• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kartal/Pendik Lazer Epilasyon Yapan Hastane varmı??

Aman Doğa Life a gitmeyin de pendik de çünkü ben bi kaç arkadaşımı bulaştırdım malesef.. Cihazları çok iyi olmasına rağmen danışmada randevu verenler yüzünden birsürü problem yaşadık.. Konuyla ilgili ayrıntılı yazı da yazdım okumak isterseniz forumda var..

Merhaba kızlar, lazer epilasyon için kartal pendik çevresinde oturanlar için kesinlike 216 Yaşam'ı öneriyorum
Bende giderken, oldukça fazla araştırdım, bir arkadaş tavsiyesi ile gittim önceleri çok fazla soru işareti vardı kafamda ancak bütün soru işaretleri gitti artık.
3 seans oldu henüz ancak özellikle bacak bölgemde kıllar yok denecek kadar azaldı, tek tük çıkıyor ve elimle tuttugumda bile alabiliyorum.

olgu lazere gidip memnun kalan var mı ya bu umut hastanesini çok övmüşsünüz oraya gidesim geldi ama bebeğimle gidemem ki ya:2::2::2::2:pendikdeki yerlerden memnun kalanlar var mı tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen

Merhaba Kızlar;
Bende sizin yorumlarınız dan sonra umut hastanesinde yaptırmayı düşünmeye başladım.Giden arkadaşlar ne durumdasınız,memnun musunuz?

Umut hastanesiyle görüştüm. Herkes uygulama yapan kadından memnun kaldığını söylemiş. acaba adını bilen hatırlayan var mı acilen öğrenmem gerekiyor. İki kişi var işlem yapan ona göre tercih edeceğim.

Umut hastanesiyle görüştüm. Herkes uygulama yapan kadından memnun kaldığını söylemiş. acaba adını bilen hatırlayan var mı acilen öğrenmem gerekiyor. İki kişi var işlem yapan ona göre tercih edeceğim.
merhaba acaba yapılan uygulamadan memnun musunuz? şimdiden teşekkürler

ben sorabilirmiyim :) bende lazer ile ilgili görüşmeye gidecegim.biraz bilgi verebilrimisiniz :KK43:
ben geçen yıl tüm vücut için gitmiştim. kullandıkları cihaz alex. bende çok iyi etki etmedi belki tüy yapısından belki dozların düşük verilmesinden. ama lazer için gidilebilecek en iyi merkez orası. diğer yerlerden çok daha iyi.

Hanımlar selamlar. Ben de umut a gitmeyi düşünüyorum. Spn zamanlarda giden varsa bilgi verebilir misiniz.

Back