Karnınızdayken çok hareketli bebekleriniz doğunca nasıldılar?

Karnımda neredeyse sıfır hareket eden bebeğim kolik doğdu diyeceklerim bu kadar

yaaa bence tamamen tesadüftür ama benm kızım anne karnında hep uyuyordu
hatta bişeymi oldu acaba die stres oluodum
doğunca uzun bi süre hep uyudu evet
şimdi 3 aylık olacak eskisi gibi olmasada aylıkları gibi uyanıkta değil

Yorumlardan anladığım kadarıyla bu işler anne karnında belli olmuyor sanırım ama çoğunluk anne karnında nasılsa doğuncada öyle demiş

7aylık oldu karnımda nasılsa şimdi de aynı 1 dakika durmuyor

Özellikle geceleri hiç uyutmuyodu gözünüz korkmasın ama şuan on ayligiz gece sürekli uyanıyor ve ilk zamanlar karnındayken aynı saatlerde uyaniyodu çok ilgincime gitmişti özellikle sabah ezanina şimdi de aynı hareket konusunda şuan henüz emeklemiyoruz ama hiç yerinde durmuyo her çocuk aynı olacak diye değil ama inanın bende bunu çok merak ediyodum

Geceleri bolca uykusuz kalacağım demek ki … çünkü birileri geceleri aslaaaa uyumak bilmiyor ne zaman uyansam uyanık oluyor hareket ediyor ordan oraya

9 ay karnımda kıpır kıpırdı bende aynı uyumuyormu yahu bu diyordum doğdu ve ilk 1 sene sabaha kadar uyumadı aşırı haraketliydi ağlıyordu durmuyordu. Şuan 3buçuk yaşında hala haraketli ama tabii daha düzenliyiz Allah hepsine sağlık versin

Benimkiler karnimda nasilsalar doğduğundada öyleydiler buyugu karnimda zipliyordu resmen 4 yasinda hala öyle küçüğünü hissetmiyordum resmen 8 aylik daha uslu sağlikla gelsin bebeğiniz

Hamileyken çok hareketliydi oğlum hele son aylarda dans ederdi sanki :)
Doğardoğmaz kıpırdaklığı devam etti ama sakin Bi bebekti şimdi 6 aylık oldu artık daha da kıpırdak :)

Karnımda aşırı hareketliydi gece uyumaz gündüz saatlerce sessiz kalır beni korkuturdu yemek yediğim anda hemen başlardı hıçkırmaya
Şimdi 9 aylık aşırı hareketli 2 saniye durmaz onu oyalamak tek kişinin harcı değil ama ben elimden geleni yapıyorum
Birde yemek konusunda aynı obur
Çok limon aserirdim günlük 2 tane limon yerdim şimdi bebemin ağzına sürünce asla yüzü burusmuyor Sap sap yemeye çalışıyor .
Kalabalık insan sesinde anında başlardı tekmeler dönmeler
Şimdi de kalabaligi çok seviyor çok mutlu ve heyecanlı oluyor

Benim kızım çok hareketliydi karnımda. Şimdi de bol bol hareket eder elleri kolları (3,5 aylık)
Ama yeğenim hic hareket etmezdi annesinin karnında. Şimdi yerinde durmayan bir çocuk. Yani çıkarım yapmak bence her zaman doğru değil.
Bence güzel düşünün güzel olsun inşallah

2x etkisi var.. Dışarda 2 katı daha hareketli.. 5 yaşına girecek oğlum hep aynı hep aynı uyuyana kadar yorulmak ve durmak bilmiyor..

İlk kızım hamilelikte sakindi hala öyle . ikinci çok hareketlıydı . su anda dört aylık fazla hareketli, kıpır kıpır , çok ağlamalı , bol kucakta gezdirmeli kolaylıklar diliyrm

şu an hareketlerinden dolayı uyuyamıyorum bu hafta bi coştu bişeyler oldu bebeğime

Çok hareketli olduğunu hatırlamıyorum karnimda ama suan tutabilene aşk olsun. Bitmek bilmez enerjisi var artık tüm.ailem sende iyi sabır var diyorlar o dereceyiz. Uyku yok bir de ne ara topluyor enerjisini bilmiyorum.

İkizlerime hamileyken gece boyu uyumazlardı gündüz de sabahın köründe kalkarlar gene harekete başlarlardı aynı sizin gibi diyordum ki bunlar ne zaman uyuyor
14. Aydan bildiriyorum ,
Uyumuyorlar durmuyorlar sürekli hareket halindeler sürekli hiç cocuk gibi oturup oyun oynadıklarını görmedim gece gündüz enerjileri bitmiyor üniteye çıkıyorlar koltuklara çıkıyorlar sonra onun da üstünde dikiliyorlar mama sandalyesinden sarkıyorlar tülleri çekiyorlar çekmeceyi açıp içine oturuyorlar yani hamileyken neyseniz doğurunca o

Konunu yeni gordüm. Bende bunu cok merak ediyorum. Cunki asiri hareketli bir bebek. Gecede ayni gunduzde. Doktorum konusma masaAllah hareketli bebek iyidir saglikli oldugunu gosterir diyor. Netten arastiriyorum ordada ayni yaziyor. Oyleki yarim saat hissetmeyim korkup telasa kapiliyorum. Hareket etse endise etmese endise. Ahh annelikkk....

Benim kızım öyleydi
Doktor hamileyken " yandın sen " demişti hatta .
Asırı hareketli bir cocuk. Uykusunda bile yerinde durmaz.

Benim oğlum anne karnında gece gündüz hareketliydi doğru düzgün uyuyamazdim bile. Doğdu 6 ay kolik çok hareketli uykusuz ağlayan bir bebekti . 6. Ay mucize gibi çocuğa güncelleme geldi sanki çok sakin bir bebeğe dönüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…