Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de tüp bebek yaptıracağım kartal da henüz doktorla görüşmedim siz görüşme yaptınız mı?arkadaslar kartal lutfi kirdarda tup bebek yaptiranlar yada baslayanar var mi bende basliyacagim deneyimleriniz nedir doktorunuz kimdir
Merhaba ben orda 2. Aşılamadan sonra tüp bebek yaptırdım il denemem ve şuan hamd olsun hamileyimarkadaslar kartal lutfi kirdarda tup bebek yaptiranlar yada baslayanar var mi bende basliyacagim deneyimleriniz nedir doktorunuz kimdir
angi bölümden randevu alınıyor acaba bilgi verebilir misiniz bende gitmeyi düşünüyorum bu ayMerhaba ben orda 2. Aşılamadan sonra tüp bebek yaptırdım il denemem ve şuan hamd olsun hamileyim
infertilite bölümüangi bölümden randevu alınıyor acaba bilgi verebilir misiniz bende gitmeyi düşünüyorum bu ay
Siz başladınız mı ben bugün gittim önce bir sürü tahlil istediler henüz süreç ne zaman başlar konuşulmadı beniminfertilite bölümü
Merhaba bende merak ettim eskiden doktor hulusi levent vardı sadece muayene işiyle ilgileniyordu şuan ayretten doğum uzmanlığı yapıyor sadece onu biliyorum kendisi hastaneden ayrıldı ve tuzlada kendi muayenesi vararkadaslar kartal lutfi kirdarda tup bebek yaptiranlar yada baslayanar var mi bende basliyacagim deneyimleriniz nedir doktorunuz kimdir
Merhaba hangi doktor acaba bilgililer mi nekadar tuttu bilgi verme şansınız varmı bana daMerhaba ben orda 2. Aşılamadan sonra tüp bebek yaptırdım il denemem ve şuan hamd olsun hamileyim
Ali hocay benim doktorum ilk aşılama ile başlıyorsunuz sonra tüp bebeğe geçiyorsunuz yani iğne ve ilaçlardan hariş 20 bin kadar tuttu yanlış hatırlamıyorsamMerhaba hangi doktor acaba bilgililer mi nekadar tuttu bilgi verme şansınız varmı bana da
Bence randevu almadan gidin görüşün , kapıda güvenliklere tüp bebek bölümüne çıkacağım deyin ve gidip konuşun öyle ilerleyinangi bölümden randevu alınıyor acaba bilgi verebilir misiniz bende gitmeyi düşünüyorum bu ay
Ay hiç bişey 20 bin şuan 100 bin fiyat çektiler bana ilaçlar hariç inş iyi doktordurAli hocay benim doktorum ilk aşılama ile başlıyorsunuz sonra tüp bebeğe geçiyorsunuz yani iğne ve ilaçlardan hariş 20 bin kadar tuttu yanlış hatırlamıyorsam
Ben çok memnun kaldım güzel ilgileniyorlar özellere o kadar para sökmeyin , özelden farksız çünkiAy hiç bişey 20 bin şuan 100 bin fiyat çektiler bana ilaçlar hariç inş iyi doktordur
Ay insallah arastircam cok tesekür ederim ben yurtdisindayim ana ailem kartalda hastane ortalama iyi aslinda bakmak lazim gecen seneden beri bu hizmeti veriyolar galiba tüp bebekBen çok memnun kaldım güzel ilgileniyorlar özellere o kadar para sökmeyin , özelden farksız çünki
Evet daha yeni açıldı tüp bebek bölümüAy insallah arastircam cok tesekür ederim ben yurtdisindayim ana ailem kartalda hastane ortalama iyi aslinda bakmak lazim gecen seneden beri bu hizmeti veriyolar galiba tüp bebek