Karnınızdayken çok hareketli bebekleriniz doğunca nasıldılar?

Benim kızım da karnımda en fazla 1 saat hareketsiz dururdu, kıpır kıpırdı. Şimdi zaptedemiyorum asla ama asla oturmuyor 16 aylık

Hala çok hareketli maşallah karnımda da böyleydi. Değişmiyor yani

Benimki de hamileyken aşırı hareketliydi. Şimdi 4,5 aylık olmak üzere hala aynı. Çok hareketli. Eli kolu durmuyor doğduğundan beri

Ikiz bebeklerim anne karnındaken cok hareketlilerdi ve hala çok hareketliler. Anne karnında sakin olanlar sanırım yine sakin devam ediyor

Ikiz bebeklerim anne karnındaken cok hareketlilerdi ve hala çok hareketliler. Anne karnında sakin olanlar sanırım yine sakin devam ediyor
Benim bir numara o kadar sakindi ve ben o kadar prenses bir hamilelik geçirmiştim ki çıkınca bu kadar durmayan, uyumayan, laf söz dinlemeyen bir çocuk olmasını hiç beklemiyordum.
Şimdi iki numara yırttırıyor içerde. Acaba diyorum bu da tam tersi olur mu :)

Benimkide çok hareketliydi yaa Şimdide öyle evdeyken hele hiç durmaz ama çok şükür çok yaramaz bir çocuk değil

Oğlum 7 yaşında çokmu cokk tatlı,anlayışlı,sakin.Hamileligimde ise hiç hissetmedim desem yeridir,yok gibiydi,çok şükür doguncada hiç üzmedi.Suan ikinci evladıma hamileyim 5 aylığım ama kıpır kıpır özellikle geceleri,şuan olduğu gibi hareketleri bazen uykumdan uyandırıyor

Insallah tersi olur diyelim o zaman

Benim ultrasonda 9+3 ken yerinde durmuyordu, kafası elleri asla bi sn hareketsiz kalmadı. Doktor bu kadar hareketli bir bebekte sorun olmaz dedi Belkide anasına çekmiştir anasıda iki dakikada duramaz yerinde

ayy çok merak ettim bebeğiniz şuan öyle hareketli mi ?

Benimde bebeğim iki yandan hep vururdu doğduğun beri uyurken bile eli ayağı durmaz şuan beşinci ayına girecez bu artarak devam eder mi bilmiyorum ama şuan bile kendi aylarindakilere göre çok hareketli maşallah yani bence karında hareketliyse doğunca devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…