- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
-
- Konu Sahibi benbilirim
canım muhtemelen yemek göbeği çünkü hamilelik göbeği 16. haftadan sonra çıkmaya başlıyo:)))))ben hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktı ve 47 kiloydum şimdi 8 haftam bitti 50 kiloyumve benimde göbişim doğal olarak çıktı ama bu bebek göbeğimi yemek göbeğimi onu pek anlayamadım cokacimcoook delikafadulden
canım muhtemelen yemek göbeği çünkü hamilelik göbeği 16. haftadan sonra çıkmaya başlıyo:)))))
ben hamile olduğumu öğrendiğimde 5 haftalıktı ve 47 kiloydum şimdi 8 haftam bitti 50 kiloyumve benimde göbişim doğal olarak çıktı ama bu bebek göbeğimi yemek göbeğimi onu pek anlayamadım cokacimcoook delikafadulden
benim karnımda 6 aydan itibaren çıkmaya başlamıştı iç karnım genişte ve hiçde çatlağım olmadı hatta beni görenler bebeğinin kilosu nasıl karnın hiç yok derlerdi buna rağmen bebeğim 4,5 kilo doğdu
benim karnımda 6 aydan itibaren çıkmaya başlamıştı iç karnım genişte ve hiçde çatlağım olmadı hatta beni görenler bebeğinin kilosu nasıl karnın hiç yok derlerdi buna rağmen bebeğim 4,5 kilo doğdu