- 24 Haziran 2015
- 40.147
- 155.256
- 598
Ay teşekkür ederim sana begendirebildi isem mutlu oldumvermişsin valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay teşekkür ederim sana begendirebildi isem mutlu oldumvermişsin valla![]()
düşün düşün,adil editörüm benimAma arkadaşlarımı düşünmem lazım![]()
Aynen 40'ı çoktan geçtiDokanır zaten tatli bu yaslarda dimi nevos![]()
edepsiz diyorum inanmıyosunDokanır zaten tatli bu yaslarda dimi nevos![]()
İşte sunum ve tarifi bilmem şartdüşün düşün,adil editörüm benim
arada ben yükselince tutar çekersin aşağıya,böyle böyle geçer bemim mapıs günleri napalım![]()
geçen kampta bir kadın 42 yaşındayım dedi.abooo yaşlıymış dedim.sen kaçlısın derken kadın benden 3 ay büyük çıktıAynen 40'ı çoktan geçti![]()
Bu tarif oy almaz yaAy teşekkür ederim sana begendirebildi isem mutlu oldum![]()
Ellerine daplık senin tarif çok değişik ilk defa gördümDinlenseydin yaa havada sıcak zatii![]()
Senin iyiliğini düşünüyorum ben sekercigimedepsiz diyorum inanmıyosun![]()
![]()
Yaşlandık yageçen kampta bir kadın 42 yaşındayım dedi.abooo yaşlıymış dedim.sen kaçlısın derken kadın benden 3 ay büyük çıktı![]()
estağfurullah canımın içiAy teşekkür ederim sana begendirebildi isem mutlu oldum![]()
Teşekkür ederim canımEllerine daplık senin tarif çok değişik ilk defa gördüm![]()
geçen kampta bir kadın 42 yaşındayım dedi.abooo yaşlıymış dedim.sen kaçlısın derken kadın benden 3 ay büyük çıktı![]()
Bakalım bakalım neler olacakBu tarif oy almaz yaSonlarda kalır diyordu
![]()
yaaa amaaaaa süslemiycektim ben.no meyve no sos olcaktıBu tarif oy almaz yaSonlarda kalır diyordu
![]()
bence de sus çok bozuldum 42 nedir yaaa
Tane canım ,tabeyaaa amaaaaa süslemiycektim ben.no meyve no sos olcaktı
yerken kendime koycaktım onları![]()
2.düşündüğü tarifi yapacak arkadaş yurt dışındaydı labne bulamamışBakalım bakalım neler olacak![]()
Tabi tabi bizde yedikyaaa amaaaaa süslemiycektim ben.no meyve no sos olcaktı
yerken kendime koycaktım onları![]()