- 29 Nisan 2015
- 227
- 51
-
- Konu Sahibi Ayseelif1994
Yok resimde fazla belli olmadi hep yirtiklar var ama beyazladigi icin belli olmuyo bu arada normal kilodayim ama dogumlardan sonra karnim böyle olduBu ne ya? Cok acmissiniz karninizi. Ben yirtik falan goremedim tek sorun kilonuz. Kilo verirseniz sorun kalmaz.
Bu arada karnimi cok acmamin nedeni göbek deliginin üstündede yirtiklarin cok olmasiBu ne ya? Cok acmissiniz karninizi. Ben yirtik falan goremedim tek sorun kilonuz. Kilo verirseniz sorun kalmaz.
Yırtık belli olmuyo ama @Bilgece ye katılıyorum çok açmışsınız hoş durmuyo kasığa kadar açmasanız çok iyi olcakmışkarun yirtiklari icin lazer yapiliyomus bilmem gidermi bu yirtiklar cok canim skliyor napcam bilmiyorum ayni sorun varsa cözüm bulduysaniz yazin
Bence resmi ters Görüyorsunuz. Kasık sandığınız Kısım göğüs tarafı.Yırtık belli olmuyo ama @Bilgece ye katılıyorum çok açmışsınız hoş durmuyo kasığa kadar açmasanız çok iyi olcakmış
evet resim ters cikti bu aradaBence resmi ters Görüyorsunuz. Kasık sandığınız Kısım göğüs tarafı.
65 kiloyumKaç kilosunuz acaba?
Sağ tarafı diye düşünüyorum biraz daha kapasaymış sanki. Bencede sorun kilo inşallah verirBence resmi ters Görüyorsunuz. Kasık sandığınız Kısım göğüs tarafı.
Resmi kaldirdim gelen yorumlardan dolayigöremiyorum nasıl görecez resmi
Rasim goremedim amakarun yirtiklari icin lazer yapiliyomus bilmem gidermi bu yirtiklar cok canim skliyor napcam bilmiyorum ayni sorun varsa cözüm bulduysaniz yazin
Cnm madecassol diye bir yara merhemiyle bepantenin kremi çok iyi geliyormuş çatlaklara haberin olsunResmi kaldirdim gelen yorumlardan dolayi