kariyer mi yoksa bebek mi?????????

cnm ben 3 yıl oğlumu kendim büyüttüm işe girdim şu an hamileyim ve doğuma 3 ay var yerime başkasını bakıyolar.. çalıştığın yere bağlı kariyer...özel sektöre güvenipte çocuktan vazgeçme derim ben. sektöre bağlı yani tabii ki gelecekleri için kariyer ama sen bi yerlere gel sonra hamilesin diye işten çıkarıl çok acı bence...allahtan benim işim okadar iddialı değil ve ben bebişimi kendim büyütmek istiyorum...

ben de aynı durumdayım ama şuan için bebeği tercih ettim ve çalışmalara başladık bile:))

eşimle konuştuk bu konuyu sen istersen benim için uygun ancak yinede gerek yok derim ben diyor (ikinci çocuk için)

çok mecburi değilse bence bebek varsa çalışılmamalı...kendin büyütmek en güzeli..ilerde bakan kişi içinde ondan çocuk öyle oldu diyeceğimize kendimizde suç ararız...şuan çalışıyorum ama hamile falan olursa 4 5 aylıkkken çıkarım işten zaten ev hayatınıda seven biriyim..yavrumun yanında olmak isterim ama dediğim gibi mecburiyette farklı olur tabi..borç falan varsa çalışmak şart...

27 yas bebek sahıbı olamk ıcın gec degıl ama sonrası yenı bır ıs ıcın gec olabılır eger işin garantıyse kesın yenı ıs bulcaksan önce işe gir derım 1 sene sonra falan cocuk yaparsınız tabı cocuk olduktan sonra bakacak bırı varsa gır işe yoksa cıkacaksan hiç ugrasma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…