Karşıma Düzgün Birisi Çıkmaması

İçinde bulunduğumuz şu zamanda erkekler istiyorki kadın kesinlikle çalışsın ! borçlar faturalar sırt sırta verilsin ödensin ama salak olsun vur ensesine ekmeğini al seslenmesin onlar kendi parayı kendi istediği gibi yönetsin. Olaki bir sesin çıksın yada kendince bir fikrine karşı çık farklı öneride bulun sen baskın karaktersin dominantsın güçlüsün! Kımse kusura bakmasın kadınları bu hale onlar getirdi...

Hem adamı beğenmemiştim diyor hem de mesajlar atıp, peşine düşüyor.

Adam senden korkmuş. Ayrıca adam yazmıyorsa belli ki hoşanmamış niye aracıya söylüyorsun. Bunlar çok çiğ hareketler ya. Adamın peşindesin gibi ki değilsin.

Üç kurusluk görüştüğünuz adam için bu kadar yükselip krizlere girip konu açmanız adamın isabetli bir karar verdiğini gösteriyor. Azıcık kadınlık gurur iyidir, karizmayı kurtarır zira kadınlık karizmanız berbat halde yerlerde .

Valla kanka aynını yazacaktım, tek akıllı bu erkekler mi ... konu sahibesi parasını gelsin elime saysın amma ses seda etmesin demiş adam aklınca tutmayınca da sen baskınsın ben ezilecek büzülecek kadın arıyorum demiş. KOnu sahibesi az bile demiş gerçekten salakça bir yaklaşım

Bir erkek cevap vermiyorsa iki gün ya da fazla bilerek yazmıyordur istemiyordur onu öğrenmiş oldunuz :) ve evet cidden salakmis baskın karaktermissin yani ezecek birini arıyorum seni ezemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…