- 1 Mayıs 2015
- 198
- 118
- 103
- Konu Sahibi Papatya011
-
Cavdar da ayni sisligi yapiyor zaten.Halk ekmekler varya orda glutensiz ekmek satiyorlar 2 tl falan fiyatida uygun ama ankarada sadece carsambalari geliyormus.icinde un bugday arpa olan hicbiseyi yememen lazim bira bile cok fena sisiriyor.Ama o ekmegide direk yiyemiyorsun tostta yapman lazim yumusamazsa yemesi cok zorPeki ekmek ne yiyebilirim çavdar ekmeği yiyorum çok değil ama günde 1 2 dilim yinede onun yerine ne koyabilirim ? Buğdaya gelince bu sıralar evet biraz fazla tüketmek zorunda kaldım yurtta kalıyorum şuan okuduğum için ve genelde bulgur tarzı şeyler alıyorum
Ankarada değilim zaten öğrenciyim yurtta kalıyorum buğdayı da hayatımdan çıkaramıyorum yoksa aç kalırımCavdar da ayni sisligi yapiyor zaten.Halk ekmekler varya orda glutensiz ekmek satiyorlar 2 tl falan fiyatida uygun ama ankarada sadece carsambalari geliyormus.icinde un bugday arpa olan hicbiseyi yememen lazim bira bile cok fena sisiriyor.Ama o ekmegide direk yiyemiyorsun tostta yapman lazim yumusamazsa yemesi cok zor
Dogru diyorsun en azindan kisitlamaya calis ama bide kahve kola cok iciyorsan onlarida biraz azalt bi sure sonra mide kendini duzeltiyor zaten.Ankarada değilim zaten öğrenciyim yurtta kalıyorum buğdayı da hayatımdan çıkaramıyorum yoksa aç kalırım
Kahve hiç sevmem kolada şuan içmiyorum dışarda yediğim zaman onuda zaten okul basladıgından beri dışarda yemiyroum pek yediğimdede ayran içtimDogru diyorsun en azindan kisitlamaya calis ama bide kahve kola cok iciyorsan onlarida biraz azalt bi sure sonra mide kendini duzeltiyor zaten.
canim agrin var mi? Cölyak hastaligini bir arasitr istersen..2 3 aydır karnım sürekli şiş haldeyim. Açkende bu şişlik var tokken zaten karnım patlıcak gibi oluyor azıcık yesem karnım gerim gerim geriliyor. Evli olduğum için kaç defa hamile sandılar. Karnımı ellediler. o bebek değil yemek demekle yetindim. 3 kilo verdim ama sanki o kilolar sadece tartıda verilmiş gibi göbeğim aynı duruyor. Sizce ne yapmalıyım. Bu şişliği yaşayan ve çare bulan var mı?
Ağrı değil sadece şişkinlik oluyor çatlayacakmışım gibi karnım geriliyor canımcanim agrin var mi? Cölyak hastaligini bir arasitr istersen..
Gastrolojiden randevu aldım ama bakalım o birşey bulamazsa dahiliyeden alırımsebepleri miyom stres. bağırsakların gıdaya karşı intoleransı.
Kan grubunuza uygun diyeti deneyin . Ben 0 grubuyum fazla peynir yiyince içime oturuyor vücut sindiririken yoruluyor resmenGastrolojiden randevu aldım ama bakalım o birşey bulamazsa dahiliyeden alırım
Bende 0 pozitifim başka neler yapıyorsunuzKan grubunuza uygun diyeti deneyin . Ben 0 grubuyum fazla peynir yiyince içime oturuyor vücut sindiririken yoruluyor resmen
canim o zaman doktordan colyak tahlili iste, kuzenimden biliyorum karni hamile gibi , en ufak bise yese dahada sisiyorduAğrı değil sadece şişkinlik oluyor çatlayacakmışım gibi karnım geriliyor canım
Tamam canım randevum yarın zaten bir gideyim bakalım neler diyecekcanim o zaman doktordan colyak tahlili iste, kuzenimden biliyorum karni hamile gibi , en ufak bise yese dahada sisiyordu
Başka deneyerek yemiyorum fazlaBende 0 pozitifim başka neler yapıyorsunuz
Doktor stresten şüphe ediyor benceDoktora gittim mide koruyucu ve gaz giderici yazdı 1 ay kullan geçmezse şikayetlerin endoskopi yaparız dedi
Stres hayatımın her döneminde var zaten bu sene birde sınav senem son sınıfım staja gidiyorum kpss ye hazırlanıyorum . Zaten migrende çıktı bu sene artı gerilim tipi baş ağrısı ikisi bir etki ediyormuş gerilim zaten direk stres yani ağlayayım hemen beynim zonklamaya başlıyor istesemde uzaklasamam strestenDoktor stresten şüphe ediyor bence
Malesef ki yurtta kalıyorum detox yapamam şuan ama diyete başladım zaten sekerden beyaz ekmekten paketli gıdalardan uzak duruyorum yurt imkanında kalori dahilinde yiyorumDetoxa baslayin derim
Şişkinlik hissi genelde ödemden ötürü olur onuda cevizi akşam suya bırakıp ertesi gün onu içerek veya sabahalrı ılık suya limon sıkıp içerek falan giderebilirsin ama mide rahatsızlığında olabilir ülser reflü gibi o yüzden bi doktora görün bence için rahatlasın en azından hasta değilsen ödem attırıcı içeceklerle 2 haftaya rahatlarsın2 3 aydır karnım sürekli şiş haldeyim. Açkende bu şişlik var tokken zaten karnım patlıcak gibi oluyor azıcık yesem karnım gerim gerim geriliyor. Evli olduğum için kaç defa hamile sandılar. Karnımı ellediler. o bebek değil yemek demekle yetindim. 3 kilo verdim ama sanki o kilolar sadece tartıda verilmiş gibi göbeğim aynı duruyor. Sizce ne yapmalıyım. Bu şişliği yaşayan ve çare bulan var mı?
Bugün gittim doktora mide koruyucu ve gaz giderici verdi direk bu var sende demedi ama bunları 1 ay kullan gel eğer işe yaradıysa devam ederiz yaramadıysa endoskopi yaparız dedi İnşAlalh işe yarar da gerek kalmaz çünkü ödem tarzı şişkinlik değil yemek yiyorum sanki patlıcak gibi oluyorum karnım semsert oluyor ödemin sertlestşrecegini düşünmüyorumŞişkinlik hissi genelde ödemden ötürü olur onuda cevizi akşam suya bırakıp ertesi gün onu içerek veya sabahalrı ılık suya limon sıkıp içerek falan giderebilirsin ama mide rahatsızlığında olabilir ülser reflü gibi o yüzden bi doktora görün bence için rahatlasın en azından hasta değilsen ödem attırıcı içeceklerle 2 haftaya rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?