• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karnımdan 1senedir sesler geliyor

brc26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2021
18
10
1
36
Selam arkadaslar yaklasik bir senedir karnimdan sesler geliyor aç olsamda tok olsamda geliyor Ve bu da benim piskolojimi alt üst etti gercekten insanlarla oturmaktan kaciyorum

Gaz sorununuz olabilir bi gastroenteroloji ye gorunseniz

Kuzenimde var karın gurultusu ek olarak ishal.
Bır ara asosyal olmustu buyuzden.
Evden cıkmak istemiyordu
Sonra mıde bulantısı ve kusma basladı.
Simdı durumu nasıl bilmiyorum bır yıldır konusmuyorum.
Midesine bagırsagına her yerine baktılar hıcbısey cıkmadı. Psikolojik desem ishal olunur mu bilmiyorum ama kusabilirsin.
Doktora gittin mi hıc.

Bir senedir neden doktora görünmediniz? Stresli bir dönemimde bende de olmuştu, ilaçlarla kısa bir sürede geçti. Daha fazla erteleme
Gaz sorununuz olabilir
Bir senedir neden doktora görünmediniz? Stresli bir dönemimde bende de olmuştu, ilaçlarla kısa bir sürede geçti. Daha fazla ertelemeyin
Doktora gittim tabiki de hatta hortumla bile gözlemlediler reflü var dedi Ve parca alindi midemden bakteri ciktigini sonradan ogrendim ilac tedavisi gordum o kadar ilaclar kullandim ki artik biktim 1günde 12 adet hap kullandigim oldu iki kez test yaptirdim sonuc ayni:(

Huzursuz bağırsak sendromu mu ne öyle birşey vardı yanlış hatırlamıyorsam.. Acaba sizde de öyle birşey olabilir mi??

Sali günü tekrardan tavsiye üzerine isinde basarili doktorda randevum var umarim bi care olur☹️Kizlar sizden dualariniz bekliyorm 30 yasindayim Ve evde esimle dai oturamiyorum
O kadar buyutme bu sefer sende de sosyal fobi baslayacak. Esının yanında oturamamaktan dısarı cıkamamaya donecek olay.
Mutlaka bir sebebi vardır ve bulunur.
Belkı de sebebı strestır.
Allah sifa versin

Reflü var demişsiniz bende de var reflü .evet çok gaz oluyo benimde ses gelir karnımdan , kötü bi durum ama yapcak bişey yok 😑

Selam arkadaslar yaklasik bir senedir karnimdan sesler geliyor aç olsamda tok olsamda geliyor Ve bu da benim piskolojimi alt üst etti gercekten insanlarla oturmaktan kaciyorum
Bir keresinde şov habere böyle bir haber çıkmıştı.. Tabiki şov haber farkıyla... :KK8:
Ama şov haber olanı bulamadım..

Sali günü tekrardan tavsiye üzerine isinde basarili doktorda randevum var umarim bi care olur☹️Kizlar sizden dualariniz bekliyorm 30 yasindayim Ve evde esimle dai oturamiyorum
Dualik bir sey yok abartmayin. Oldu olacak hepimizle helallesin :KK70: Buyuk ihtimalle irritabl bagirsak sendromusunuz, basit bir ilac ve probiyotiklerle tedavi olacaksiniz, drama gerek yok. Ustelik kocanizla da oturun, iyi gunde kotu gunde diye aldiniz adami, sus biberi olsun diye degil 😁

Back