- 24 Haziran 2015
- 40.147
- 155.256
- 598
Olur hadi gelSeninki kuzenileyken takilak mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur hadi gelSeninki kuzenileyken takilak mi![]()
Teşekkür ederim canımEllerine saglik canim![]()
evet dev profiterol ya da tembel işi profiterol diye yazmışlar bir yerde.yani benlikti işteAhahaha sürpriz ben aldım.
Tadı şey gibi ya profiterol hamuru olur ya onun gibi hamuru canım ,güzel beğendim.
Teşekkür ederim canım![]()
yalan yok,kukriş aklımdakinden daha güzel süslemiş.hakettiği yere gitmiş tarifFasulyeler alamaz1.olacak tarifi istiyor verirmiyim
![]()
nefsime yenildim hemşire affetBu tarif istenir mi duymamış oldumHaksız mıyım
![]()
bi dahaki tuzluyu 5 kat yapıcam.tatlı vermezsen finalde 9 kat tuzlu yapıcamOna istediğini yapabilir![]()
Sana bu ay tatlı yok haftaya kabak tarator senin olsunyalan yok,kukriş aklımdakinden daha güzel süslemiş.hakettiği yere gitmiş tarif
haftaya bana da tatlı versene yaaa![]()
Tatlı yok sanabi dahaki tuzluyu 5 kat yapıcam.tatlı vermezsen finalde 9 kat tuzlu yapıcam![]()
Bir sefer kabul ettim bir daha onaylamam habersiz olmasınbi dahaki tuzluyu 5 kat yapıcam.tatlı vermezsen finalde 9 kat tuzlu yapıcam![]()
yok kız bi daha tövbeBir sefer kabul ettim bir daha onaylamam habersiz olmasın![]()
makarna yapıcam olar mıSana bu ay tatlı yok haftaya kabak tarator senin olsun![]()
İşte yanlış anlaşılır ve suistimal edilebiliryok kız bi daha tövbebu yaptığım çılgınlığa ben bile inanamadım zaten
meze yaparken aklıma geldi :)
Görmem lazım tarif ve sunumumakarna yapıcam olar mı![]()
ay Allah korusun.İşte yanlış anlaşılır ve suistimal edilebilirBir seferlik fasulye tarifi kabul edildi
![]()
Tamamdıray Allah korusun.
kabul etmesen de pıtış pıtış yeni tarif isteyip yapıcaktım,şakaydı o şaka![]()
ama olmazGörmem lazım tarif ve sunumu![]()
Aynen aynen tam da öyle tembelnusi profiterolevet dev profiterol ya da tembel işi profiterol diye yazmışlar bir yerde.yani benlikti işte
tadını çok merak ettiğim için yapmak istedim ama senin sunum beni benden aldı![]()
Ama arkadaşlarımı düşünmem lazımama olmaz![]()
kaç ay kaldı benim bu fasulyelik bitimine![]()
vermişsin vallaAynen aynen tam da öyle tembelnusi profiterol.
Herkes beğendi ama bitti bile.
Teşekkür ederim ,dedim elalis cigimin istediği tarifin hakkını vermek lazım şimdi![]()
Dokanır zaten tatli bu yaslarda dimi nevosTatlı yok sana![]()