karmakarışık

sizce gerçekten hoşlanmışmı

• evet

• hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

sevil deniz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
33
5
mrb arkadaşlar bir erkek vardı benden hoşlandı sandım... sürekli hoşlanmış gibi imalı laflar attı hoşlanmış gibi içime düşüyomuş gibi baktı hoşlanmış gibi hareket yaptı sürekli kendinden geçiyodu beni görünce eli ayağınıa dolaşıyodu beni görünce heyecanlanıyo ne yapcağını bilemiyo bende dedim bu adam benden hoşlandı ama bide ne olsun adam telefonla konuşurken kafasını eğdi saklandı benden o şekilde konuştu bana göstermemeye çalıştı bende dedim bu adamın kesin sevgilisi var dedim arkadaşlar sizde benm gibimi düşünürdünüz yoksa benmi saçmalıyorum.yorum yaparsanız sevinirim...benim kafam çok karıştı

hoşlanan insan konuşur hoşlandığını söyler
bence kendi kendine gelin güvey olma ayrıca o şekilde telefonda konuşmasının çok nedenleri olabilir..

Ya birde sizden hoşlanan insan kapınıza dayanır yahu,
Adamın her haraketi size göre hoşlanmış görünsede belkide sadece size göredir,
Yani sevgilisi varsa da vardır saklanacak birşey değil ki,
Yani sadece bir ERKEK ve sanırım sadece sizin hoşlantınız üzgünüm
Kafanız karışmasın niye üzülüyorsunuz daha ne talipleriniz çıkarr.

Hoşlansa gelir söyler ve daha farklı davranırdı. .
Anket Hayır cevabı verdim. .

takıntılı mısınız acaba?kaçtır aynı konuyu açıyorsunuz.evliliğin eşiğinden dönmediniz.bakmış sonra bakmamış,kendinden geçmiş kaçmış.adamın tesadüfi hareketlerine anlam yükleyip duruyormuşsunuz gibi geliyor

Nasil bi anlatim ya..hoslandi,hoslaniyodu,hoslanacakti..

Bence adamin her davranisina abartili anlamlar vermissiniz..

Yaşlarınız kaç? Eğer 15 yaşındaki ufak çocuklar değilseniz gelip size söyler hoşlandığını diye düşünüyorum. Onun dışında bu bahsettiğiniz davranışlar çok sıradan şeyler, siz hoşlandığınız için anlam yüklemişsiniz gibime de geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…