Görmeyeli kızlar döktürmüş,korktuğu kadar varElalisin tablo kekini görmüşsündürnevos da tatile anasıgile gidiyor. Elalis de hain planlar hazırlığında. Herkesin ayağını kaydırıp birinci olma derdinde. güçlü rakipleri görsün de gözü korksun vazgeçsin
Canımsınİşte bu beee
Teşekkür ederimEllerinize sağlıkYarışmada başarılar dilerim
Senin kekin kadar olamasa daYaaaa ama çok güzel olmuş bu
Harikasın ablacım eline sağlık
Daha önce başka kategoride de yapılmıştı ama tek dilim olarak sunum yapılmıştı.TTeşekkür ederim canım,ben hepinize diliyorum başarılarDeynep ne kadar güzel olmuş tarifinhiç görmemiştim daha önce. Resmen canlı karpuz gibi, bayıldım
Ellerine sağlık canısı ama başarı dilemiyorum, malum rakibemsin
Teşekkür ederim canım.Evettt sonunda
çok farklı bır tarif olmuş . Ellerine sağlık . yarışmada başarılar dilerim..
Kesinlikle buda çok iddialı:)Teşekkür ederim. Farklı bir tarif olduğu, yarışmada çeşitlilik olsun diye yaptım bu tarifi. Görüntüsü şık bir tarif olsa da genelde bilindik tarifler daha iddialı oluyor.
Bakalım artık göreceğiz,oy başlamasına şunun şurasında ne kaldıKesinlikle buda çok iddialı:)
Aynen valla başarılarBakalım artık göreceğiz,oy başlamasına şunun şurasında ne kaldı
Ben kestiremiyorum birinciyi, iddialı tarif çokBirinci belli
Ellerin sağlık çok güzel görünüyor
Çok cekişmeli oldu buBen kestiremiyorum birinciyi, iddialı tarif çok
Teşekkür ederim canım
Arkadaş siz napıyorsunuz yaaaa nasıl canım çekti nasıl çekti nasıl çekti anlatamıyorum bak bu yarışmadan çekilin ben kazanıcam bu defaMerhabalar
Bir kategoride yine birlikteyim sizlerle.Bugün sizlere karpuz görünümlü kek yapacağım.Hem göze,hem mideye hitap eden bir tarif.Ispanak sevmeseniz bile ıspanak tadı almıyorsunuz, 2 paket vanilya konulduğundan sanırımLafı uzatmadan tarifimize geçelim.
KEKİN YAPIMI
Eki Görüntüle 2180244
Malzemeler;
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı ıspanak püresi
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
2 paket vanilya
2 su bardağı un
Yapılışı;
Oda sıcaklığındaki yumurtalarımız şeker ilavesiyle köpük köpük olana kadar çırpılır.
Eki Görüntüle 2180245
Daha sonra sıvı malzemeler yağ ve ıspanak püresi ,daha sonra un kabartma tozu ve vanilya eklenir.
Eki Görüntüle 2180246
Tart kalıbı yağlanıp kek harcı dökülür.
Kalıp telin üzerine değil de fırın tepsisinin üzerine konulur ki kekin rengi yeşil olsun.(Benim ıspanak miktarı az geldiği ve de pişirme süresini uzun tuttuğumdan dolayı dışı hafif kızardı ama içi yeşildi)
170 derecede yaklaşık 15 dk pişirilir,pişip pişmediğini kürdan yardımıyla anlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2180247
Kürdanı keke batırdığınızda kürdan temiz çıkıyorsa pişmiş demektir.
Pişen kekimiz soğutulur.
KREMANIN YAPIMI
Malzemeler;
2 su bardağı süt
4 yemek kaşığı şeker
1 yemek kasığı un
1 yemek kasığı nişasta
1 yemek kaşığı tereyağı
Yapımı;
Bütün malzemeler tencereye alınıp kaynayana kadar pişirilir krema haline gelene kadar ve de soğutulur.
Eki Görüntüle 2180248
Eki Görüntüle 2180250
Sos için hazır orman meyvalı sos kullandım ,paketin arkasındaki tarife göre pişirdim.
Karpuz çekirdeği görünümü vermek için damla çikolata kullandım.
Ve sunum
Eki Görüntüle 2180249 Eki Görüntüle 2180251 Eki Görüntüle 2180252 Eki Görüntüle 2180253
Eki Görüntüle 2180310 Eki Görüntüle 2180311 Eki Görüntüle 2180312 Eki Görüntüle 2180313 Eki Görüntüle 2180314 Eki Görüntüle 2180315 Eki Görüntüle 2180316 Eki Görüntüle 2180317 Eki Görüntüle 2180318 Eki Görüntüle 2180319
Teşekkür ederim canımEline sağlık canim çok leziz görünüyor
Senin yaptığın kekte de benim canım çekmiştiArkadaş siz napıyorsunuz yaaaa nasıl canım çekti nasıl çekti nasıl çekti anlatamıyorum bak bu yarışmadan çekilin ben kazanıcam bu defasöyle çekilmek için ne istiyorsun
Ellerine sağlık canım müthiş olmuşMerhabalar
Bir kategoride yine birlikteyim sizlerle.Bugün sizlere karpuz görünümlü kek yapacağım.Hem göze,hem mideye hitap eden bir tarif.Ispanak sevmeseniz bile ıspanak tadı almıyorsunuz, 2 paket vanilya konulduğundan sanırımLafı uzatmadan tarifimize geçelim.
KEKİN YAPIMI
Eki Görüntüle 2180244
Malzemeler;
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
2 paket vanilya
2 su bardağı un
Yapılışı;
Oda sıcaklığındaki yumurtalarımız şeker ilavesiyle köpük köpük olana kadar çırpılır.
Eki Görüntüle 2180245
Daha sonra sıvı malzemeler yağ ve ıspanak püresi ,daha sonra un kabartma tozu ve vanilya eklenir.
Eki Görüntüle 2180246
Kalıp telin üzerine değil de fırın tepsisinin üzerine konulur ki kekin rengi yeşil olsun.(Benim ıspanak miktarı az geldiği ve de pişirme süresini uzun tuttuğumdan dolayı dışı hafif kızardı ama içi yeşildi)
170 derecede yaklaşık 15 dk pişirilir,pişip pişmediğini kürdan yardımıyla anlayabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2180247
Pişen kekimiz soğutulur.
KREMANIN YAPIMI
Malzemeler;
2 su bardağı süt
4 yemek kaşığı şeker
1 yemek kasığı un
1 yemek kasığı nişasta
1 yemek kaşığı tereyağı
Yapımı;
Bütün malzemeler tencereye alınıp kaynayana kadar pişirilir krema haline gelene kadar ve de soğutulur.
Eki Görüntüle 2180248
Eki Görüntüle 2180250
Sos için hazır orman meyvalı sos kullandım ,paketin arkasındaki tarife göre pişirdim.
Ve sunum
Eki Görüntüle 2180249 Eki Görüntüle 2180251 Eki Görüntüle 2180252 Eki Görüntüle 2180253
Eki Görüntüle 2180310 Eki Görüntüle 2180311 Eki Görüntüle 2180312 Eki Görüntüle 2180313 Eki Görüntüle 2180314 Eki Görüntüle 2180315 Eki Görüntüle 2180316 Eki Görüntüle 2180317 Eki Görüntüle 2180318 Eki Görüntüle 2180319
Biliyomusun hala ikinci yaptıgım kekten var ve tat aynı tat hiç bişey olmamış duruyor gel ikram edeyim taze çayım da varTeşekkür ederim canım
Senin yaptığın kekte de benim canım çekmişti
Çekilmesine çekilirim de sonra arkamdan korktu da kaçtı derler
Bu sefer iddali tarifler ve görseller var hadi bakslim bol sanslar cnmMerhabalar
KEKİN YAPIMI
Eki Görüntüle 2180244
Malzemeler;
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
2 paket vanilya
2 su bardağı un
Yapılışı;
Eki Görüntüle 2180245
Eki Görüntüle 2180246
Eki Görüntüle 2180247
Pişen kekimiz soğutulur.
KREMANIN YAPIMI
Malzemeler;
2 su bardağı süt
4 yemek kaşığı şeker
1 yemek kasığı un
1 yemek kasığı nişasta
1 yemek kaşığı tereyağı
Yapımı;
Eki Görüntüle 2180248
Eki Görüntüle 2180250
Ve sunum
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım müthiş olmuş
Madem çok ısrar ediyorsun geleyimBiliyomusun hala ikinci yaptıgım kekten var ve tat aynı tat hiç bişey olmamış duruyor gel ikram edeyim taze çayım da var
Teşekkür ederim canımHarika canım
Ellerine sağlık
Başarılar dilerim
Teşekkür ederim canım,gerçekten de tam kesin bu 1.olur diyorsun kararını değiştirecek başka iddialı tarif çıkıyorBu sefer iddali tarifler ve görseller var hadi bakslim bol sanslar cnm
Teşekkür ederim canımEllerine emeğine sağlık canım benim, farklı bir tarif olmuş.
Yarışmada başarılar diliyorum.
Yaptın mı kekten?Çok cekişmeli oldu bu
En kısa zamanda yapıcam bende bu tarifden
Güzel olmuş değil mi?Kekin dokusu ne kadar güzel olmuş dikkatimi o cekti :)) ellerine sağlık deynep başarılar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?