- 25 Ocak 2009
- 2.614
- 7
-
- Konu Sahibi benbilirim
canim benim gobegim 15. haftadan itibaren cikmaya basladi. 2.5 aylikken aslinda karin cikmasi icin erken. gaz olmasi muhtemel. cunku o sekilde cikanlarin sonradan gobegi duraklama donemine giriyor.
kızlar daha ben 2,5 aylık hamişim ama göbegım cıktı acaba kılomu aldım anlayamadım bu kadar erken cıkarmı benım göbek hamiş olmadan önce vardı dümdüz değildı tam bilemedım o yüzden.daha bir büyüdü sankı..kılomu aldım karnım yavastan cıkıyrmu demek:asigim:
benim 12 haftalık ve göbüş artık belli oluyor
hiç rahatsız değilim
bebişim var orda :CüvCüv:
evet cnmmm bende balık etliyim.demekkı ondan.cıksın bende rahatsız değilim hamile oldugumun belli olması işe yarıyor bazen:))esım dedıde senın cıkmaya başladı dıye bende yok erken dedım acaba kılomu aldım:)) sağolun cankuşlar sebebını anladım demek iç karnım darmıs:)
yalelcım sen kaç kgde hamiş kalsın boy kaç?
evet evet.
bana da bunu şu anda gittiğim doktor söylemedi.
daha önce, aylar evvel yani gittiğim bir doktor vardı.. acıbademde. çok da tatlıydı ama karşıda maslak hastahanesine gitti.. o söylemişti. bir düşük yapmıştım ben o zaman.
ilk muayenede söylemişti..
senin iç karnın çok dar, hemen çıkar karnın gebe olduğunda.. dedmişti.
canım ben 157 cm'lik bodur bir hatunum :)
57 kilo olduğunu düşünüyorum ben ama, ilk muayenede 59 kilo çıktım doktorda geçen hafta. o sebeple, 59 kilo ile gebe kaldım diyebiliyorum :)
sen?
168 cm e 70 kg( tamda kılo alınca hamiş kaldım sansa aman toptan verırım:)):asigim: