartonpiyersiz ev yardım

estoda

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
74
1
296
Sakarya
mrb bayanlar ben nasipse haziranda evleniyorum evimizi tuttuk mobilyalarımız 1 haftaya gelicek Tül araştırmasındayım şu an fakat kafama takılan bir durum söz konusu tuttuğumuz evin cam kısmında yani kornişlerde kartonpiyer yok:(
Resmen kornişler gözükücek gibi tül takınca:( nasıl tül yaptırmalıyımki böle çıplak gibi durmasın?
rustik yaptırmayı düşünüyorum fakat kornişi sökemem kiracı olacağım çünkü acaba kornişleri sökmeden rustik yapsam kötümü durur fikir verirmisiniz lütfenn??

bizim evde de yoktu kayın pederim yaptırdı köpük kartonpiyerler varya onlardan fiyatları da uygun sanırım:44::44:

bence tüllerini kornişe tak fon perdelerini rustik yaptır hem çok göze batmaz die düşünüyorum

teşekkür ederim canım koçtaşa bakıcam sadece cam önüne yapsam yeter maksat korniş gözükmesin

aynı sorunla bende karşılaştım. benimde evimde kartonpiyer yoktu. ben salonu mekanizmalı perdeleerden, diğer odaları da rustik yaptırdım çok güzel oldu. arkadaşların söylediği köpük kartonpiyerlerden de düşünebilirsin

Back
X