• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karşı komşu derdi

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
33
Kızlar inanın şu an çok sinirliyim karşı komşum haftada bir mangal yapıyor apartmanın içinde güzellikle kaç defa uyardım anlamıyor bugün yine yaptı hemde yeni bahar temizliği yapılırken mis gibi kokan evimi bi anda mangal kokusu sardı çıktım uyardım diye ailecek üstüme yürüyorlar yasak olduğu halde yine yapın ama en azından ayda bir yapın dedim yok anlamıyorlar yine haftada yapmaya devam ediyorlar kızlar ne yapabilirim polisi arasam sonra ben evde yalnızım eşim işte birşey yaparlar diye korkuyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı ne yapabilirim

belediyeye şikayette bulunun. istanbuldaysanız beyaz masayı. (şikayetin kim tarafından yapıldığını da gizli tutuyorlar)

Durumunuza üzüldüm. Ama kiracidan herkes ac cok cekiyor galiba. Ben de sürekli kizartma yag kokulariyla bogusuyorum. Gerci ben yurt disindayim. Ve sikayet edilecek kadar bir rahatsizlik olmadi. Camlari kapatiyorum hemen. Esinizle ilk bir konusun, yapilacak ne varsa o yapsin. Ya da siz evi güzelce sarin hava girecek yerlere ona göre kaplama malzemeleri alin. Belki bir nebze olsun rahatlarsiniz. Ya da mangal günleri disari cikin siz de.
Biz de tasindik, nedeni ise kocamin ayak seslerinden rahatsiz olan alt komsu. Bunun icin saatlerce kappida tutup azarliyordu bizi. Yalniz yasiyor bütün gün bizi dinliyordu. Su saatte suraya yürüdünüz derdi hep. Ne yapalim yani yürüyünce ses cikiyor duvarlar ince demek. Bir de özellikle oturma odasinda yatiyordu, diyorduk yatak odasinda uyu, duymazsin sesi. Hayir oturma odasinda uyuycam ses yapmayin. Ciktik evden. Ugrasilmiyor cidden. Simdi bol sesli bir apartmana geldik. Kizim uyumayi birakti ses yüzünden. Ama ne yapalim kiracilik böyle =(

Evde nerede yapıyor

Balkonda mı

Kokuya çözüm yok

Komşular kızartma yapıyor tüm koku apartmanın içinde oradan da eve

Evinde tavada kızartma yapana yapma diyemem ki çekiyoruz kokuyu

Ya da geçen komşu sabah soğan kavurmuş çorba yapıyor tüm koku evde apartman hayatı böyle

Yalnız mandalı kömürlerine mi ızgara ile mi yapıyor mesela benim tost makinem var ızgaralı ya da bir dönem moda elektrikli ızgara vardı onlardan olabilir mi

herkesin özgürlüğü bir diğer insanın hakkını ihlal ettiğinde biter kimse kusura bakmasın,
insanlıktan anlamıyorlarsa şikayet et arkadaşım,
o neymiş toplu yaşanan bir yer orası herkes kafasına göre takılırsa dingonun ahırından ne farkı kalır?

Bizde de var o dert. Apartmanın yanında yaptılar. Çamaşırlar dışarıdayken, camlar açıkken biranda kömür kokusunu aldık. Mangal yapmak için gidilecek yerlerde uzak değil, altlarında arabada var. Yok illa ayılık yapacaklar. Biz uyardık bir daha yaparlarsa kendi terbiyesizlikleri.

valla antepde balkonda mangal yapmak yasak dense gercekden iç savas cıkar
herkes haftasonu ac kalır
:D
malum burda pazar gunu demek kutsal et gunu demek

apartmanınızda bence sadece haftasonu pazar gunu mangala ızın verılsın
onun dısında yasak olsun
o komsuda bu sayede sadece pazar gunu yapar
sızde ogun ona gore plan yaparsınız
en azından kafasına gore gunlerde yapmaz netıcede mısafırınız olur temızlık yaptıgınız gun olur ogune denk gelmez

Bildiğimiz kömüre mi mangal yakılıyor ?
Apartman hayatında ,balkonda bunu yapan gerçek anlamda ayıp ediyor bence.

Bahçede bile çekiniyor insan mangal yakmaya, apartman da yapana hayretediyorum.

Evet bildiğiniz yangın merdiveninde ve kapı açık bir şekilde inanın yeni temizlik yapmıştım hiç bi anlamı kalmadı birde bana diyor sen hastasın galiba nevar bunda çünkü kendisinin kapısı açık bütün duman içeri doluyor hiç umurunda değil

Evde nerede yapıyor

Balkonda mı

Kokuya çözüm yok

Ya da geçen komşu sabah soğan kavurmuş çorba yapıyor tüm koku evde apartman hayatı böyle

Yalnız mandalı kömürlerine mi ızgara ile mi yapıyor mesela benim tost makinem var ızgaralı ya da bir dönem moda elektrikli ızgara vardı onlardan olabilir mi
Arada ya
Evde nerede yapıyor

Balkonda mı

Kokuya çözüm yok

Bildiğiniz kömür le

Nasil yani, bildigimiz apartman boslugunda mi ?:oha::oha:
Sadece siz mi sikayetcisiniz, bu durum butun apartmani etkiliyor olmali:skandal:

valla antepde balkonda mangal yapmak yasak dense gercekden iç savas cıkar
herkes haftasonu ac kalır
:KK70:
malum burda pazar gunu demek kutsal et gunu demek

apartmanınızda bence sadece haftasonu pazar gunu mangala ızın verılsın
onun dısında yasak olsun
o komsuda bu sayede sadece pazar gunu yapar
sızde ogun ona gore plan yaparsınız
en azından kafasına gore gunlerde yapmaz netıcede mısafırınız olur temızlık yaptıgınız gun olur ogune denk gelmez
Ayyy gerçekten mi?
Çok ilginç ya.
Ben olsam çıldırırdım herhalde.:KK70:
Ne farklı kültürler var, güzel Allah'ım aynı coğrafyada...:KK37:

Bu kural tanimamazlik ne zamandan beri huy oldu bizde ya,herkeste bi atarlar,ben yaptim oldular,polat alemdarciliklar falan,kimsede had hudut kalmadi cok sinirleniyorum boyle insanlara.
Yoneticiniz varsa onunla konusun o cozum bulsun yoneticilik aidat toplamakla sinirli degil.

Kızlar inanın şu an çok sinirliyim karşı komşum haftada bir mangal yapıyor apartmanın içinde güzellikle kaç defa uyardım anlamıyor bugün yine yaptı hemde yeni bahar temizliği yapılırken mis gibi kokan evimi bi anda mangal kokusu sardı çıktım uyardım diye ailecek üstüme yürüyorlar yasak olduğu halde yine yapın ama en azından ayda bir yapın dedim yok anlamıyorlar yine haftada yapmaya devam ediyorlar kızlar ne yapabilirim polisi arasam sonra ben evde yalnızım eşim işte birşey yaparlar diye korkuyorum ama artık dayanacak gücüm kalmadı ne yapabilirim

Rüzgarın sizin taraftan estiği bir gün basın mangalınıza kömürü.
Kömür yanıp tükendikçe üstüne vurun kömürü. Sabah başlayın, akşama kadar, en az 4-5 poşet kömürü yakın şöyle içiniz soğuyana kadar. Evleri mis(!) gibi olsun.

Sonraki hafta yine mangal yaparlarsa şikayet edin direkt.

Evet bildiğiniz yangın merdiveninde ve kapı açık bir şekilde inanın yeni temizlik yapmıştım hiç bi anlamı kalmadı birde bana diyor sen hastasın galiba nevar bunda çünkü kendisinin kapısı açık bütün duman içeri doluyor hiç umurunda değil

bi de hastasın galiba mı dedi yani utanmadan. siz ne dediniz. ben şikayet ederdim asıl hastanın kim olduğunu anlaması için.:KK11: mağarada yaşıyor gibi davranan insanlara gıcık oluyorum:sinirli:

Back
X