Olur hadi gelSeninki kuzenileyken takilak mi
Teşekkür ederim canımEllerine saglik canim
evet dev profiterol ya da tembel işi profiterol diye yazmışlar bir yerde.yani benlikti işteAhahaha sürpriz ben aldım.
Tadı şey gibi ya profiterol hamuru olur ya onun gibi hamuru canım ,güzel beğendim.
Teşekkür ederim canım
yalan yok,kukriş aklımdakinden daha güzel süslemiş.hakettiği yere gitmiş tarifFasulyeler alamaz1.olacak tarifi istiyor verirmiyim
nefsime yenildim hemşire affetBu tarif istenir mi duymamış oldumHaksız mıyım
bi dahaki tuzluyu 5 kat yapıcam.tatlı vermezsen finalde 9 kat tuzlu yapıcamOna istediğini yapabilir
Sana bu ay tatlı yok haftaya kabak tarator senin olsunyalan yok,kukriş aklımdakinden daha güzel süslemiş.hakettiği yere gitmiş tarif
haftaya bana da tatlı versene yaaa
Tatlı yok sanabi dahaki tuzluyu 5 kat yapıcam.tatlı vermezsen finalde 9 kat tuzlu yapıcam
Bir sefer kabul ettim bir daha onaylamam habersiz olmasınbi dahaki tuzluyu 5 kat yapıcam.tatlı vermezsen finalde 9 kat tuzlu yapıcam
yok kız bi daha tövbeBir sefer kabul ettim bir daha onaylamam habersiz olmasın
makarna yapıcam olar mıSana bu ay tatlı yok haftaya kabak tarator senin olsun
İşte yanlış anlaşılır ve suistimal edilebiliryok kız bi daha tövbebu yaptığım çılgınlığa ben bile inanamadım zaten
meze yaparken aklıma geldi :)
Görmem lazım tarif ve sunumumakarna yapıcam olar mı
ay Allah korusun.İşte yanlış anlaşılır ve suistimal edilebilirBir seferlik fasulye tarifi kabul edildi
Tamamdıray Allah korusun.
kabul etmesen de pıtış pıtış yeni tarif isteyip yapıcaktım,şakaydı o şaka
ama olmazGörmem lazım tarif ve sunumu
Aynen aynen tam da öyle tembelnusi profiterolevet dev profiterol ya da tembel işi profiterol diye yazmışlar bir yerde.yani benlikti işte
tadını çok merak ettiğim için yapmak istedim ama senin sunum beni benden aldı
Ama arkadaşlarımı düşünmem lazımama olmaz
kaç ay kaldı benim bu fasulyelik bitimine
vermişsin vallaAynen aynen tam da öyle tembelnusi profiterol.
Herkes beğendi ama bitti bile.
Teşekkür ederim ,dedim elalis cigimin istediği tarifin hakkını vermek lazım şimdi
Dokanır zaten tatli bu yaslarda dimi nevosTatlı yok sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?