• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Kartal/Pendik Lazer Epilasyon Yapan Hastane varmı??

Btsmtc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
199
2
66
İstanbul
I]Kızlar özellikle Kartalda Lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan varmı yada pendikte?
yaptıran varsa hangi marka alet kullanıldı yazabilirmisiniz??
seans ücretleri neydii?
[/I]​

I]Kızlar özellikle Kartalda Lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan varmı yada pendikte?
seans ücretleri neydii?
[/I]​

merhaba kartalda xxxxxdiye bi merkezde yaptırıyorum.çok memnunum..ben ve bi kaç tanıdığım aynı yere gidiyoruz.kampanya varken başlamıştık genital-koltuk altı 40 tl idi.1 ay öne 4. seansımı oldum şu an hiiiç bişi yok:))
kesinlikle tavsiye ediyorum.bi bayanın kendisi için yapacağı en iyi şey bence:)) :9:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kartaldaxxxxxxx diye bi merkezde yaptırıyorum.çok memnunum..ben ve bi kaç tanıdığım aynı yere gidiyoruz.kampanya varken başlamıştık genital-koltuk altı 40 tl idi.1 ay öne 4. seansımı oldum şu an hiiiç bişi yok:))
kesinlikle tavsiye ediyorum.bi bayanın kendisi için yapacağı en iyi şey bence:)) :9:

Selam rn4,
4 seans süper olmuş, iyi haberler bunlar, kökünden kurusunlar inşallah :) peki cihaz hangisi, ten-kıl rengin nasıl?
ben de kartalda bi hastaneye gitcem, umuta, bakalım hayırlısı, merakla bekliyorum

seans ücretleri neydii?
[/I]​

selam Btsmtc,
umuta gidicem, tarih belli değil daha, alex var orada. sadece k.altı için gitcem. fiyat 40TL.
senin ten rengin ve kıl rengin ne peki? o çok önemli canım.

selam Btsmtc,
umuta gidicem, tarih belli değil daha, alex var orada. sadece k.altı için gitcem. fiyat 40TL.
senin ten rengin ve kıl rengin ne peki? o çok önemli canım.

evet biliyorum umut hastanesini ten rengm acık kıl rengi koyu tam ideal yani lazer için :1:
gittiğin zaman anlatabilirmsn yasadıklarını yani mesela kaç dozda yaptılar falan öyle.
bayan yapıyor fimi orda bazı yerlerde erkek doktorlar yapıyormusta.

seans ücretleri neydii?
[/I]​
[/

maltepede var camıının xxxx ve cok memnun kaldıgım bı yer tavsıye ederım

merhaba kartalda xxxxxdiye bi merkezde yaptırıyorum.çok memnunum..ben ve bi kaç tanıdığım aynı yere gidiyoruz.kampanya varken başlamıştık genital-koltuk altı 40 tl idi.1 ay öne 4. seansımı oldum şu an hiiiç bişi yok:))

merhaba merkezin adı tam olarak nedir?
bende gitmek istiyorum şimdiden çok teşekkürler.
özel mesaj hakkım yok o yüzden özelden mesaj atamadım.

Bende umutta ysptirdim tum vucud 300 verdim seansina.5 seansta hrmen hemn bitti. Bıyıklarimda etkisi ax oldu
Zaten doktor demisti ince tuylerde sonuc almak daha zor diye. Ama bendr beyaz ten koyu kil oldugu icin rahattim. Tam vucud 1 saat suruyor hemen hemen. Alexsandir lazer kullaniyordu. Hastane oldigu icin tercih ettim. Artik buyuklarim icimn gitmeyi dusunuyorum sadece. Diğer yerlerimde cok az genital bolge en iyi sonuc bence. Encokta orasi aciyor zaten ama 5 dk bile surmuyor oda.
Inceldiler artik batiklarim da yok. Cok buyuk rahatlikmis. Paraniza kiyinn biriktirin yaptirin bence.

Bende umutta ysptirdim tum vucud 300 verdim seansina.5 seansta hrmen hemn bitti. Bıyıklarimda etkisi ax oldu
Zaten doktor demisti ince tuylerde sonuc almak daha zor diye. Ama bendr beyaz ten koyu kil oldugu icin rahattim. Tam vucud 1 saat suruyor hemen hemen. Alexsandir lazer kullaniyordu. Hastane oldigu icin tercih ettim. Artik buyuklarim icimn gitmeyi dusunuyorum sadece. Diğer yerlerimde cok az genital bolge en iyi sonuc bence. Encokta orasi aciyor zaten ama 5 dk bile surmuyor oda.
Inceldiler artik batiklarim da yok. Cok buyuk rahatlikmis. Paraniza kiyinn biriktirin yaptirin bence.

merhaba umut hastanesi bana cok yakın zaten alexandır cihaz da en iyi cihaz oldugu söyleniyor.
IPL tekrar cıkartıyormuş.
sadece genital bölge fiyatı nedir?
özellikle orası icin cok istiyorum
cünkü zaten bacaklarımın dizden üstünde yok sarı hafif tüyler var diz altım var onu da hallediyorum. koltuk altıda düşünebilirim.
birde genital bölge kaç seansta tamamen bitiyor.
şimdiden teşekkürler.

Yaklasik 5 seansta bitti benimki. Ilerde nasil cikar bilmiyorum.
Cok inceldiler ayva tuyu gibi.100 liraydi sanirim genital.

kıslar bende umuta ilk seasıma gittim komle bacak ve bikini bölgesi çok memnun kaldım üst bacaklarımdaki tüyler açık renkli ve ince ilk seanstan sonra 20 gün geçti hala tüyler çıkmadılar yani açık renkli tüylerde alex'in etkisi olmadığını söylüyorlar ama bende öyle olmadı,bikini bölgemde hala pürütsüz 2 ay sonra 2.seansıma gideceğim.

Kızlar meraba..3o Ocakta Umut hastanesine randevu almıstım ve gittim sonunda :16:
5 dk faLan bekledim.Genital+koltukaltı 6o tl miş kampanya varmıs bende ona gideyim dedi ama bikini bölgeside
ayrıymıs onuda yaptırdım gitmişken toplam 9o tl ödedim
neyse merak edenler için anlatayım makine alex'ti en iyi sonuc alınan makineymiş zaten coğu kişi yazmıstı burada da.
içeri girdim üzerinizdekileri çıkarıyorsunuz ve sedyeye uzanıyosunuz gözlük veriliyo onu takıyosunuz sonra zaten cok kısa zamanda
hallediyo yapan kişi.soğutma sistemli oldugu içinn üşüyosunuz biraz :1:
iğne batması gibi bir hafif acı oluyor ama bence değer ağda daha cok acıtıyor sonucta :21:
13 subata randevu verdi kontrl için ücretsizmiş.ozamana kadar tüyler dökülecek dedi dökülmeyen yerlere atıs atacakmıs
tekrardan.sonra 1.5 2 ay sonra gelinecek dedi.bayanda güleryüzlüydü o yüzden cok rahattım :1:
biran önce dökülsünler diye bekliyorum siimdi :) işte bukdr kızlar hiç ağdayla falan ugrasmayın gidin derim
ama hastanede yaptırın güzellik salonlarında yapılması izinli değilmiş çünkü..Hepinize kılsız tüysüz günlerr :1:

bende lazer yaptırcak yer arıyordum umut hastanesinede yakınım orası hiç aklıma elmemişti gidip bir görüşeyim inş hepimiz bu tüylerden kurtuluruz:1:

Kızlar meraba..3o Ocakta Umut hastanesine randevu almıstım ve gittim sonunda :16:
5 dk faLan bekledim.Genital+koltukaltı 6o tl miş kampanya varmıs bende ona gideyim dedi ama bikini bölgeside
ayrıymıs onuda yaptırdım gitmişken toplam 9o tl ödedim
neyse merak edenler için anlatayım makine alex'ti en iyi sonuc alınan makineymiş zaten coğu kişi yazmıstı burada da.
içeri girdim üzerinizdekileri çıkarıyorsunuz ve sedyeye uzanıyosunuz gözlük veriliyo onu takıyosunuz sonra zaten cok kısa zamanda
hallediyo yapan kişi.soğutma sistemli oldugu içinn üşüyosunuz biraz :1:
iğne batması gibi bir hafif acı oluyor ama bence değer ağda daha cok acıtıyor sonucta :21:
13 subata randevu verdi kontrl için ücretsizmiş.ozamana kadar tüyler dökülecek dedi dökülmeyen yerlere atıs atacakmıs
tekrardan.sonra 1.5 2 ay sonra gelinecek dedi.bayanda güleryüzlüydü o yüzden cok rahattım :1:
biran önce dökülsünler diye bekliyorum siimdi :) işte bukdr kızlar hiç ağdayla falan ugrasmayın gidin derim
ama hastanede yaptırın güzellik salonlarında yapılması izinli değilmiş çünkü..Hepinize kılsız tüysüz günlerr :1:

canım bende yaptırmak istiyorum umut hastanesine yakın oturuyorum ama ben biraz çekiniyorum gerçi bayan lazer yapıyormuş ama üzerinizdekileri tamamen çıkarıyorsunuz çıplakmı kalınıyor üzerinize örti falan örtüyorlarmı fiatıda uygunmuş kesin sonuç verirse çok güzel birşey lazer :1:

canım bende yaptırmak istiyorum umut hastanesine yakın oturuyorum ama ben biraz çekiniyorum gerçi bayan lazer yapıyormuş ama üzerinizdekileri tamamen çıkarıyorsunuz çıplakmı kalınıyor üzerinize örti falan örtüyorlarmı fiatıda uygunmuş kesin sonuç verirse çok güzel birşey lazer :1:

Canm basta cekiniyo insan tabii ama sonunu düşününce gidiyorsun yanii :)
benm dündü kontrol seansım ama bugn gideceğim. abimn eşiyle gitmiştik onun hiç kalmamıs hepsi dökülmüş tüylerinin
benm bazı yerlerde kaldı onları temizlicek bu sefer bakalım sonuçlar güzl olur inş.
güzellik merkezlerinde yasak zaten epilasyon en iyisi hastanelerde yaptırın kızlar..

arkadaşlar umut hastanesinden memnunmusunuz yaptıranlar düşüncelerini söylerse sevinirim bende istiyorum ama karar veremedim kesin sonuç alınıyormu tamamen bitiyormu kıllar :1:

umut hastanesine salı gününe randevu aldım nasıl ocak diye şimdiden heyecanlanıyorum canım biraz acıya dayanıksız ya acırsa korkuyorum :44:

Back