- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır daha biraz vakit var :)Merhaba, doğum yaptınız mı ?
Ikiz bebeklerim anne karnındaken cok hareketlilerdi ve hala çok hareketliler. Anne karnında sakin olanlar sanırım yine sakin devam ediyorMerhaba,
İnşallah ikinci doğumumu yapacağım. Henüz 19 haftalıktan beri çok hareketli, kıpır kıpır :)) akşam 11de yatıyorum vuruyor, sabah 6sa kalkıyorum vuruyor, ne zaman uyuyor bu bıdık :)
Acaba doğunca ne kadar hareketli olacak, canımızı okur mu diye korku sardı beni :)
Ablasını hiç hissetmezdim, çıkınca çok hareketli oldu. Şimdi de kendimi bu seferki de içeride hareketli dışarıda sakin olacak diye kandırmaya çalışıyorum ama sizlerin tecrübelerinizi de sorayım dedim.
Benim bir numara o kadar sakindi ve ben o kadar prenses bir hamilelik geçirmiştim ki çıkınca bu kadar durmayan, uyumayan, laf söz dinlemeyen bir çocuk olmasını hiç beklemiyordum.Ikiz bebeklerim anne karnındaken cok hareketlilerdi ve hala çok hareketliler. Anne karnında sakin olanlar sanırım yine sakin devam ediyor
Aynen benim de öyle olduKarnımda neredeyse sıfır hareket eden bebeğim kolik doğdu diyeceklerim bu kadar
Insallah tersi olur diyelim o zamanBenim bir numara o kadar sakindi ve ben o kadar prenses bir hamilelik geçirmiştim ki çıkınca bu kadar durmayan, uyumayan, laf söz dinlemeyen bir çocuk olmasını hiç beklemiyordum.
Şimdi iki numara yırttırıyor içerde. Acaba diyorum bu da tam tersi olur mu :)
ayy çok merak ettim bebeğiniz şuan öyle hareketli mi ?Merhaba,
İnşallah ikinci doğumumu yapacağım. Henüz 19 haftalıktan beri çok hareketli, kıpır kıpır :)) akşam 11de yatıyorum vuruyor, sabah 6sa kalkıyorum vuruyor, ne zaman uyuyor bu bıdık :)
Acaba doğunca ne kadar hareketli olacak, canımızı okur mu diye korku sardı beni :)
Ablasını hiç hissetmezdim, çıkınca çok hareketli oldu. Şimdi de kendimi bu seferki de içeride hareketli dışarıda sakin olacak diye kandırmaya çalışıyorum ama sizlerin tecrübelerinizi de sorayım dedim.
Ay daha dünkü durum güncellemememe bakın :) sürünüyorum şarkısı çalıyor sürekli zihnimde :))ayy çok merak ettim bebeğiniz şuan öyle hareketli mi ?
Benimde bebeğim iki yandan hep vururdu doğduğun beri uyurken bile eli ayağı durmaz şuan beşinci ayına girecez bu artarak devam eder mi bilmiyorum ama şuan bile kendi aylarindakilere göre çok hareketli maşallah yani bence karında hareketliyse doğunca devam ediyorMerhaba,