• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kartal/Pendik Lazer Epilasyon Yapan Hastane varmı??

umut hastanesine salı gününe randevu aldım nasıl ocak diye şimdiden heyecanlanıyorum canım biraz acıya dayanıksız ya acırsa korkuyorum :44:

cnm mrb acı var tabi biraz iğne batırıp çıkarılıyor gibi oluyor ama dayanılmayacak bir acı değil
hele ki ağdayı düşünüce :27:
ben kontrol seansınada gittim genitalde ve koltukaltını yaptırdım tekrar ama ince tüyler kaldı onları
alex görmüyormus kızda öyle demişti zaten.neyse kalınlar gitsinde inceler problem değil zaten
cok büyük rahatlık ama alma derdiniz olmuyor ya harika bir duyguuuu :21:
Canm ya bu arada sorarmısın sende kaçla yapıyor bana 14t e yaptıda hep aynımı acaba.

cnm mrb acı var tabi biraz iğne batırıp çıkarılıyor gibi oluyor ama dayanılmayacak bir acı değil
ben kontrol seansınada gittim genitalde ve koltukaltını yaptırdım tekrar ama ince tüyler kaldı onları
alex görmüyormus kızda öyle demişti zaten.neyse kalınlar gitsinde inceler problem değil zaten
Canm ya bu arada sorarmısın sende kaçla yapıyor bana 14t e yaptıda hep aynımı acaba.

canım bende ilk defa gideceğim unutmazsam sorarım 14 ne bilmiyıorum ama:1::1:lazerin ısısımı oluyor öğrenirsem yazarım akşama :34:inceler için başka makina varmış galiba bir yerde okudum

lazerimi yaptırdım geldim dediğiniz gibi çok acı vermedi bilseydim daha önce yaptırırdım 8 martta kontrele gideceğim birde canım benimkinide 14te yaptı unutmadan söyleyeyim inş tamemen kurtuluruz şu kıllardan:66::66::66:

Merhaba, bende bikini ve genital bölge için lazer istiyorum. acaba ücreti halen aynımı(60TL) ?
birde ben evliyim ve çocuk istiyorum, başka bir topicte hamileyken tüyler yeniden çıkıyormuş yazıyor. bu nedenle drlar doğumdan sonraki zamanlarda lazer yaptırın diyorlarmış. kararsız kaldım:S ne yapsam acaba?

Merhaba, bende bikini ve genital bölge için lazer istiyorum. acaba ücreti halen aynımı(60TL) ?
birde ben evliyim ve çocuk istiyorum, başka bir topicte hamileyken tüyler yeniden çıkıyormuş yazıyor. bu nedenle drlar doğumdan sonraki zamanlarda lazer yaptırın diyorlarmış. kararsız kaldım:S ne yapsam acaba?

mrb canım ben genital ve koltuk altı yaptırıyorum 60 tl evt hamillikte takrar çıkıyormuş doğumlarınız bitinnce yaptırın diyorlar paran boşa gitmesin bencede doğumdan sonra yaptır.

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
bu arada Dragos Şifa Hast. den de fiyat aldım sadece bikini 50 veya 80e yaparım diyo (azlık - çokluk durumuna göre değişiyormuş)

I]Kızlar özellikle Kartalda Lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan varmı yada pendikte?
yaptıran varsa hangi marka alet kullanıldı yazabilirmisiniz??
seans ücretleri neydii?
[/I]​
[/

maltepede var camıının ordaxxxxxxxxx ve cok memnun kaldıgım bı yer tavsıye ederım

aaa bende oraya gıdıyorum hemde taa karsıdan oturuyorum ustelık 2 seneye yakın yuz bolgem ıcın gıdıyorum ınceldıler ama tamamen gıtmedıler
ıgnelıye gecmeyı dusunuyorum ayrıca bu hafta cılt bakımını a gıdıcemm sen ne zamandır gıdıyosunn hangı bolge

Son düzenleyen: Moderatör:
lazerimi yaptırdım geldim dediğiniz gibi çok acı vermedi bilseydim daha önce yaptırırdım 8 martta kontrele gideceğim birde canım benimkinide 14te yaptı unutmadan söyleyeyim inş tamemen kurtuluruz şu kıllardan:66::66::66:

tamam canm benmknde 14te yaptı demekki herkese aynı uygulanıyor :)
ben 23martta gidceğim canm ince kalan kıllarda cok gec uzuyor bu bile yetiyo insana :D

tamam canm benmknde 14te yaptı demekki herkese aynı uygulanıyor :)
ben 23martta gidceğim canm ince kalan kıllarda cok gec uzuyor bu bile yetiyo insana :D

sizin kaçıncı seansınız acaba birde kontrole giderken temizliyormusunuz yoksa çıktığı kadarmı benim daha uzmadı kökleri duruyor:9:

Pendikte 3 farklı merkeze gittim(Deren güzellik merkezi,olgu lazer ve ıstanbul estetch) yüz bölgesi lazer epilasyonu için ancak hic birisinden memnun kalmadım.Şu an devam ettiğim yer İstanbul Estetech,oradan da cok memnun değilim acıkcası.Doğa life için fikri olan var mı yada lazer için güvenilir bir önerisi olan??

eweeet ben de Umut'a geçiş yaptım. koltuk altı için daha önce gittiğim merkezde canım çok acıyordu. 5 seans gitmeme rağmen haala acıyodu. umut'ta ise yine koltuk altı yaptırdım. ve ilaveten bikini (ilk seans) yaptırdım. canımın çok acıyacağını düşünüyordum fakat acımadı. şaşırdım. ve de kız çok pratikti hemencecik bitti. makineden mi oldu kızın pratikliği mi anlamadım. hem çabuk bitti hem de acı hissetmedim, süperdi yani. önümüzdeki cumartesi kontrole gideceğim. şuan için çok memnunum inş hepsinden kurtulurum.

sheflera evet cnm kızda hızlı uyusuklanmıyor yanii :1:
ben işe girdiğim için gidememiştim ama tekrardan baslıcam ve yine umuta gidicem cunku memnun kalmıstım

bu arada utanan cekinen kızlara bişi demek istiyorum bi arkadasm epilasyon merkeznde calıstı hiç çekinme diyor sonucta
epilasyonu yapan kişi sizi düşünmüyor biran önce bu müşterimi bitirim diğerini aliyim yada yemek vakti gelse die düşünür diyor :)) :1:

ticanemin canm sanada umut hastanesini öneririm bikini + koltukaltı 60tl
yada söyle bir kampanyası varmıs 6 seans gental bölgesi 240tl

canım kartal umut a gidenler baya iyi diyorlar ben de görüşmek için gideyim bir bakalım bana ne diyecekler. benim göbek bölgemde göğüs aramda da var pco sıkıntım olduğu için aşırı tüylenme yapıyor bu da, acaba oralara da çare olur mu ki ya.
sheflera evet cnm kızda hızlı uyusuklanmıyor yanii :1:
ben işe girdiğim için gidememiştim ama tekrardan baslıcam ve yine umuta gidicem cunku memnun kalmıstım

bu arada utanan cekinen kızlara bişi demek istiyorum bi arkadasm epilasyon merkeznde calıstı hiç çekinme diyor sonucta
epilasyonu yapan kişi sizi düşünmüyor biran önce bu müşterimi bitirim diğerini aliyim yada yemek vakti gelse die düşünür diyor :)) :1:

ticanemin canm sanada umut hastanesini öneririm bikini + koltukaltı 60tl
yada söyle bir kampanyası varmıs 6 seans gental bölgesi 240tl

kızlar pendik de bölge hastanesinde de yapılıyomuş lazer oraya giden var mı ?

merhaba arkadaşlar..
benimde eşim omuz ve sırt yaptırmak istiyo acaba erkek hasta kabul ediyorlarmı bazı merkezler kabul etmiyomuş çok şaşırdım size bi danışmak istedim. umut da bize yakın oraya gitmeyi düşünüyoruz

merhaba kartalda xxxxxdiye bi merkezde yaptırıyorum.çok memnunum..ben ve bi kaç tanıdığım aynı yere gidiyoruz.kampanya varken başlamıştık genital-koltuk altı 40 tl idi.1 ay öne 4. seansımı oldum şu an hiiiç bişi yok:))
kesinlikle tavsiye ediyorum.bi bayanın kendisi için yapacağı en iyi şey bence:)) :9:

Merhaba nerede yaptrıdınız kartal da özel msj hakkım yokmuş atamadım bende isim rica edebilir miyim ben de bir an önce başlamak istiyorum çünkü :/

Back