Bırakmamak için zaten istiyorum belge almak yeminliyi düşnmüyorumm :)Yeminli genç yaşta zor biraz :)) Yeminli olabilmek için 10 yıl mali müşavirlik mesleğini icra etmek gerekiyor sınava giriş hakkı kazanabilmek için. Önce mali müşavir olması lazım. 4 yıl da mali müşavirlik için zamana ihtiyacı var. Gerçekten çok zor ve zahmetli bir yol. Sağlam bir irade göstermesi lazım. Kocası azarlayınca bırakılacak iş değil maddi manevi çökertiyor insanı. Ön muhasebe değil de müşavirlik için hedef koymuş anladığım kadarı ile. İnşallah başarılı olur. Azmeden kazanır.
tamamen sana yardımcı olmaya çalışıyorum. Yani eleştiriyor gibi görme lütfen.Bırakmamak için zaten istiyorum belge almak yeminliyi düşnmüyorumm :)
Otellerde mali müşavirlik de olabilir eşimin tayin yeri yok başkatamamen sana yardımcı olmaya çalışıyorum. Yani eleştiriyor gibi görme lütfen.
Siz tayinciler için mali müşavirlik uygun bir meslek değil bence. En azından kendi büronu açmayı falan hedeflersen.
Bu iş bir kere kesin olarak çevre işi. Bir de kadına toplumda ön yargı var zaten. Seni yaşadığın yerde tanımaları lazım ki sana iş versinler. O kadar çok mali müşavir var ki. Bence iyi bir yerde çalışmak daha mantıklı. Yani yapabileceğin hedefler koymak işini kolaylaştırır.
Est. dogru söylüyorsunuz :)tamamen sana yardımcı olmaya çalışıyorum. Yani eleştiriyor gibi görme lütfen.
Siz tayinciler için mali müşavirlik uygun bir meslek değil bence. En azından kendi büronu açmayı falan hedeflersen.
Bu iş bir kere kesin olarak çevre işi. Bir de kadına toplumda ön yargı var zaten. Seni yaşadığın yerde tanımaları lazım ki sana iş versinler. O kadar çok mali müşavir var ki. Bence iyi bir yerde çalışmak daha mantıklı. Yani yapabileceğin hedefler koymak işini kolaylaştırır.
Çok teşekkür ederim ama senin içinde geç sayılmaz daha yolun basındasın benceBen 23 yasinda ogrtmenlik mezunu ve 3 aylik bebegi olan biri olarak söylüyorum kesinlikle once kariyer. Aslinda evlilikten de once ekonomik özgürlük olmali ama bende bunu gec anlayanlardanimbebektem sonra gerçekten zor oluyormus.
Benim düşüncem temmuza kadar sınava calısmak ama cocuguda ertelememek olursa olur bebekde..Bebek için çok gençsin kesinlikle acele etme daha 3-4 yıl var bebeğe bana göre.
Oyle de yine zor oluyor ama ben birakmayacam insallahÇok teşekkür ederim ama senin içinde geç sayılmaz daha yolun basındasın bence
Evet bu devirde nolucagımız hiç belli olmuyor malesefOyle de yine zor oluyor ama ben birakmayacam insallah
tamamen sana yardımcı olmaya çalışıyorum. Yani eleştiriyor gibi görme lütfen.
AynenEvet bu devirde nolucagımız hiç belli olmuyor malesef
Bir de tayinci oldukları için kimse güvenip iş vermez.Bu konuda size katılıyorum. Büro işi çok zor artık. Pastayı eskiler böldü, yeni müşavirlere birşey kalmadı. Çok müşavir var evet. Ben yurtdışı menşeili şirketlerde çalıştım hep. Arkadaşa da tavsiyem bu yönde. Bürolar sıkıcı ortamlar, küçük daracık genelde de geri kafalı tipler. Bunalmamak mümkün değil.
Bir de tayinci oldukları için kimse güvenip iş vermez.
Dediğin şekilde eski kafalar tüm işleri toplamış durumda. Ya bir yerde çalışıp sonra ayrılacaksın da ağzın iyi laf yapacak müşteri toplayacaksın ya da kurulu düzeni devrealacaksın. Yoksa oraya tabela asıp iş beklemek tamamen kumar.
Bir de eskiden şirketler dışarıdan müşavire iş veriyorlardı. Artık müşavir çok olduğundan, her şirket kendi bünyesinde çalıştırıyor. Bizim departmanda muhasebede 5 kişi var beşimiz de müşavirGenelde düzgün şirketler bu şekilde çalışıyor. Bürolara bakkal, eczane, ufak esnaflar iş veriyor. Bi de peşlerinden dolan alacağını tahsil etmeye çalış... Şirketlerde ingilizce bilen bi mali müşavir 5 binden aşağı almaz. Eşinin maaşı kadar yani. Ben küçükken bizim bir komşumuz vardı. Kız o kadar güzeldi ki... Gardiyandı. O zamanlar baya iyi bir meslekti o varoş kentte bir genç kız için. Bir subayla evlendi. Adam kıza işini bıraktırdı, çalışmasına izin vermedi. Benle ve evinle ilgilen dedi. Aradan 10 küsur sene geçti. Adam başkasına aşık oldu kadını bıraktı. Ben çalışan kadın seviyorum dedi gitti. Bu olay bana hep ders olmuştur gözümün önünde cereyan etti.
gençken güzelken herşey iyi hoş ama ya ilerde sonumuz ne olacak bilinmezBir de eskiden şirketler dışarıdan müşavire iş veriyorlardı. Artık müşavir çok olduğundan, her şirket kendi bünyesinde çalıştırıyor. Bizim departmanda muhasebede 5 kişi var beşimiz de müşavirGenelde düzgün şirketler bu şekilde çalışıyor. Bürolara bakkal, eczane, ufak esnaflar iş veriyor. Bi de peşlerinden dolan alacağını tahsil etmeye çalış... Şirketlerde ingilizce bilen bi mali müşavir 5 binden aşağı almaz. Eşinin maaşı kadar yani. Ben küçükken bizim bir komşumuz vardı. Kız o kadar güzeldi ki... Gardiyandı. O zamanlar baya iyi bir meslekti o varoş kentte bir genç kız için. Bir subayla evlendi. Adam kıza işini bıraktırdı, çalışmasına izin vermedi. Benle ve evinle ilgilen dedi. Aradan 10 küsur sene geçti. Adam başkasına aşık oldu kadını bıraktı. Ben çalışan kadın seviyorum dedi gitti. Bu olay bana hep ders olmuştur gözümün önünde cereyan etti.
Teşekkür ederimm yorumunuz için diyelimki bebek için 2. plana attım işi bilememki belki 40 yasında tutucak belki ilk denemede tutucak belkide kendiliginden olucak ama bu Allaha kalmış birşey iş ise bana kalmış birşeymoral bozmak icin yazmiyorum emin ol ama bebek ilk denemede de tutabilir,5. denemede de..
hadi tuttu diyelim inan hamilelik bi macera,ilk 3 ayi zaten tehlikeli,tutunup tutunmamasi sonrasinda 2li 3lu testi vs.
bence sinavina hazirlan,esin dondugu zaman sansiniz deneyin.
kafanda hicbiseyi cok buyutme,veren Allah ve zamani geldiyse zaten bebekte gelir.
hicbisey planla programla yurumuyor malesef,doganin kanunlari tikir tikir isliyor.
Maşallah istersen yaparsın tabi ama bence önce işini gücünü bi ayarla kendini annelere hazırla çocuk kolay iş doğduktan sonra 3 yıl calismamak lazım yazık bebeğe haksizmiyim sen önce işini gücünü hallet dana tavsiyem acele etmeikisini bir arada götürmeyi düşünüyorum olacaksamda ayakları saglam yere basan bir anne olmak istiyorum inş nasip olursa :)
Haklısınız öyle yapıcam bende işim dahada zorlaşıcak farkındayımMaşallah istersen yaparsın tabi ama bence önce işini gücünü bi ayarla kendini annelere hazırla çocuk kolay iş doğduktan sonra 3 yıl calismamak lazım yazık bebeğe haksizmiyim sen önce işini gücünü hallet dana tavsiyem acele etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?