karnım titriyor :O

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
arkadaşlar merhaba :3: çok şükür hamileliğimin son ayına girdik.. ama çok komik bişey var benim karnım titriyor.. bebek hareketleri bazen değişiyor titreme gibi oluyor sanki karnımda 2.5 kiloluk bir cep telefonu var ve titreşimde çalıyormuş gibi :D doktora söyledim olabilir dedi.. bu durumu yaşayan var mı? a.s.

arkadaşlar merhaba :3: çok şükür hamileliğimin son ayına girdik.. ama çok komik bişey var benim karnım titriyor.. bebek hareketleri bazen değişiyor titreme gibi oluyor sanki karnımda 2.5 kiloluk bir cep telefonu var ve titreşimde çalıyormuş gibi :D doktora söyledim olabilir dedi.. bu durumu yaşayan var mı? a.s.

bebişin hıçkırıyordur belki tatlım benimde oğluma ilk gebeliğimde olurdu öle. eşim bile şok olurduopuyorumnanaktan şimdi 21 haftalık hamileyim ve hareketler başladı. meğer ne çok özlemişim o titreşimleri. hayırlı doğumlar canım. bi avazda inşallah:Saruboceq:

bebişin hıçkırıyordur belki tatlım benimde oğluma ilk gebeliğimde olurdu öle. eşim bile şok olurduopuyorumnanaktan şimdi 21 haftalık hamileyim ve hareketler başladı. meğer ne çok özlemişim o titreşimleri. hayırlı doğumlar canım. bi avazda inşallah:Saruboceq:

yok canım hıçkırıklarını ayırıyorum.. o pıt pıt atan bişey bu dediğim resmen titreşim gibi sanki asvaltı delen şeylerden çalışıyor karnımda yada zembereği boşalmış saat gibi :1: nasıl tarif etsem bilemiyorum resmen yatak sallanıyor yatarken akannehir

çok teşekkür ederim duaların için inşallah seninki de çok rahat bir hamilelik ve doğum olur :)

allah allah.çok ilginçohaoldumsmile benimde bazen karnımda seyirme gibi bişi oluyo ama titreme değil sanırım. senin bebek azer bülbül dinliyo galiba içerdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bendede oldu öyle birsey ama ben suan 18. haftadayim cok kisa sürdü ama korktum baya bi titredi karnim ne oldugunu bende bilmiyorum

allah allah.çok ilginçohaoldumsmile benimde bazen karnımda seyirme gibi bişi oluyo ama titreme değil sanırım. senin bebek azer bülbül dinliyo galiba içerdekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok güldüm ya :D ben ona dışardan vivaldi dinleteyim o içerde gizli gizli azer bülbül dinlesin olacak işmi :D

bana da oluyor evet hıçkırık gibi değil. ben irkilme olduğunu düşünüyorum. çünkü bu dönemde bebeklerin en sık yaptığı hareketler hıçkırma,irkilme ve parmak emmeymiş.

evet benimde oluyor
gerçekten çok komik oluyor
benim kızım olacak inşallah,eşim diyorki karnım titrediğinde kız bak bacaklarını kırarım oryantalmi yapıyon napıyon orda :))

tatlım o hareket bende de oluyor bebek uyurken ırkılıyor basta bende korktum sankı nobet gecırır gıbı tıtrıyor ama normalmis

irkilme mantıklı sanki böyle sıcaktan soğuğa çıkınca biraz uzun irkilirsin ya öyle hani şeytan dürttü derler..

valla ilk kez duyuyorum bunu kızlar daha neler okuyacağım bakalım, ay yorumlarınıza koptum valla..hay Alla h size uzun ömür versin.. kıpraşımlı hamişler sizi kaydirigubbakcemile2

Ben 28. haftamdayım, bana da oluyor.
Dediğin gibi sanki telefon titriyor gibi, ben titreşim kemeri takmışım gibi diye tarif ediyorum:)
Tekmelerin güçlü olup da pıt pıt etmesinden farklı bir şey, biraz daha uzun sürüyor.
Gece sola dönük uyurken oldu bana birkaç kez.

Ya arkadaşlar ben de 27 haftalık gebeyim ve karnım çok titriyor, bebek titriyor endişelenmeli miyim:( arkadaşlarım böyle bir şey yaşamadık diyorlar korkuyor insan

benimde titriyor karnım resmen titreşim yapıyo bebiş:)
doktora sordum calsiyum eksikliğindendir dedi dünden beri su yerine süt içiyorum hem süt çok kilo yapıyomuş bebişe

benimde titriyor karnım resmen titreşim yapıyo bebiş:)
doktora sordum calsiyum eksikliğindendir dedi dünden beri su yerine süt içiyorum hem süt çok kilo yapıyomuş bebişe
ayyyyyyy ne güzel içion sütleri bende otomatik hemen gaz yapıooooo yaaaa hamileliğim boyunca içmemeye dikkan ettim hep valaaa :( çokta severim

Demek sadece bende olmuyor rahatladım teşekkürler:) ben de süt içermiyorum yoğurt ve peynir yiyorum inşallah yeterli oluyordur

kızlar eski konu ama inşallah cevap yazarsınız. benim de bebeğim titriyor ya 30 haftalık olduk. tekmeleme şeklinde değilde titreme şeklinde. bebekleriniz doğmuştur muhtemelen bir sorun var mı. anlatabilirmisiniz.

Back
X