- 2 Şubat 2013
- 863
- 965
Arkadaşlar merhaba ben hayatımda bir şey farkettim. Bu sefer diğer yalnızlık konularından faklı bu konu. Sanki yalnızlık benim enerji alanımda mı karmamda mı var gibi bir şey hissediyorum. Tek çocuğum. Ananem hep dayımın çocuklarını sevdi daha çok. Teyzemler hepsi kendi ailesinde. Dedelerimin ikisini de görmedim babaannem ben küçükken ölmüş baba tarafıyla bir bağımız yok. Evlendim tam oh kalabalık bir ailem olacak dedim boşandım.
Bakın abartısız söylüyorum düğün evine gitsek o kalabalık odalarda bile yalnız bir odada tek kaldığımı biliyorum bir anda herkes yok oluyor.
Yalnızlık korkum zaten hep var anama babama bir şey olunca yalnız kalacağım diye ki bu durumlardan ötürü derin bir yalnızlık hissim de var. Nedir bu Allah aşkına nasıl çözülür ?
He bir de iyi bir şeyi anlattığım an her şey bozulur birini eleştirdiğim an hemen başıma gelir. Nasıl çözeceğim ben bu işleri ?
Bakın abartısız söylüyorum düğün evine gitsek o kalabalık odalarda bile yalnız bir odada tek kaldığımı biliyorum bir anda herkes yok oluyor.
Yalnızlık korkum zaten hep var anama babama bir şey olunca yalnız kalacağım diye ki bu durumlardan ötürü derin bir yalnızlık hissim de var. Nedir bu Allah aşkına nasıl çözülür ?
He bir de iyi bir şeyi anlattığım an her şey bozulur birini eleştirdiğim an hemen başıma gelir. Nasıl çözeceğim ben bu işleri ?