Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
I]Kızlar özellikle Kartalda Lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan varmı yada pendikte?
yaptıran varsa hangi marka alet kullanıldı yazabilirmisiniz??
seans ücretleri neydii?[/I]
merhaba kartaldaxxxxxxx diye bi merkezde yaptırıyorum.çok memnunum..ben ve bi kaç tanıdığım aynı yere gidiyoruz.kampanya varken başlamıştık genital-koltuk altı 40 tl idi.1 ay öne 4. seansımı oldum şu an hiiiç bişi yok:))
kesinlikle tavsiye ediyorum.bi bayanın kendisi için yapacağı en iyi şey bence:))
I]Kızlar özellikle Kartalda Lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan varmı yada pendikte?
selam Btsmtc,
umuta gidicem, tarih belli değil daha, alex var orada. sadece k.altı için gitcem. fiyat 40TL.
senin ten rengin ve kıl rengin ne peki? o çok önemli canım.
I]Kızlar özellikle Kartalda Lazer epilasyon yaptırıp memnun kalan varmı yada pendikte?[/
maltepede var camıının xxxx ve cok memnun kaldıgım bı yer tavsıye ederım
merhaba kartalda xxxxxdiye bi merkezde yaptırıyorum.çok memnunum..ben ve bi kaç tanıdığım aynı yere gidiyoruz.kampanya varken başlamıştık genital-koltuk altı 40 tl idi.1 ay öne 4. seansımı oldum şu an hiiiç bişi yok:))
kesinlikle tavsiye ediyorum.bi bayanın kendisi için yapacağı en iyi şey bence:))
Bende umutta ysptirdim tum vucud 300 verdim seansina.5 seansta hrmen hemn bitti. Bıyıklarimda etkisi ax oldu
Zaten doktor demisti ince tuylerde sonuc almak daha zor diye. Ama bendr beyaz ten koyu kil oldugu icin rahattim. Tam vucud 1 saat suruyor hemen hemen. Alexsandir lazer kullaniyordu. Hastane oldigu icin tercih ettim. Artik buyuklarim icimn gitmeyi dusunuyorum sadece. Diğer yerlerimde cok az genital bolge en iyi sonuc bence. Encokta orasi aciyor zaten ama 5 dk bile surmuyor oda.
Inceldiler artik batiklarim da yok. Cok buyuk rahatlikmis. Paraniza kiyinn biriktirin yaptirin bence.
Kızlar meraba..3o Ocakta Umut hastanesine randevu almıstım ve gittim sonunda
5 dk faLan bekledim.Genital+koltukaltı 6o tl miş kampanya varmıs bende ona gideyim dedi ama bikini bölgeside
ayrıymıs onuda yaptırdım gitmişken toplam 9o tl ödedim
neyse merak edenler için anlatayım makine alex'ti en iyi sonuc alınan makineymiş zaten coğu kişi yazmıstı burada da.
içeri girdim üzerinizdekileri çıkarıyorsunuz ve sedyeye uzanıyosunuz gözlük veriliyo onu takıyosunuz sonra zaten cok kısa zamanda
hallediyo yapan kişi.soğutma sistemli oldugu içinn üşüyosunuz biraz
iğne batması gibi bir hafif acı oluyor ama bence değer ağda daha cok acıtıyor sonucta
13 subata randevu verdi kontrl için ücretsizmiş.ozamana kadar tüyler dökülecek dedi dökülmeyen yerlere atıs atacakmıs
tekrardan.sonra 1.5 2 ay sonra gelinecek dedi.bayanda güleryüzlüydü o yüzden cok rahattım
biran önce dökülsünler diye bekliyorum siimdi :) işte bukdr kızlar hiç ağdayla falan ugrasmayın gidin derim
ama hastanede yaptırın güzellik salonlarında yapılması izinli değilmiş çünkü..Hepinize kılsız tüysüz günlerr
Euroderm var ben gidiyorum.Tavsiye ederim.Tüm 2000 TL yüz hariç:)
canım bende yaptırmak istiyorum umut hastanesine yakın oturuyorum ama ben biraz çekiniyorum gerçi bayan lazer yapıyormuş ama üzerinizdekileri tamamen çıkarıyorsunuz çıplakmı kalınıyor üzerinize örti falan örtüyorlarmı fiatıda uygunmuş kesin sonuç verirse çok güzel birşey lazer