niye çıkarsınlar canım bu gayet doğal bir süreç ,eğer karar verdiysen erteleme bebişi sonra pişman olabilirsin.Allah pişman etmesin.bu arada yeni işin hayırlı uğurlu olsun.
canım bence hamile kalmayı erteleme.ilk önce bebeğini kucağına al.sonra istediğin zaman olmayınca kariyer sahibi olmak hiç bir işe yaramıyor.peşinden pişmanlıklar geliyor.
Daha önce hic calistin mi? Maddi acidan durumun nasil?
Maddi ve manevi bir problem yoksa bebi$ sahibi olmak cok daha güzeldir kariyer sahibi olmaktan bence
bebişşşş ben bebişi tercih ettiğim 4 yıldır çalıştığım işten bu ay sonunda ayrılıyorum artık bebeişimle zaman geçirmek istiyorum, ama hamileliğimin 7. ayınıda devirdim yani 8 ay sonunda işten çıkıcam (dayanabilirsem tabi inşallah) hem çalışıp hem bebişte yapabilirsin, ama ben kesinlikle bebişş diyorumm daha doğmamış pyensesimi çokkk seviyorummmmm
şu an çalışıyorum , iş değişikliği yapmak istiyorum, şuan ki işimde sosyal güvence hakları pek yok hani doğumdan sonra tekrar geri dönemem, o nedenle de harantiye alıyım kendimi diyorum ama zamanım kısıtlı malesef galiba bebek yapacağım
MasAllah calisiyormussun o zaman maddi acidan pek bir sorun olmaz heralde dimi? Simdi yeni bir ise girsen bir kac ay sonra hamile oldugunu söylesen dogumdan sonra orada tekrar ise baslayabilmen de %100 kesin olmayabilir sanirim. O yüzden kendini anne olmaya hazirla bebi$ini kucagina al ve zamani gelince sifirdan yeni bir i$ ara kendine. Yani ben senin yerinde olsaydim öyle yapardim :)
Düşüncelerime tercüman oldun:) daha sonra iş bulamam diye tedirginim yaş 27 belli bir yaştan sonra işe de almazlar ama belli bir yaştan sonra da bebek yapmak sorun, çalışmakta istiyorum anne olmakta
ama bütün arkadaşlar bebek yapmayı tavsiye ediyor bende de bebek ağır basıyor, sanırım anne olma zamanı yaklaştı
kesinlikle bebek derim,bu durumun kıymetini bilin sizin iş mi bebek mi diye tercih yapma hakkınız varken bizim çocuğumuzun olması için neler yaptığımızı bilemezsin, bu duyguyu erteleme ne olur ne olmaz saglıgın yerındeyken cocuk sahıbı ol bence...
Isi bi sekilde yine arar bulursun. Hadi cok zor durumda kaldin birazcik asagi seviyede bir ise girer yine üc bes kurus para kazanirsin. Ama cocuk sahibi olmak cok daha zor - ayni zaman da paha bicilmez bir duygu :)
Annecik olursun insaAllah tez zamanda
Ailem hep bana tek çocuk hiç çocuk derdi.Tek çocuk olmak çok çok zor bence.Yani bizim iki veya daha fazla çocuğumuzun olması isteği,kalabalık aile isteği,gelecek beklentileri vs.den çok o çocuk için tek olmak,kardeşinin olmaması,ileride yiğeni kuzeni olmaması ve daha fazlası....Bunları düşünmek lazım bence.Benimde kafamdaki problem ikinci çocuk için. Kariyere tekrar ara vermek bayağı zaman kaybı yaratacak benim için. Ancak çocuk içinde zaman geçiyor 33 oldum. Eşim tek çocuk yeter diyor. Hatta etrafımdaki birçok insan bunu söylüyor ama ben ilerde pişman olmaktan korkuyorum. Şu aralar artık iyiden iyiye rahatladım kızım 2,5 yaşında oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?