- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 27
-
- Konu Sahibi SalakSacma
Bu aldatan insanları asla anlamıyorum kişi farklı olunca ne oluyo yani eline ne geciyosevgiline gelince senin uyarmanla yada tavrınla değil bence kendi aklıyla uzaklassin o tarz bı arkadaştan çünkü gerçekten kişilik bozukluğu bı insan bunu yapamaz içki masasına meze hiç yapamaz adamlık değil bence bu
Ne desem bilemedim ,sadece bir atasözü bırakmak istiyorum
Üzüm üzüme baka baka kararır.
insallah karisina gonderir biri videoyu.
Görüşme deyin. O da sizi görüşmüyorum diye uyutup aynı muhabbetlere girsin. Ağzı açık bu muhabbeti dinleyen adamdan tam olarak ne bekliyorsunuz?
Ama o benimle bi ilişki içerisinde ve onla dışarı çıksa aklıma ilk bu
Peki video niye hala duruyoAslında videoda beni de rahatsız eden şey agzı açık muhabbeti dinlemiyo oraya hiç yorum yapmıyo sızan arkadaşının yüzünü yakınlaştırıp yakınlaştırıp gülüyo yani sanki dünyanın en normal şeyi konuşuluyomuş gibi sıradan
Her gün duyup her gün yapılan şeylermiş gibi
Ne desem bilemedim ,sadece bir atasözü bırakmak istiyorum
Üzüm üzüme baka baka kararır.
Arkadaşını söyle sana senin kim olduğunu söyleyeyim demişler
Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..cok klasik oldu ama çok doğru bi tespit
Aslında sizin müdahale etmenize gerek kalmadan sevgilinizin bu yaratığı en yakın arkadaşı olarak tutmaması gerekirdiBende aynı fikirdeyim ama elimde bişey olmayınca sevgilimede yüklenemiyorum
Aslında sizin müdahale etmenize gerek kalmadan sevgilinizin bu yaratığı en yakın arkadaşı olarak tutmaması gerekirdi
Bence bir insanın kalitesini görüştüğü insanlar, konuştuğu konular belirler. Belli ki ortamda hep bunlar konuşuluyor ki herkes normalmiş gibi yapıyor. Kusura bakmayın ama sevgiliniz sütten çıkmış ak kaşık bile olsa bunların yanlış olmadığını düşünen birisi. İlerde aynısını yapmasını engelleyecek ahlaki bir kontrol mekanizması gelişmemiş yani.Aslında videoda beni de rahatsız eden şey agzı açık muhabbeti dinlemiyo oraya hiç yorum yapmıyo sızan arkadaşının yüzünü yakınlaştırıp yakınlaştırıp gülüyo yani sanki dünyanın en normal şeyi konuşuluyomuş gibi sıradan
Her gün duyup her gün yapılan şeylermiş gibi
Burda sanırım en önemli nokta sevgilinizin bu duruma olan tutumu vee bilemedim...İşte o ortamda kimse garipsememiş ve eglenmişler ve ne zaman aa bu ne rahat adam bekar gibi geziyo desem bizene o onların arasındaki şey diyip geçiştirdi o benim çocukluk arkadaşım mesafe koymam fln dedi hep