- 25 Haziran 2015
- 32
- 12
- 6
- 31
- Konu Sahibi mutluolmakicin
-
Gazdir gaz.Ilk gece 3 falan gibi karnimin icinde sanki birsey dolasiyor gibi oldu heyecan yaptim ve tuvalete gttim sonra sakin olmaya calistim ama wcde bisey olmadi.1saat oncede karnimin sag alt tarafinda sanki birsey atiyordu ne olabilir kafam karisik korkuyorum.
Sanmiom bebek buyuyunce anc a hissedilir bana apandistmis gibi gelio amaHamile kaldığımda yaşadığım şeyler
Sanmiom bebek buyuyunce anc a hissedilir bana apandistmis gibi gelio ama
Bagirsakla ilgili diycem orda bagirsak oluyor mu acaba bagirsak oyle atarmi birde cnku tuvalete gttim blki oyle birseyse diye brsey yapmadan ciktimApandist ameliyatı oldum. Öyle bağırsakta birsey gezmesiyle alakalı değil. Ağrılı bir durum oluyor yani öyle bir ağrı yaşasan burada muhabbet edemezsin öyle diyim.
Bagirsakla ilgili diycem orda bagirsak oluyor mu acaba bagirsak oyle atarmi birde cnku tuvalete gttim blki oyle birseyse diye brsey yapmadan ciktim
Oyle birsey olsa kac saat once vardi okadar hareket ettim cikmasi lazimdi .gobek dusmesi falan diyorlarya ilk o aklima geldi benim agir is falan mi yaptim soguktami fazla kaldim oyle seyler etki edermiSiz biraz hastalik hastasisiniz galiba. Bazen benimde olur bahsettiginizden genelde gazdır diye dusunuyorum ki buyuk ihtimal öyledir.
gaz sıkısmasıIlk gece 3 falan gibi karnimin icinde sanki birsey dolasiyor gibi oldu heyecan yaptim ve tuvalete gttim sonra sakin olmaya calistim ama wcde bisey olmadi.1saat oncede karnimin sag alt tarafinda sanki birsey atiyordu ne olabilir kafam karisik korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?