Karnimin icinde kelebek ucar gibi birsey dolasiyordu bu nedir?

mutluolmakicin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
32
12
6
31
Ilk gece 3 falan gibi karnimin icinde sanki birsey dolasiyor gibi oldu heyecan yaptim ve tuvalete gttim sonra sakin olmaya calistim ama wcde bisey olmadi.1saat oncede karnimin sag alt tarafinda sanki birsey atiyordu ne olabilir kafam karisik korkuyorum.

Uyurken agzindan kelebekmi iceri girdi.

Bilemedim ne olmasini istersin.
Bebek istiyosan dahi hamile oldugunu ogrenmeden.
Bu mumkun degil

Heyecan yapmışsınız.
Vücut adrenalin salgılamış bence :)

Ama ne için olduğunu bilmiyorsunuz.
Bir hastalık belirtisi olduğunu sanmıyorum.

Apandist ameliyatı oldum. Öyle bağırsakta birsey gezmesiyle alakalı değil. Ağrılı bir durum oluyor yani öyle bir ağrı yaşasan burada muhabbet edemezsin öyle diyim.
Bagirsakla ilgili diycem orda bagirsak oluyor mu acaba bagirsak oyle atarmi birde cnku tuvalete gttim blki oyle birseyse diye brsey yapmadan ciktim

O bahsettiginiz pıt pıt atma hissi bende de oluyor zaman zaman. Bir iki gün sürüp geçiyor. Hakilelikle alakali bir durum değil kas seğirmesi gibi birşey sanırım

Siz biraz hastalik hastasisiniz galiba. Bazen benimde olur bahsettiginizden genelde gazdır diye dusunuyorum ki buyuk ihtimal öyledir.
Oyle birsey olsa kac saat once vardi okadar hareket ettim cikmasi lazimdi .gobek dusmesi falan diyorlarya ilk o aklima geldi benim agir is falan mi yaptim soguktami fazla kaldim oyle seyler etki edermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…