Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karnımdan 1senedir sesler geliyor
- Konu Sahibi brc26
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
İshal oluyor musunuz sık
söylemesi ayip evet arada oluyorum Ve inanin cok biktim resmen aci cekiyorum hayattanİshal oluyor musunuz sık sık
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Kuzenimde var karın gurultusu ek olarak ishal.
Bır ara asosyal olmustu buyuzden.
Evden cıkmak istemiyordu
Sonra mıde bulantısı ve kusma basladı.
Simdı durumu nasıl bilmiyorum bır yıldır konusmuyorum.
Midesine bagırsagına her yerine baktılar hıcbısey cıkmadı. Psikolojik desem ishal olunur mu bilmiyorum ama kusabilirsin.
Doktora gittin mi hıc.
Bır ara asosyal olmustu buyuzden.
Evden cıkmak istemiyordu
Sonra mıde bulantısı ve kusma basladı.
Simdı durumu nasıl bilmiyorum bır yıldır konusmuyorum.
Midesine bagırsagına her yerine baktılar hıcbısey cıkmadı. Psikolojik desem ishal olunur mu bilmiyorum ama kusabilirsin.
Doktora gittin mi hıc.
Bir senedir neden doktora görünmediniz? Stresli bir dönemimde bende de olmuştu, ilaçlarla kısa bir sürede geçti. Daha fazla erteleme
Gaz sorununuz olabilir
Doktora gittim tabiki de hatta hortumla bile gözlemlediler reflü var dedi Ve parca alindi midemden bakteri ciktigini sonradan ogrendim ilac tedavisi gordum o kadar ilaclar kullandim ki artik biktim 1günde 12 adet hap kullandigim oldu iki kez test yaptirdim sonuc ayniBir senedir neden doktora görünmediniz? Stresli bir dönemimde bende de olmuştu, ilaçlarla kısa bir sürede geçti. Daha fazla ertelemeyin
Gaz sorununuz olabilir bi gastroenteroloji ye gorunse
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Yapar tabiAcaba gaz ile bir baglantisi olabilir mi? Gaz ses yapar mi?
Sali günü tekrardan tavsiye üzerine isinde basarili doktorda randevum var umarim bi care olurKizlar sizden dualariniz bekliyorm 30 yasindayim Ve evde esimle dai oturamiyorumYapar tabi
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
O kadar buyutme bu sefer sende de sosyal fobi baslayacak. Esının yanında oturamamaktan dısarı cıkamamaya donecek olay.Sali günü tekrardan tavsiye üzerine isinde basarili doktorda randevum var umarim bi care olurKizlar sizden dualariniz bekliyorm 30 yasindayim Ve evde esimle dai oturamiyorum
Mutlaka bir sebebi vardır ve bulunur.
Belkı de sebebı strestır.
Allah sifa versin
- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Bacağı biliyordumda berbat birşey hamilelikte yaşadım bağırsağıdami varmışHuzursuz bağırsak sendromu mu ne öyle birşey vardı yanlış hatırlamıyorsam.. Acaba sizde de öyle birşey olabilir mi??
Inanin beslenme konusunda titiz olmak beraber dikkat de ediyormProbiyotik kullanın ve beslenme kalitenizi artırın. Bağırsak floranız bozulmuş olabilir.
- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
Bacakta berbat bir sey.Bacağı biliyordumda berbat birşey hamilelikte yaşadım bağırsağıdami varmış
- 2 Ocak 2021
- 764
- 1.735
- 43
Bir keresinde şov habere böyle bir haber çıkmıştı.. Tabiki şov haber farkıyla...Selam arkadaslar yaklasik bir senedir karnimdan sesler geliyor aç olsamda tok olsamda geliyor Ve bu da benim piskolojimi alt üst etti gercekten insanlarla oturmaktan kaciyorum
Ama şov haber olanı bulamadım..
- 30 Mart 2009
- 14.470
- 1
- 64.948
- 1.123
Dualik bir sey yok abartmayin. Oldu olacak hepimizle helallesin Buyuk ihtimalle irritabl bagirsak sendromusunuz, basit bir ilac ve probiyotiklerle tedavi olacaksiniz, drama gerek yok. Ustelik kocanizla da oturun, iyi gunde kotu gunde diye aldiniz adami, sus biberi olsun diye degilSali günü tekrardan tavsiye üzerine isinde basarili doktorda randevum var umarim bi care olurKizlar sizden dualariniz bekliyorm 30 yasindayim Ve evde esimle dai oturamiyorum