Karnımdakı kıpırtamalar

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
448
Kizlar oncelikle konuyu dert kosesine actim dogru yere acmismiyim ?bilmiyorum
esimle cocuk istiyoruz ve ben 2 gunde 1 karnimda kipirtamalar hissediyorum ayni yerde degil sanki bebek var ama ben duzenli adet goruyorum her ay adet oluyorum ve esimin yanina yurt disina geleli 1.5ay oldu diyelim ki bebek 1.5 ayda bebek kipirtarmi ???bu ne olabilir benim gibi olan varmi stresten mi ?diye dusunuyorum yaaaa stres etmiyorum ki .....
bu ne olabilir sizce kotu bisi degildir herhalde doktordan korkan gaciyimda

Bende de vardi, psikolojik oldugunu farkettim. Ama bir doktora gorunun derim.

1.5 ayda bebek kıpırdamaz bence doktora gitmelisin çünkü kıpırdanma dediğin şeye başka bir şey sebeb oluyor olabilir

Sizdede mi oldu yaaa doktor yok bayram dolasigiyla tatil hala burda acaba bebek dusunuyruz die mi boylw oluyor

Ben de bebek planliyorum nasip olursa. Her ay adetime kadar hatta ondan sonra bile alarm durumundayim acaba bu defa olacak mi diye.

1.5 aylık bebek kipirdamaz zaten hamile olsanız bile çok çok yeni bir halı hamilelik olur pirinç kadar filandir...bağırsak hareketleri olabilir. .bebisin hareketlerini ben 17.haftada hissetmistim segiriyor gibiydi içim. .inşallah allah kalbinize göre verir tez zamanda

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Yok bebis degil ins bagirsaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…