Karşı Binadaki Sapık Dayı!!

mrbbnlndn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
413
315
103
28
Kızlar senelerdir çekiyoruz.Tam karşı binada balkonda oturuyor.60 yaşında var. Balkona çıkıyoruz gözü bizim balkondan ayrılmıyor sabah akşam orada bir de çaktırmadan bakıyor gibi yapıyor gözünü taaa köşeye getiriyor Allahın sapığı.Karıcağızı da yanında oturuyor balkona koltuk falan koymuş sanırım. Benim staj zamanımda mesela:
Koltuğa ayna koyup saçımı yapıyordum sabahın 6sında priz oraya yakındı çünkü yaz olduğu içinde perde açıktı birden gözüm karşıya takıldı pencerede perdenin altından bi adam bakıyordu korktum canavar gibi pusmuş azıcık perdeyi kaldırmış gözükmüyorum sanıyor.Korktum hemen kalktım oradan.Sicakta balkonda bile oturamıyoruz.Bir de balkonuna cam taktırmış hani dışarıdan siyah gözüken camlar olur ya onu değil gidip seffaf cam taktırmış iyice gözetleyeyim milleti diye. Bizde en son çare cam taktırdık siyah olandan bazen tekini açıyoruz size yemin ediyorum o açılan tek camdan bakmaya çalışıyor bir iki kere el hareketi yaptım yine anlamıyor sapık. Ha bir kere de bu sapık ben balkonda hava alıyordum dışarıyı izliyordum akşam vaktiydi bir baktım pencereden gölgeleri gözüküyor bilerek sarı ışığı açmış resmen karısıyla şey yapıyordu yarabbim ne günlere kaldık bende benim bitkinin saksisindan taş aldım fırlattım maalesef oraya kadar ulaşmadı ne çektik be uzun oldu biraz

Bizimde yan tarafta var öyle dallama onun yüzünden balkona çıkamıyorum 55-60 yaşlarına yakın. Kaç kere ne bakıyorsun diye bağırdım adamın umrunda değil pis herif gelini var gelini yaşındayım bitmiyor bu sapıklar bitmiyor. Seslenin sizde etrafa rezil ederim deyin . Ben mahalleyi ayağa kaldırırım diye bağırdım o zmndan beri azalmış .

Öylelerine biraz terbiyesizlik lazım
Yazamam ban yerim
Üstü kapalı olarak yazayım, gözünü diktiği yere hıyar koyun, dik duranından o alır mesajı

Bende 22 yaşındayım torunu yaşında utanmaz adam yaa resmi vardı yan yan bakarken bulursam atarım o gözü haahahah

Konunun çözümüne gelince, ben olsam uyarmaya korkardım. Eşi dengesiz olabilir "sen benim kocama ne demek istiyon hıı?!?" gibi bir tavır takınarak sizinle kavga edebilir, adam gelip kapıya dayanabilir gibi gibi.
Ama insanın evinde rahat edememesi kadar kötü birşey yok onu biliyorum.
Bizimde bir üst komşu var, karşımızda da full cam olan bir apartman, adam öküz gibi bakıyor bizim cama, görüyorum yani. Uyaracağım ama kardeşim evde tek başına kalıyor birşey falan yapar diye sesimi çıkarmıyorum.

Amuceeeee hayırdır birine mi benzettin? Yeter daaaa .... Diye bağır ciddi anlamda bagir eside yanında olsun hatta. O bakmaya utanmıyorsa , sende utanma.

Bizim de vardı öyle o bakınca cama aileden bir erkeği çıkartın mümkünse don atlet gözlerini ayırmadan baksın bi daha bakamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…