• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karnım titriyor :O

Ben de ilk kez az önce yaşadım böyle birşeyi.. En son sormussunuz ama cevap gelmemiş. Sizin bebişiniz de dogmustur, nasıl saglıkla dogmustur umarım..

kızlar eski konu ama inşallah cevap yazarsınız. benim de bebeğim titriyor ya 30 haftalık olduk. tekmeleme şeklinde değilde titreme şeklinde. bebekleriniz doğmuştur muhtemelen bir sorun var mı. anlatabilirmisiniz.
Ben de ilk kez az önce yaşadım böyle birşeyi.. En son sormussunuz ama cevap gelmemiş. Sizin bebişiniz de dogmustur, nasıl saglıkla dogmustur umarım..

Eveeeeet, ben de shuan inetten bakayim boyle titremesi normalmi derken burayi buldum :) yukardaki mesajlari okuyarak rahatladim achikchasi, yoksa cok urkutucu bi titreshim hali :)

Altta pitpit atma gibi bir titreme ise az sonra ya da sabaha doğuma gitmeniz olası benim öyle oldu bilimsel değil...ama baktım sizin daha küçük benim 9. Ayindaydi

Benim minik kizimda titriyor suan 30 haftalik ama boyle bi hizli hizli vuruyor gibi seyiriyor gibi titriyor, hickirmasi ayri ama bunda surekli bi titresim var sanki silgiyle kagit silersin ya o hizla titriyor :/

bende de oluyordu ebeye söylediğimde inanmamıştı hatta ama şu an bebeğimin hareketlerini gözlemliyorum ve uykudan yeni uyandığında gerilirken titriyor demekki ben bunu hissediyormuşum büyük ihtimal senin ki de budur çünkü bebeklerde irkilme dediğimiz moro refleksi doğduktan sonra ortaya çıkar

• Beğen
Reactions: Rup
bende de oluyordu ebeye söylediğimde inanmamıştı hatta ama şu an bebeğimin hareketlerini gözlemliyorum ve uykudan yeni uyandığında gerilirken titriyor demekki ben bunu hissediyormuşum büyük ihtimal senin ki de budur çünkü bebeklerde irkilme dediğimiz moro refleksi doğduktan sonra ortaya çıkar
Olabilir canim bencede ;)

evet mantikli, dogsa da biz de doya doya izlesek bebishimin hareketlerni :)

Kızlar benimde 29. Haftadayım benimki de titrer gibi oluyo bide dün gece 5 defa oeşpeşe sanki zıplad gibiydi sol karnımdan vururken ayaklarımı kolumu artık anlamıyorum oda sağdan vuruyo aynı şekilde peşpeşe hızlı bi şekilde şaşırdım valla:)

Kızlar benimde 29. Haftadayım benimki de titrer gibi oluyo bide dün gece 5 defa oeşpeşe sanki zıplad gibiydi sol karnımdan vururken ayaklarımı kolumu artık anlamıyorum oda sağdan vuruyo aynı şekilde peşpeşe hızlı bi şekilde şaşırdım valla:)
titriyorlarmish canim :) benimki dogru, dogduktan sonra ilk hafta baya korkuyordum heryerine kramp girer gbi titriyor diye, ama doktorlar normal dedi. shuan 1 aylik olduk, artik titremesi gechti cok shukur.
sen de sag salim al bebishini kucagna inshallah

titriyorlarmish canim :) benimki dogru, dogduktan sonra ilk hafta baya korkuyordum heryerine kramp girer gbi titriyor diye, ama doktorlar normal dedi. shuan 1 aylik olduk, artik titremesi gechti cok shukur.
sen de sag salim al bebishini kucagna inshallah
Ayy yerim ben onu:) annesi nasıl mutlusundur ilk 1 ayı atlatmışsın canım benim bende çok sabıtsızlanıyorum ya inşallah sağ salim kucağıma alırım. Byüdükçe hareketleride keskinleşiyor artık getildiğinde falan hissesiyorum karnımın bitarafı yamuluyo sertleşiyo:)) bakalım bizimki de doğduğunda tirreyecekmi:)

arkadaşlar merhaba :KK3: çok şükür hamileliğimin son ayına girdik.. ama çok komik bişey var benim karnım titriyor.. bebek hareketleri bazen değişiyor titreme gibi oluyor sanki karnımda 2.5 kiloluk bir cep telefonu var ve titreşimde çalıyormuş gibi :KK70: doktora söyledim olabilir dedi.. bu durumu yaşayan var mı? a.s.
Dün akşam bende oldu. Soluma yatıyordum bildiğin telefon gibi titredi 2 saniye:) çok şaşırdım ama panik yapmadım.

Ayy yerim ben onu:) annesi nasıl mutlusundur ilk 1 ayı atlatmışsın canım benim bende çok sabıtsızlanıyorum ya inşallah sağ salim kucağıma alırım. Byüdükçe hareketleride keskinleşiyor artık getildiğinde falan hissesiyorum karnımın bitarafı yamuluyo sertleşiyo:)) bakalım bizimki de doğduğunda tirreyecekmi:)
Hehe, evet nasil da dogmasni bekledim. dojtor bebek iri diye 38.haftamda sezaryenle alinacagni soyleyince baya bi mutu olmushtum, bir an oncd kavushurum bebegme diye ;) dogduktan sonra zaman hizli gechiyormush. Ama yaninda dir dir etmeden yardim edicek biri olursa iyi olur inshallah, anneligin tadini chikarmam icin dinlenebilmek ve uykunu alabilmek cok onemliymish.
Daha hichkiriklari da bashlayacak bu arada :) ben cok shashirmishtm, son haftalarda hele gunde 2-3 kez devamli hickirirdi :)

Hehe, evet nasil da dogmasni bekledim. dojtor bebek iri diye 38.haftamda sezaryenle alinacagni soyleyince baya bi mutu olmushtum, bir an oncd kavushurum bebegme diye :KK66: dogduktan sonra zaman hizli gechiyormush. Ama yaninda dir dir etmeden yardim edicek biri olursa iyi olur inshallah, anneligin tadini chikarmam icin dinlenebilmek ve uykunu alabilmek cok onemliymish.
Daha hichkiriklari da bashlayacak bu arada :) ben cok shashirmishtm, son haftalarda hele gunde 2-3 kez devamli hickirirdi :)
O nasıl anlaşılıyor peki:)

karnin alt kisminda bir kalp atishi gbi bir atma olur :) bebek buyudukche ve kuvvetkendikche karnini bike titretir :) zaten devam eden ritmik bishey oldgnda farkedersn :)
Böyle aanki su baloncuğu gibi seğişik bi his omu acaba :)

Ya benimde dün oldu o titreşim deprem oluyo sandım daha öncede bir kere olmuştu bu ikinciyi. Çok korktum Allah korusun anne karnında bazı hastalıkların belirtisi olurmuş. Öyle düşününce sinirlerim bozuldu:((

Ya benimde dün oldu o titreşim deprem oluyo sandım daha öncede bir kere olmuştu bu ikinciyi. Çok korktum Allah korusun anne karnında bazı hastalıkların belirtisi olurmuş. Öyle düşününce sinirlerim bozuldu:KK43:(
Bozmayın hiç moralinizi kızım hep titretti beni sağlıklı cok şükür korkmayın inanmayı in herşeye yahu :)

Merhaba arkadaslar. 26 haftalik hamileyim. Dun bende de oyle bis oldu qarnimda titresim. Aslinda korkmadim degil. Niye ve neden oyle oldu bilmiyorum. Goruslerinizi yazarsaniz sevinirim.

Back
X