Karısını aldattıgını ballandıra ballandıra anlatan sevgilimin kankası?

Herkese iyi geceler
Kafamı çok karıştıran midemi bulandıran bir konuyu anlatmak istiyorum
Sevgilimle 7 aydır süren bir birlikteliğimiz var onun telefonundan videolara bakarken bir videoya denk geldik bahçe evinde arkadaşı sızmış onu çekiyo
Arkadan da kalabalık bir grup konuşuyo ve herkes sorular soruyo
Konuşan kişi evli olan arkadaşı ali ve diğer arkadaşı ahmet ten bahsediyo diyelim
ali diyoki “ tam kadının yanına gittim ahmet geldi başımda dikiliyo kadını ayarlayacam “ diyo ben bu sesi duyar duymaz ağzım açık kaldı sevgilim hemen videoyu değiştirip konuyu kapatmaya çalıştı videoya tekrar döndürdüm
Ali kadınla nasıl birlikte oldugunu işte iğrenç bir dille anltıyo kadına sordum dulum ama a*** dar dedi fln bunu duyunca utancımdan kapat dedim oda kapattı hemen aliyle ahmet birlikte tatile gitmişti sevgilimin söylediğine göre bu olay orda geçiyo
Yani ali karısını aldatmış zaten tahmin ediyodum bekar gibi yaşıyo şuan sevgilimle biraz mesafeliler ama bir telefonunla sevgilim koşa koşa gider oturur içer onla gezer üstelik 1 senelik evli ve ballandıra ballandıra anlatıyoda bir kişi bile çıkıp sen naptın utanmıyomusun demiyo herkes gülüyo dinliyo sevgilim konuya dahil olmuyo
Şimdi belki o olayda sevgilimde geçiyo bilmiyorum videoyu bir daha izleyeceğimi söyledim
Ve asla erkek erkeğe şehir dışına çıkamayacagını söyledim tamam dedi yeminler etti benim alakam yok o yapıyo diye ben biye yapıyım fln diye
Bir dahaki buluştugumuzda ona uygun bir dille arasına mesafe koyması gerektiğini bir daha bir yere onunla gitmemesini istediğimi bunların kknuşuldugu ortamda nasıl durdugunu ne biçim bir arkadaşı oldugunu söylesem bana banane ondan ben kendime bakarım diyecek
Ama arkadaşın kimse sen osundur yani aynı durumda ben olsam napardı acaba
Yada aman banane o onların sorunu o diyip görüşmelerine samimi olmasına müsade mi ediyim en yakındi arkadaşıdır bu arada laf bile söyletmezdi normalde ama elime koz geçti ?
Ayyy pislik adam .Mıdem bulandı .Sizin yanınızda basıl curet eder .

Yanlış anlattım yada yanlış anlaşıldım demekki başka uyuyam arkadaşını çekiyo bu kişilerinde sesi duyuluyo
Arkadaşı sızmış diyede belirttm zaten
Video da yaklaştırıp gülmüş deyince arkadaşın anlattığı aldatma hikayesine gülmüş anlaşılıo da.Neyse konuya yorumum tabi ki böyle biriyle arkadaşlık yapmasın.Bunu normal karşılayanin da düşünce yapısı arkadaşından farklı değildir çünkü

Kusura bakmayında siz sevgilinizin velisimisiniz? Nasıl onunla konuş, bununla konuşma diyeceksiniz, sevgilinizin arkadaşının aldatma hikayesini ballandıra ballandıra anlattığı anı videoya çekip sakladığına göre, bu durum hoşuna gitmiş, hoşlanmadığı birşey olsa videoyu o anlatmaya başlayınca çekmeyi bırakır ya da silerdi. Sevgilinizden arkadaşın eşini aldatıyor diye ayrılmayı saçma buluyorsunuzda, erkek arkadaşınızın arkadaş seçimine müdahile etmeyi normal mi görüyorsunuz? Burada önemli olan sevgilinizin duruşu, kimse arkadaşı bir hata yaptı diye arkadaşlığınu bitirmez, sevgiliniz bu olayda arkadaşını uyarmış mı uyarmamış, hatta milletin yatak hikayesini kayda almış, demek ki sevgilin için bu olabilecek, hatta eğlence konusu edilebilecek normal birşey, sen burada sevgilinnden ayrılacaksan zaten arkadaşı eşini aldattığı için değil, bu olaya karşı tutumunu beğenmediğin için ayrılacaksın. Yoksa kimse kimsenin bir ömür gardiyanlığını yapıp, hayatına alacağı insanlara karışarak huzurlu bir ilişki yaşayamaz.

Bu insanlar birlikte olmak zorunda olduklari bir arada olmuyorlar. Birlikte olmaktan keyif aldiklari icin bir aradalar. Cunku arkadasligin tanimi budur.

Sevgiliniz o insanlarla sadece yiyip icmiyor. Zira tek de yapilabilir. Onlardan bir cikari da yoksa o muhabbetleri dinlerken rahatsiz olmuyor demektir. Ben olsam bu kismi sorgulardim. Senin anlayisina bakis acina çok ters bir seyi insan nasil tepki gostermeden dinler. Rahatsiz olmadan o ortamda bulunur. Ciddi bir rahatsizlik duysaydi zaten kendisi gorusmezdi.

Size sadık belki ama bu muhabbetleri dinleyebilmesi bunun normal oldugunu dusunmesi de demek ayni zamanda

Bence yasaklamak falan şeklinde değil de ben dili ile konuşun. "Ben öyle bir insanla arkadaşlık etmezdim" "sen çok düzgün bir insansın ne işi var böyle tiplerle" falan gibisinden konuşabilirsiniz. Yasaklamak falan olmaz yani koskoca insan o da ama bence kendi fikriniz gibi söyleyebilirsiniz.

aynı şeyi senin bir arkadaşın yapsaydı mesela, hani öyle diye demiyorum ama örnek veriyorum sen de sevgilin gibi ses çıkarmasaydın; senin arkadaşın dünyanın en ahlaksız kadını olurdu. o direk görüşmeyeceksin arkadaşınla derdi eminim ki.

ilişkini ve sevgilinin karakterini sorgulamalısın bence. sağlam karakterli bir insansa evet seni aldatmaz fakat yapılan bu iğrenç muhabbete susuyorsa o halde çok da sağlam değildir karakteri.

Şimdi arkadaşı ile arasindakilere karışamazsınız. Öyle bir hakkınız yok bence. Zaten karışsanız ve görüşmese de sevgilinizin gerçek düşüncesini öğrenemezsiniz. O kendiliğinden tepki koyup arkadaşından uzak durursa tasvip etmediğini anlarsınız. ama sizin zorunuzla yaparsa bunu gerçek düşüncesini asla bilemezsiniz. Bir Alı gider başka Ali gelir. Bu sefer diğer Alının nasıl biri olduğunu da asla bilemezsiniz saklar çünkü. Bu gini şeyler sevgiliniz hakkında ipucudur aslında. Cocuk gibi yasaklar koyarak karakter tahlili yapamazsınız

Şimdi ben sevgilimin bişeyini yakalamadım bi sıkıntısını görmedim arkadaşın karısını aldatmış sende beni aldatırsın diyip ayrılmam ne kdar mantıklı
Burya kadar konu açtıysanız içinizde biraz da olsa şüphe var demekki laf olsun diye açmadınız konuyu heralde ya da sevgilinizin evli arkadaşına bozulmuş olduğunuz içinde değildir diye düşünüyorum.
Konu burda sevgiliniz ve siz ve olası ihtimaller artı sevgiliniz sizi aldatır mi aldatmaz mi polemiği
Buna ek olarak o arkadaşıyla nasıl yaparim ederim de gorusmesin . Kusura bakmayin kimse kimsenin hayatina karisamaz begenmediyseniz gerekcesiz ayrilma ozgurlugune baglisiniz oldugunuz yerde kalma mucadelesi vermek zorunda degilsiniz.

Sanmıyorum bence karısıda farkında çok serbest bırakıyo çünkü
Pislik kocasıyla başa cikamiyordur.
Hiçbir kadın hadi ben aldatta gel demez.

Kendinizi kandırmayın sevgiliniz beş kuruş etmez.
Adam olsaydi onları sustururdu ve ilişkisini keserdi.

Ben sevgilinizin tavrini hic normal bulmadim. Telefonunu yakinlastirip gulmesi ve hic bi tepki gostermemesi.
Sahsen her konuda empati kurabilen bi insanim. Dusunuyrm soyle benim kiz arkadasim boyle bise yapsa aslaaaa bidaha konusmazdim onunla. Bunu normal karsiliyosam demekki benim yapmam icinde normal goruyorumdur.
Cunku adam evli. Yani boyle biseye sessiz kalmak hatta gulmek bilmiyrm yaaa zaten erkeklere guven bende sifir boyle seyler duyunca iyice tiksiniyorum.
Nasil bi zamanda yasiyoruz bu nasil bise ya.

Şimdi arada büyük bir ayrım var.

Sevgilinin arkadaşı eşini aldatır sevgilin onaylamaz ama sonuçta arkadaşının özel hayatı bir şey diyemez.

Ama sizin anlattığınız olay çok daha farklı ya. Arkadaşı resmen en mahrem şeylere kadar anlatıyor hem de iğrenç bir dille. Ben soğurdum açıkçası. Erkekler arası normal mi dersen değil. Arkadaşı anlatmak istediğinde diğerleri susturmuyorsa onlarda aynı b... laciverdi maalesef.
Maalesef sevgilin bunlarla arkadaşsa bence o da yadırgamıyordur. Sadece sen duydun diye telaş yapmıştır.

Şu erkek milletinden nefret ediyorum gerçekten..böyle şeylerle adam oldum sanıyolar işte..baksan şeref yoksununun karısının ne dertleri vardır..ama adamin umrumda mi o bakıyo keyfine..yazık ya..bişekilde kadını uyarın bilsin nasıl bir pislikle hayat kurduğunu..

Benimkinini vardı bir tane böyle. Hepimiz tanışıyoruz 11 yıldır. Adam karısını anlatıp ballandıra ballandıra anlatırdı sevgilime. ben de her seferinde görüşmemesi için kavga kıyamet. Daha sonraları bu adam karısından ayrıldığı kadını aldattıklarından biriyle evlendi falan. Bizim işler ciddiye bindiğinde de gelemez görüşemezsiniz şartı koydum. Ben aldatmaya tahammülsüz, bunu susarsam başıma gelince de isyan edemem mantığında biriyim. Evime gelemez dedim gelemedi, görüşemezsin dedim eşim zaten kendisi soğudu. Açıkçası sevgiliyken o düşkünlük siz nefret ediyorum dedikçe arkadaşına olan o sevgisi birden gerçekleri görünce veya sizde evlilik yoluna girince anlaşılıyor. Evlilik kutsal bir şey çünkü, söz veriyorsunuz sadakat yemini. Kendi karısına karşı bunu tutamayan arkadaşına, etrafına nasıl güvenilir olsun.

Kötü arkadaş yanındakini de çekiyor malesef. Kanka hadi gel karıya gidelim muhabbetleri dönüyor öyle ortamlarda. Hatta bir grup erkek arkadaşın evli bir arkadaşlarına sürpriz yapıp birkaç kadın getirip birlikte oldurduklarini duymuştum üstelik adam istememiş evli diye adamın parmağından yüzüğü çıkartıp artık evli değilsin hadi aslanım diyip atmışlar odaya adamı kadınlarla. Ay çok pis insanlar var. Çok temiz çevre gerek

X