Karşı tarafı suçlamak sizce ?

Cilvelikedicik

pisi pisi🐱
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
936
1.402
33
Herkese Hayırlı akşamlar diliyorum :KK200: ilişkiler hakkında küçük bir sorum olacak ... Ilişkilerde erkeğin hep karşı tarafı suçlaması özgüven eksikliği kaynaklı mıdır ?... Sizi suçlayan biriyle iletisiminiz nasıl olur ?

Hepinizi öpüyorum cevaplarınız için çok teşekkür ederim 🦋🤍

bunun erkeği kadını yok, sürekli karşı tarafı suçlayan insan kabahatlerini örtbas etmeye çalışan ve gerçeklerle yüzleşemeyen biridir.
eğer kendi haksızlığı ortaya çıkarsa bunu düzeltecek gücü de yoktur.

bunun erkeği kadını yok, sürekli karşı tarafı suçlayan insan kabahatlerini örtbas etmeye çalışan ve gerçeklerle yüzleşemeyen biridir.
eğer kendi haksızlığı ortaya çıkarsa bunu düzeltecek gücü de yoktur.

Tabiki erkegi kadini yok , sadece partneriniz bu şekilde suclayici karsilik verse diye sordum tesekkur ederim 👍🌸

Kaynağının ne olduğu çok önemli değil bence. Ortada yıpratıcı bir sorun var, çözmesi gereken de siz değilsiniz.

Sürekli karşı tarafı suçlayan insanla sağlıklı bir iletişim kurulmaz zamanla sizi kendinizden şüphe eder hale getirir bu tip insanlar.

Ya bir taraf manipüle ediyor ya da bir taraf gerçektende hep haksız. Canım olayı anlatmadan nasıl bir yorum yapılsın ki. Somut bir şeylerle örneklendirsen olmaz mı?

O bir kaçış erkekler için. Yani mesela tartışırken yapıyorsa bunu o konuda haksızdır ve sizi başka bişeyle vurmaya çalışıyordur. Sende bunu yapıyorsun ama ile başlar bide 🤦🏼‍♀️

Ha durduk yere ise kesin sorunlu. Koşarak kaçılası 🏃‍♀️

Back
X