Kariyer planlaması için hangisini seçmeliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pendik’te yaşıyorum, ilk yer Bakırköy’de. En yakın Kartal köprüsüne ayarlayabildik servisi. Oradan da servis 5.30da geçiyor. Benim olmama pek imkan yok. 4 ay sürecek ama sonrasında devam edeceğim.
Ben 4 ay icin sabah 5:30 servisine dayanilir buldum. Sonra ise devam edecek olursaniz bakirkoy tarafina tasinirsiniz. Hem su an ailenizle yasiyorsaniz kendi ayaklariniz uzerinde durup, yalniz yasamaya baslamaniz icin de vesile olur.

Kurumaal olmayan yerde hak yeme fazla olur. Siz terfi beklersiniz patronun akrabasi gelir o pozisyona. Bence imkan varken yuksekten baslamak, ilk firmanin sonrasinda yurtdisi ofislerini degerlendirebilme imkanini degerlendirmek en mantiklisi.

büyük başarılar çileden geçer kuzum, gözüm bu kadar yükseklerdeyse 1. seçeneği seçerim.bir süre idare edip sonra daha yakına taşınabilirsin tek başına ya da arkadaşla. ille merkezde oturmana gerek yok daha yakında bir servis güzergahına geçersin

Ne yap et 1 diyorum. Başladığın yer önemli daha sonra yaptığın işler üniversite eğitiminden daha fazla üstüne yapisabilir. En iyisinden başlama fırsatı verilmişken oldurmanın yollarını ara. Ama mesafe önemli diyorsan bence yakın ilçelerden dediğin gibi öğrencilerle filan ev tutmayı düşünebilirsin

1 ya da 4. 2 ve 3'u direkt elerdim. Ulasim problemi cozulur bence. Tekrar dusundum, bence 1.

Bende bu sektorun icindeyim
Modelistim siz tasarimci olarakmi kariyer yapacaksiniz? Tasarimci ise yukselme sansiniz olan yere girin yurtdisina fuara shopinge giden tasarimcilarin bulundugu bir yeri secin. İlk etapta tabiki kurumsal olsa güzel olur ama en onemlisi yukselme sansi yurtdisina cikma imkani vs. Tasarimci degil modelist olarak ilerleyecekseniz cok farkli ozaman baska oneri yaparim ama tahminim tasarim oldugu icin dusuncem bu. 1 demiyorum ise gidis gelis cok yorucu okadar saat yol cekilmez bıkarsınız insan kendine zmaan ayirlami uyumali dinc olmali vs

1.yer. annene katılıyorum.
avrupa yakasındaysa neden kadıköyde ev arkadaşlığı düşündüğünü anlamadım. iş yerine yakın yerde neden değil?

bu konularda hic bir tecrubem yok cunku saglikciyim ama sana tavsiyem mutlaka ama mutlaka yurtdisi merkezli kurumsal bir firmada calis. hem daha profesyonel olurlar hem de yurtdisi imkanin artar. turkiye merkezli firmalari ikinci dusunurdum ben, turkiye de genelde sistematik yok, sonradan gorme zengin cok, bugun olan sirket yarin buhar olabilir ya da devlet el koyar

bekarsan cocuk yoksa hic dusunme sec, her zaman boyle rahat olmayabilirsin

Oraya yakin biyerde ev arkadasligi falan bulamaz misin?

3.yerle ilgili detay vermemişsiniz.Sanirim maaş vermeyecekleri için onu direkt kafanizda elediniz.Evinize mesafesi ne kadar?Staj bitince kalma imkanınız var mı?Servis,yemek gibi sosyal haklarınız var mı?Bunları bilmiyorum ama ben olsam 4 ay boyunca sabah 4'de kalkıp koştur koştur işe yetişmeye çalışacağıma burayı tercih ederdim.Ev ya da ev arkadaşı elbet bulunur.Ama güvenilir ve anlasabileceginiz kişiyi bulmak zaman alacak.Ayrica 1.yeri seçerseniz ulaşım giderleriniz de olacak.Kar yağacak,yağmur yağacak,bazen uyanamayip geç kalacaksınız.Otobüsü,dolmuşu kaciracaksiniz.Taksi aramakla ugrasacaksiniz.Yorgunlugu da cabası.4 ay sonra sizin guzergaha servis sağlayacaklarının garantisi var mı?Bütün bunları da düşünüp kararınızı ona göre verin.Hakkinizda hayırlısı olsun.Basarilar..

Pendik’te yaşıyorum, ilk yer Bakırköy’de. En yakın Kartal köprüsüne ayarlayabildik servisi. Oradan da servis 5.30da geçiyor. Benim olmama pek imkan yok. 4 ay sürecek ama sonrasında devam edeceğim.
İş kaçta başlıyor canım? Metro ile daha hızlı olabilir mi acaba ? Marmaray ile ? Direk bakırköye gidiyor çünkü

Birinciyi seçerdim.Maaş iyi olacaksa işe yakın yerden ev tutardım.

Pendik Bakırköy arası Marmaray hattı var yaklaşık 1 buçuk saat sürüyor. Durakları size yakınsa gayet gidilebilir. Bir müddet devam eder o sırada ev filan ararsınız (evi Kadıköy’den tutmanın hiç anlamı yok, Bakırköy ve çevre ilçeler diyorum) o süreçte işyerini daha iyi gözlemler kararınızı kesinleştirirsiniz. Baktınız olmuyor en azından CV nize katkısı olur. Sizin yerinize olsam diğer seçenekleri düşünmezdim bile. (Gebze- Halkalı staj yapan öğrencilerim oldu, bir süre çekilebilecek çile, kuzenim Maltepe- Yeşilköy çalıştı yıllarca)

1 olabilir sonuçta yurtdışı için ideal gerekirse taşının istediğiniz iş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…