Kart aidat ücreti ve bana gelenler.

Konularınız hep para para para. Farkında mısınız ne kadar itici oluyorsunuz. Kaç yaşındayım daha kredi kartım yok siz ise aylık 5bin tl üzeri kullanıyormuşsunuz. Çok müsrif birisisiniz
Hani 40 kere söylersek oluyordu ?
40 milyan milyon kez para dedim ve gitti hep 🥲
Tamam beni itici bul ama parayı nasıl alırım, onu da söyle :KK70:

Ne kadar oldu kart aidatları? Bir ara dilekçe yazıp geri talep edilebiliyordu. Hala yapıyorlar mı bilmiyorum. Aidatsız kartlara geçmek en mantıklısı.

Hani 40 kere söylersek oluyordu ?
40 milyan milyon kez para dedim ve gitti hep 🥲
Tamam beni itici bul ama parayı nasıl alırım, onu da söyle :KK70:
Mesajımı bari sen ciddiye almasaydın 😁
Kartı kapatmakla tehdit ettiğin an sana geri yüklüyorlar ya puan olarak. Daha da inat edersen iade ediyorlar. Harcamaların yüksekmiş zaten seni kaybetmek istemezler

Kart çıkarılırken imzaladığınız sözleşmede ücret alınacağı yazar. Maaş müşterisi olunca bazen muaf tutuyorlar ama onun haricinde genelde itiraz olsa bile olumsuz sonuçlanıyor

Ne kadar oldu kart aidatları? Bir ara dilekçe yazıp geri talep edilebiliyordu. Hala yapıyorlar mı bilmiyorum. Aidatsız kartlara geçmek en mantıklısı.

Geçen sene kaet aidatı geldiğinde direk aradım ödemek istemiyorum dedim hwmen bakalım dedi 1 sene kartta kalmak karşılığı olarak aidatı ödemedim nisanda gene arayacam .
Bu sene aidat kaç olur kesin 200 filandır herjalde.
250₺ civarı çekilmiş.

Mesajımı bari sen ciddiye almasaydın 😁
Kartı kapatmakla tehdit ettiğin an sana geri yüklüyorlar ya puan olarak. Daha da inat edersen iade ediyorlar. Harcamaların yüksekmiş zaten seni kaybetmek istemezler
Ya ciddiye alsam konudan engellerdim hxjsjd
Bebişkoş söyledim ama bana müşteri temsilcisi atanmış ve az evvel ki kadın manyaktı dedim :KK70: oymuş meğer yine. ALLAHIM SEFALET İÇİNDEYİM :KK70:

Ben itiraz için aradığımda söyle yasal böyle yasal diye 3 dk konuştu kadin. Karti iptal edicem blofumu de yemedi ya ;( şansıma kaçın kurasi geldi. Neyse bir boş vakitte gene arayayım sansima çaylak biri gelirse iptal eder belki :KK70:

Sen gene ara m.temcilcisinien şirin ses tonunla konuş cidden çok etkilioluyor,durumu anlat aidatı ödemek istemiyorum dersin o kadar.
Ben kibarca konuştum belki şansıma kibar biri denk geldi halloldu,bu nisanda ödeme var gene arayıp konuşacağım.
Abla ben baştan kaybettim desene … kadına sen normal değilsin dedim :KK70: offf

Ben itiraz için aradığımda söyle yasal böyle yasal diye 3 dk konuştu kadin. Karti iptal edicem blofumu de yemedi ya ;( şansıma kaçın kurasi geldi. Neyse bir boş vakitte gene arayayım sansima çaylak biri gelirse iptal eder belki :KK70:
Bizim gibilere müşteri temsilcisi atamışlar. Ben bir de sesi alamadım ilk. Az evvel ki kadın çatlaktı , deliydi galiba dedim. Meğer oymuş jxjsjjd off gitti para 😂😂😂

X