- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.710
- 798
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
e 30una gelmissin hala olgun degilsin, sinirlenip "sen salak misin" diyorsun adama.Sinirlenip sen salak mısın dedim.
Madem istemiyorsun düzgünce söyleyebilirsin dedim
Bana dürüst ve net olalim dedi olduğun kisiligini göster dedi bende olumlu olumsuz özelliklerinden bahsettim az da olsa.Ben baskın karaktermisim.Eski nişanlısından da bu yüzden ayrılmış.Kendisi de baskinmis.İki baskin karakter bir arada olmazmış.e 30una gelmissin hala olgun degilsin, sinirlenip "sen salak misin" diyorsun adama.
gayet normal bir aciklama yapmış.
iki gun susup ucuncu gun yazmis ne yapsin adam bir düşünmüş tasinmistir.
su mesajindan sonra "oh iyi oldu bulasmadan kurtuldum" dedigine eminim.
artik 30larindasin, basindan (evlilik denemese de) bir evlilik gecti. gormus geçirmiş birisin. yasinin olgunlugunu al, ani tepkiler verme böyle.
guzel bir iliskin baslasa bile böyle kaybedersin
oyle ya da boyle adam istememis. sen de zaten bayilmamissin. neden cirkinlesiyorsun?Bana dürüst ve net olalim dedi olduğun kisiligini göster dedi bende olumlu olumsuz özelliklerinden bahsettim az da olsa.Ben baskın karaktermisim.Eski nişanlısından da bu yüzden ayrılmış.Kendisi de baskinmis.İki baskin karakter bir arada olmazmış.
Baskın dediği ne biliyormusun.Cocuk çok seviyormus bende dedimki bende büyüklerin ismini vermek istemiyorum ya ısrar.edersem beni kiracaksin vs.Yapti olay bundan ibaret.Tutupta her dediğimi yapacaksın demedim.
adam emin değilim demis bir haftadan ne diyecekti harikasın, hadi evlenelim miBir hafta görüştük.Ama şöyle 2 gün boyunca arama ve mesajlarıma dönüş yapmadi.En sonunda da emin değilim demesi ben çıldırttı.
Adamın sana günlerce yazmamasından istemediğini anlamayıp bir de hakaret mi ettin?Ben işyerimde iş arkadasimin vasıtası ile bir kişi ile tanıştım.Esinin akrabasıymış. İlk başta olumlu idi. Sıkıntı yoktu.Hatta bana dürüst net ol olduğun gibi gözük dedi.Sadece bir hafta telefonda mesajlastik.O işyerinden raporluydu.
En azından beğenmezsem bile tanışıp çay kahve içmek istiyordum.Tip olarak beğenmemiştim de.Konusmasi falan olgundu.
Her neyse biz iş arkadaşımızın kına gecesine gittik.Grup halinde orada saatlerce mesaj atmadı.Telefonumu arkadaşımın arabasında unuttum.Dedi ve tekrar 2 gün boyunca benimle iletişime geçmedi.İlk başta sinir oldum sonra belki gene birşeyler olmuştur dedim bugün tanıştıran kişiye söyledim hemen bana attığı mesaj şu
Senin hakkında düşündüm.Baskin bir karaktersin bende öyleyim ikimiz anlasamayiz.Sinirlenip sen salak mısın dedim.
Madem istemiyorsun düzgünce söyleyebilirsin dedim ki.Bu adam çocuk değil 37 yaşında 38'ine girecek yakında. Tanıştıran kişi bile bana hak verdi.Hatta eşim dedi biz karışmayalim demiş.İkisi tanissinlar demekki adam kuzenimin ne olduğunu biliyor.Ve çok efendi görüntüsü vardı.Demekki öyle değilmiş.O kadar sinir oldum ki.
2 gun bence normal bir sure. siz beklentiye girmissiniz. zaten adam askinizdan olse 2 gun aramayinca boyle seyler soyleyen birinden korkardi. biraz sakinlesin2 gün boyunca hiç iletişime geçmedi.Deseydi ki kararsızım veya istemiyorum sorun yok ama beni meraktan öldürdü.
Eee belli yani ne olduğu.kendin kaşınmışsın valla.2 gün boyunca hiç iletişime geçmedi.Deseydi ki kararsızım veya istemiyorum sorun yok ama beni meraktan öldürdü.
Hiç sinirlenme kurtulmuşsun gibi düşün. Büyük ihtimalle arayışta olan bir erkek senin dışında başka biri var senden giden ilgi ona gitmiştir.Ben işyerimde iş arkadasimin vasıtası ile bir kişi ile tanıştım.Esinin akrabasıymış. İlk başta olumlu idi. Sıkıntı yoktu.Hatta bana dürüst net ol olduğun gibi gözük dedi.Sadece bir hafta telefonda mesajlastik.O işyerinden raporluydu.
En azından beğenmezsem bile tanışıp çay kahve içmek istiyordum.Tip olarak beğenmemiştim de.Konusmasi falan olgundu.
Her neyse biz iş arkadaşımızın kına gecesine gittik.Grup halinde orada saatlerce mesaj atmadı.Telefonumu arkadaşımın arabasında unuttum.Dedi ve tekrar 2 gün boyunca benimle iletişime geçmedi.İlk başta sinir oldum sonra belki gene birşeyler olmuştur dedim bugün tanıştıran kişiye söyledim hemen bana attığı mesaj şu
Senin hakkında düşündüm.Baskin bir karaktersin bende öyleyim ikimiz anlasamayiz.Sinirlenip sen salak mısın dedim.
Madem istemiyorsun düzgünce söyleyebilirsin dedim ki.Bu adam çocuk değil 37 yaşında 38'ine girecek yakında. Tanıştıran kişi bile bana hak verdi.Hatta eşim dedi biz karışmayalim demiş.İkisi tanissinlar demekki adam kuzenimin ne olduğunu biliyor.Ve çok efendi görüntüsü vardı.Demekki öyle değilmiş.O kadar sinir oldum ki.
En basında bıtmesı daha ıyı olmuşBen işyerimde iş arkadasimin vasıtası ile bir kişi ile tanıştım.Esinin akrabasıymış. İlk başta olumlu idi. Sıkıntı yoktu.Hatta bana dürüst net ol olduğun gibi gözük dedi.Sadece bir hafta telefonda mesajlastik.O işyerinden raporluydu.
Bende öyle düşünüyorumda değersiz gibi hissettim kendimi.En basında bıtmesı daha ıyı olmuş
Öle hıssetmeyın. Herkes yoluna gitsınBende öyle düşünüyorumda değersiz gibi hissettim kendimi.
Bende ona sen evlenipte milletin başını yakma dedim.
Adama söylediğiniz söz hiç hoş olmamış. Adam dönüp "ee sen de evlenip, boşanmışsın; keşke sen de adamın başını yakmasaydın vb" dese ne hissederdiniz ?Ben birde çok kötü nisan tecrübesi geçirdim.Boyle insanlar karşıma çıktıkça deli oluyorum. Zaten ben onu beğenmemiştim de
Adam düzgünce neden olumsuz olduğunu anlatmaya çalışmış , sen ;" salak mısın ?" Demişsin ,çok da haksız değilmiş.Ben işyerimde iş arkadasimin vasıtası ile bir kişi ile tanıştım.Esinin akrabasıymış. İlk başta olumlu idi. Sıkıntı yoktu.Hatta bana dürüst net ol olduğun gibi gözük dedi.Sadece bir hafta telefonda mesajlastik.O işyerinden raporluydu.
ilişki gurusu olduğumu iddia edememBen işyerimde iş arkadasimin vasıtası ile bir kişi ile tanıştım.Esinin akrabasıymış. İlk başta olumlu idi. Sıkıntı yoktu.Hatta bana dürüst net ol olduğun gibi gözük dedi.Sadece bir hafta telefonda mesajlastik.O işyerinden raporluydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?