Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba Kartal eğitim araştırma tüp bebek merkezinde Ali hoca ve Semra hoca var sizce hangisi daha iyi ben Ali hocayla başladım ama Semra hocayıda merak ediyorum giden tecrübe eden var mı yardımcı olur musunuz
Kızlar merhaba Kartal eğitim araştırma tüp bebek merkezinde Ali hoca ve Semra hoca var sizce hangisi daha iyi ben Ali hocayla başladım ama Semra hocayıda merak ediyorum giden tecrübe eden var mı yardımcı olur musunuz
Merhaba ben Ali hocanın hastasıyım 3 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım ilk tüp bebekte tuttu çok şükür şuan yeni hamileyim Ali hoca işini çok iyi yapan bir doktor aşırı pimpirikli çok dikkat ediyo herşeye , ben çok memnun kaldım hâlâ da gidiyorum 10 sonra da kalp atışını duymaya gidicez inşallah hayırlısıyla Semra hocaya 1 defa göründüm oda Ali hoca yoktu ozaman,eminim oda iyidir hemşireler 10 numara hepsi çok ilgili