• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kart asma yaprağına çözümünüz var mı ?

Ay dur şimdi olay çıkarma kv.nin komşusuna ayıp olmasın 🤣🤣 soda dene sen soda bak üç soda fikri çıktı 🤣
Çok güzel olurdu ama öyle yapmak bi dünya para olmuş ay asma yaprağı bi de kakaladı bize aklıma geldikçe sinirleniyorum 😂😂 denicem valla sodayı teşekkür ederim

Karbonatnile değil normal sade soda ile bizde yaprak sarınca kart ise sade soda dökeriz çok güzel yumuşacık oluyor deneyin Birdahakine isterseniz ☺️
Sada içme sodası mantıken artık ete falan da koyuyorlar yunuşatsın diye eti yumuşatadan yaprağa neler yapmaz 😂 teşekkür ederim

Canım ben salamura kullanırım hep Allah var annem bir arkadaşından alıp bana ve ablama da verir 2-3 bidon çok güzel olur hiç kötü çıkmadı ama ben yıkadıktan sonra illa kaynayan suya bi 1,5 -2 bazen yaprağa göre 4-5 dakika falan batırır çıkarırım suya koyacağina kaynayan suyun içinde 10 dk kaynatsan çok daha iyi olur bu arada bende içini çiğden yaparım

Back