karma wc konusu (pis konu)

Karma tuvalet olmuyor ne ilginçsiniz yani. Yanda opsiyon oluyor kadın ve erkek tuvaletlerınn yanında cinsiyetsiz olan ona da girebiliyor ınsanlar ısteyen! okulumda var hiç de rahatsız olmadım. Laf arasında kadınlar gül çiçek erkekler fena demek de ayrı bir kafa. Kadınların pisliklerinden bahsetmek bile istemiyorum çünkü her fırsatta söylüyorum zaten( yurdun tuvaletinin duvarına bok süren gördü bu gözler ve hüngür hüngür ağlayan zavallı hizmetli kadın)

Konu altında modernızme, feminizme de laf çakmaya çalışanlarda , çakmayın boşuna. Modernizmden ne kadar yakınsanız da hepiniz modernızmın faydalarından yararlanıyorsunuz. Çocuklar , kadınlar doğumlarda olmuyor, hasta çocuklar tedavi ediliyor, hastalıkla ityileştiriliyor, sıtmadan ölmüyorsnuz artık, araba internet kullanıyor, hayatınızı kolaylaştıran elektronık eşyalara yükleniyor , sevdıklerınızle lkılometreleece uzaktan iletişim kürüyorsunuz ama hala modernizm ve modern hukuk ve ahlak sistemine utanmadan bok atıyorsunuz.

Son düzenleme:
Her ne kadar kadinlar erkeklere gore daha temiz gibi gorunse de evinde yapmadigi seyleri disarida yapabiliyor kadinlar, pis birakmak gibi. Kendisinden sonra bir baskasi kullanacak diye dusunmeden oylece birakip gidebiliyorlar. Nasil olsa bir temizleyen var diye mi dusunuluyor bilmem. Erkekler tuvaletinden daha pis bence bayanlar tuvaleti. Bunu da hep soylemisimdir.
Fikrimi sorarsaniz bir ODTU'lu olarak bu sefer ODTU'nun savundugu bu dusunceyi eger tuvaletlerin hepsi tek tip yani cinsiyetsiz olsun deniyorsa dogru bulmuyorum . Erkeklerle mecbur kalirsam ayni tuvaleti paylasabilirim ama yine de bazi seyler ozel kalmali bence. O kadar da olmamali diye dusunuyorum. Ama soyle olabilir kadinlar tuvaleti, erkekler tuvaleti ve cinsiyet ayrimi gutmeyenler icin tuvalet seklinde uc tip yan yana tuvalet olabilir. Ucuncu tip tuvalet nasil olur onu bilmiyorum ama. Pisuvar olur mu mesela? Olursa orda da bir cinsiyet ayrimi yapilmis olmuyor mu sonucta?

Gene banlanacaksin, yapma

Ay sorma ya hic anlamiyorum niye banliyorlar beni:)) bir sey de yazmiyorum, normalde dilim agirdir ve burada cok dikkat ediyorum aslinda, ama yine gidiyorum:S
Mayo konusundaki son mesajinda gittigini gorunce uyarayim dedim, bence bir sey yok yazdiklarinda ama bazilarina batiyor demek ki, normal :)))

Ben kadınlar erkek wcsinden temiz olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Genelde görüyoruz bayanlara ait tuvaletleri.
Karma wc olayı saçma cinsiyet ayrımı olduğundan değilde rahatlık açısından. Sonuçta tanımadağımız beylerin bulunduğu ortak bir yere girip üstümüzü başımızı düzeltemeyiz. Rahat edemeyiz. Uygulama gerçekten saçma ve büyük şehirlerde olabilir yayıla bilir. Inşallah olmaz ne diyelim.

Arada paravan paravan hicbisey olmadan bi adamla bi kizin ihtiyaç giderirken iğrenç bir fotoğrafı ne diye geziyor sosyal medyada o zaman ?medeniyetini geçtim insanlığa sığar mı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…