Kart asma yaprağına çözümünüz var mı ?

Karbonatnile değil normal sade soda ile bizde yaprak sarınca kart ise sade soda dökeriz çok güzel yumuşacık oluyor deneyin Birdahakine isterseniz
Bunu hiç duymadım. Sodayı satdıktan sonra pişerken mi, sıcak suya basıp bekletirken mi koymam gerekiyor?

Ay dur şimdi olay çıkarma kv.nin komşusuna ayıp olmasın soda dene sen soda bak üç soda fikri çıktı
Çok güzel olurdu ama öyle yapmak bi dünya para olmuş ay asma yaprağı bi de kakaladı bize aklıma geldikçe sinirleniyorum denicem valla sodayı teşekkür ederim

Karbonatnile değil normal sade soda ile bizde yaprak sarınca kart ise sade soda dökeriz çok güzel yumuşacık oluyor deneyin Birdahakine isterseniz
Sada içme sodası mantıken artık ete falan da koyuyorlar yunuşatsın diye eti yumuşatadan yaprağa neler yapmaz teşekkür ederim

Canım ben salamura kullanırım hep Allah var annem bir arkadaşından alıp bana ve ablama da verir 2-3 bidon çok güzel olur hiç kötü çıkmadı ama ben yıkadıktan sonra illa kaynayan suya bi 1,5 -2 bazen yaprağa göre 4-5 dakika falan batırır çıkarırım suya koyacağina kaynayan suyun içinde 10 dk kaynatsan çok daha iyi olur bu arada bende içini çiğden yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…