Karşınızda Peraaa!!

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
arkadaşlar benim 10 aylık dişi bir rottweilerım var.adı Pera.fotolarını buraya ekliyorum bakalım beğenecek misiniz?yorumlarınızı bekliyorum.

yavruluk fotoğrafları:

pero272ko4.jpg

pero305xl5.jpg

büyümüş hali :)

pero715cx8.jpg

peronc3.jpg

dsc01743db4.jpg

Nişanlım Yavuz ve Pera:

pero717jf2.jpg

Son düzenleme:
Hey Allah'ım yavru halinden sonra birden kocaman bişey çıktı karşıma yerim onu yerimŞeniz

Ama yaklaştırmaz sanırım değil mi birde sevelim derken gazi olmayalım.

Çok istersen yuvamda birde köpek olsun ama yerim kalmadı:asigim:

Uzun yıllar dilerim Peraya.

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.Pera o kadar sevecen bir köpek ki bizim dostumuz olan herkesi yalayıp yutuyor :1hug: saldırgan ya da agresif bir köpek değil.

5. fotoğraf var ya ona bittim:lepi: o dilini de yerim o yanaklarıda o bakışıda Şeniz

Süper güzel bir bebişiniz var, allahım sağlıklı günlerde yaşamak nasip etsin size ve ona...Fotoğraf eklemeye devam ederseniz memnun oluruz...

çok teşekkür ederim sağolun ancak benim kızımın ne yazık ki kalçasında bir problem var kalçası çıkık.operasyon geçirdi 4 ay önce.dün akşam durup dururken ağlamaya başladı ve bacağında bir şişlik oluştu.o ağlayınca içim gidiyor.akşam veterinere götürücem nolur dua edin artık bir daha operasyon falan kaldıramaz psikolojisi bu 2.ydi zaten.ooooooof off..

buraya ameliyatlı fotolarını da eklicem inşallah bir daha o hallere düşmez bebeğimm..

Peraya bayıldım Şeniz umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur Acil şifalar diliyorum

:nazar: yerim ben o minik hallerini pera'nın Şeniz ama ağzında oyuncağıyla ve de sonraki dil çıkarmış haliyle, hala koca bir bebek o sanırım :ecrin_bebek:

geçmiş olsun peracığa, inşallah bu son olur ve bir daha öyle acılar çekmez, dertlerinden kurtulmuş olur.

takipteyiz, bizleri haberdar et olur mu? a.s. :enbuyukkk:

Keşke operasyon sonrası fotosunu koymasaydınız burda birçok hayvansever benim gibiler bu fotoğraftan üzüntü duyacaktır.

Ayrıca keşke girmeseydim taze kaybım meleğim geldi gözümün önüne:KK43:

Bu bölüme bir süre girmesem benim için iyi olacak:KK43:

çok teşkkür ederim sağolun akşam veterinere götürdükten sonra burdan durumu size bildiririm.inş önemli birşey değildir..

Keşke operasyon sonrası fotosunu koymasaydınız burda birçok hayvansever benim gibiler bu fotoğraftan üzüntü duyacaktır.

Ayrıca keşke girmeseydim taze kaybım meleğim geldi gözümün önüne:KK43:

Bu bölüme bir süre girmesem benim için iyi olacak:KK43:

ben sadece nasıl sıkıntılar çektiğimizi anlatmak için koymuştum.şu an burada kaygılarımı azaltacak biri yok o nedenle paylaşmak istedim..

cok tatlı amam son foto ıcıcmı cok burkuk hale getırdıııı bır tuaf oldum ınana cok uzuldmm

oyy çok tatlı gamyoncuiremsu

benimde var 65 günlük daha tarçınım en kısa zamanda bende böyle büyüdüğünü görürüm inşallah kaydirigubbakcemile2

tyche, umarım her şey yolundadır. o fotoğraftan sonra haber alamadık senden. lütfen pera'nın iyi halini de paylaş bizimle :Saruboceq:

Sevgili Tyche,
Hem çok beğenerek hem de için burkularak baktım dünya şekeri Pera'nın fotoğraflarına..
Benim de dünya güzeli bir Rottweilerim vardı.. Bana bu muhteşem köpek dünyasının kapısını aralayan ilk köpeğim Sarp'ım.. İşte ben de Sarp'ımı hatırladım fotoğraflara bakarken..

Bahsettiğiniz kalça çıkığı, Rottlarda sıklıkla görülen bir deformasyon.. Dilerim ki iyi bir veterineriniz vardır.. Haberlerinizi ben de bekliyor olacağım.. Bacağındaki şişliğin ödem kaynaklı olduğunu düşünüyorum.. Siz ilgili bir sahip olarak farkedip götürdüğünüze göre bunu da atlatırsınız umarım.. Antibiyotikle halledebilecek bir düzeydedir inşallah..

Kalça çıkıklığı doğumsal ya da sonrada olabilen bir rahatsızlık.. Erişkin ağırlığı 15 kg.nun üzerinde olan bütün büyük ırk köpeklerde sıklıkla karşılaşılabilinen kalıtımsal bir rahatsızlık.. İşte bu nedenle secereli ya da en azından ana-babası görülerek yavruyu almak çok önem kazanıyor.. Yavruyken bir şey anlamıyoruz da köpişimiz büyümeye, kemiklerine ağırlık binmeye başlayınca rahatsızlık kendini gösteriyor.. Düzelebilen bir rahatsızlık değil.. Kemiklerdeki dejenarasyonun bir kısmı, kas kesimi ameliyatlarla düzeltilebiliyor.. Ağrısı dönem dönem olacaktır. Her zaman evinizde bebek aspirini bulundurmaya özen göstermelisiniz..

Kalça kırığının sonradan olan türü de var.. Ani zorlama, bacağın bir yere takılması vs.. ile ortaya çıkabiliyor. Bu vakalarda tedavi daha kolay.. Çıkan yeri oturtma gibi..

Güzel Pera'ya geçmiş olsun, Allah ona sağlıklı ve uzun ömürler versin.. :nazar:

Büyüyünce ifadesi hiç değişmeyenlerdenmiş Pera'da.Çok masum bakıyor tam yemelika.s

Geçmiş olsun,kocaman öptüm bebek suratlıyı
:nazar:

X