• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karnımdakı kıpırtamalar

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
448
Kizlar oncelikle konuyu dert kosesine actim dogru yere acmismiyim ?bilmiyorum
esimle cocuk istiyoruz ve ben 2 gunde 1 karnimda kipirtamalar hissediyorum ayni yerde degil sanki bebek var ama ben duzenli adet goruyorum her ay adet oluyorum ve esimin yanina yurt disina geleli 1.5ay oldu diyelim ki bebek 1.5 ayda bebek kipirtarmi ???bu ne olabilir benim gibi olan varmi stresten mi ?diye dusunuyorum yaaaa stres etmiyorum ki .....
bu ne olabilir sizce kotu bisi degildir herhalde doktordan korkan gaciyimda:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Bende de vardi, psikolojik oldugunu farkettim. Ama bir doktora gorunun derim.

Kizlar oncelikle konuyu dert kosesine actim dogru yere acmismiyim ?bilmiyorum
esimle cocuk istiyoruz ve ben 2 gunde 1 karnimda kipirtamalar hissediyorum ayni yerde degil sanki bebek var ama ben duzenli adet goruyorum her ay adet oluyorum ve esimin yanina yurt disina geleli 1.5ay oldu diyelim ki bebek 1.5 ayda bebek kipirtarmi ???bu ne olabilir benim gibi olan varmi stresten mi ?diye dusunuyorum yaaaa stres etmiyorum ki .....
bu ne olabilir sizce kotu bisi degildir herhalde doktordan korkan gaciyimda:1::1::1::1::1::1::1::1::1:

1.5 ayda bebek kıpırdamaz bence doktora gitmelisin çünkü kıpırdanma dediğin şeye başka bir şey sebeb oluyor olabilir

1.5 ayda bebek kıpırdamaz bence doktora gitmelisin çünkü kıpırdanma dediğin şeye başka bir şey sebeb oluyor olabilir[/QUOT
kipirdamazda doktora gidemm cunku yurt disindayim filipinlilerin dilinden anlmyrm ve byram dolasiligiyla hic bir doktor yok tatildeler:((((

1.5 ayda bebek kıpırdamaz bence doktora gitmelisin çünkü kıpırdanma dediğin şeye başka bir şey sebeb oluyor olabilir[/QUOT
kipirdamazda doktora gidemm cunku yurt disindayim filipinlilerin dilinden anlmyrm ve byram dolasiligiyla hic bir doktor yok tatildeler:((((

canım seni korkutmak istemem ama ilk evlendiğimde benzer şeyler bana da oldu, tabii bende ağrıda vardı, dr gittiğimde kocaman bir kistim olduğunu öğrendim ve iki gün sonra ameliyat olmak zorunda kaldım, umarım seninki psikolojiktir

canım seni korkutmak istemem ama ilk evlendiğimde benzer şeyler bana da oldu, tabii bende ağrıda vardı, dr gittiğimde kocaman bir kistim olduğunu öğrendim ve iki gün sonra ameliyat olmak zorunda kaldım, umarım seninki psikolojiktir

Yok canimbenim agrim yok ama bazende bebek kipirdamasi gibi geliyor hosuma gitsede korkuyorum yurt disina glmdn once doktora gittim tahliller yaptim 1.5 ay once kist yoktu ama cikmista olabilir gelck ay tedavi grcm bebek icn ins kotu bisi cikmaz..

Sizdede mi oldu yaaa doktor yok bayram dolasigiyla tatil hala burda acaba bebek dusunuyruz die mi boylw oluyor

Ben de bebek planliyorum nasip olursa. Her ay adetime kadar hatta ondan sonra bile alarm durumundayim acaba bu defa olacak mi diye.

1.5 aylık bebek kipirdamaz zaten hamile olsanız bile çok çok yeni bir halı hamilelik olur pirinç kadar filandir...bağırsak hareketleri olabilir. .bebisin hareketlerini ben 17.haftada hissetmistim segiriyor gibiydi içim. .inşallah allah kalbinize göre verir tez zamanda

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

1.5 aylık bebek kipirdamaz zaten hamile olsanız bile çok çok yeni bir halı hamilelik olur pirinç kadar filandir...bağırsak hareketleri olabilir. .bebisin hareketlerini ben 17.haftada hissetmistim segiriyor gibiydi içim. .inşallah allah kalbinize göre verir tez zamanda

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Yok bebis degil ins bagirsaktir

Back